Ne yapmalıyım ?

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
Sınıf arkadaşım olup hiç muhabbetimin olmadığı okulda değil de projelerle ilgili bilgilerinden dolayı irtibata geçip zamanla saygı çerçevesinde konuşmaya başladığım 2 3 haftadır da birbirimizi tanımaya karar verdiğim biri var hayatımda.kimseyle muhabbeti Yok okulda kendi halinde biri.
Tanımaya çalıştıkça çok karmaşık ve dengesiz bir yapısı var çözemiyorum.evine daha önce okudugu şehirden kız erkek farketmez arada gelıp kaldıktan sonra gıderlermiş.
Ama bizim etrafta ikimizin çıktığını kimsenin bilmesini İstemiyor.sebebi ise bir yere başkan olmak istiyormuş da kızlarla görünmesi hoş karşılanmıyormuş. Eee biz nasıl nerde oturup konuşup birbirimizi tanıyacağız ? İkide bir etrafı mı kontrol edeceğiz tanıdık var mı yok mu diye??
Onlarla görünse sorun yok benle görününce neden sorun olsun? Fikirleriniz benim icin önemli. Teşekkürler.

evine daha önce okudugu şehirden kız erkek farketmez arada gelıp kaldıktan sonra gıderlermiş.
bu tamam da,

Ama bizim etrafta ikimizin çıktığını kimsenin bilmesini İstemiyor.sebebi ise bir yere başkan olmak istiyormuş da kızlarla görünmesi hoş karşılanmıyormuş.
bu değil. ilişkisini gizleyen erkeğe ben güvenmem. kaldı ki nerede başkan olacak da 2017 yışında kız erkek arkadaşlığı hoş karşılanmıyor. dini bi dergah filan mı sdşalsidşsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…