- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Bu hiç aklıma gelmemişti.Masum değil.
Başkasıyla da birlikte, seninle bu sebeple
birlikte görünmek istemiyor.
DeğilUlkucu mu?
Bu hiç aklıma gelmemişti.
Hayır benım öyle bir niyetim yok. Ben de varlığımın neden gizlenmesi gerektiğine anlam veremiyorum.Varlığın onu neden bu kadar rahatsız ediyor?
Başka biri mi var yoksa sen boş zamanları değerlendirmek için mi o kişinin hayatındasın?
Bunları bir sorgula derim.
di mi ? Ben de bunu düşündüm yanı nereye kadar böyle olacak ?Koşa koşa kaç.Gizlice takılmak isteyen adamın tek derdi vardır.Malum.
Eğer ki başkan olacağı yerde kız arkadaş vs olayları garipseniyorsa zaten o adamla iilşki bile yaşayamazsın.
Gerçekten çok yorucu çok başında olmamıza rağmenHiç tanıyacağım falan diye kıymetli vaktini harcama. Emin ol daha iyilerini hakediyorsun. Böyleleri cinnet geçirtir adama
Kendini çok değersiz hissedeceksin,sadece afedersin yatak arkadaşı gibi takılacak.D
di mi ? Ben de bunu düşündüm yanı nereye kadar böyle olacak ?
bu tamam da,evine daha önce okudugu şehirden kız erkek farketmez arada gelıp kaldıktan sonra gıderlermiş.
bu değil. ilişkisini gizleyen erkeğe ben güvenmem. kaldı ki nerede başkan olacak da 2017 yışında kız erkek arkadaşlığı hoş karşılanmıyor. dini bi dergah filan mı sdşalsidşsiAma bizim etrafta ikimizin çıktığını kimsenin bilmesini İstemiyor.sebebi ise bir yere başkan olmak istiyormuş da kızlarla görünmesi hoş karşılanmıyormuş.
Sizin değil acaba o erkeğin böyle bir niyeti mi var.Hayır benım öyle bir niyetim yok. Ben de varlığımın neden gizlenmesi gerektiğine anlam veremiyorum.
Bana da bu saçma geliyor yani hiç geçerli bi sebep değil tabi kibu tamam da,
bu değil. ilişkisini gizleyen erkeğe ben güvenmem. kaldı ki nerede başkan olacak da 2017 yışında kız erkek arkadaşlığı hoş karşılanmıyor. dini bi dergah filan mı sdşalsidşsi
Ben de birşeyler gizlediğine inanıyorum.Sizin değil acaba o erkeğin böyle bir niyeti mi var.
Sizden kesinlikle bir şeyler gizliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?