• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

sizce ne yapmalıyım sevgilim den ayrılamıyorumda şuan için evlenmiyoruz da böyle uzayıp gidiyor ben araba almak istiyorum ama evleneceğim diye para lazım olur diye araba da alamıyorum bir yıl içinde evlenme olayı kesinlikle olmayacak yanımda herkes araba aldı bende istiyorum dediğim gibi alamıyorum sevgilim herşeyime karışıyor çeyiz olsun diye bir şey ler alıyorum ne gerek var alma ne yapacaksın ne işine yarıyor falan diyor benim de isteğim kalmıyor çokta sevgisini belli eden Birisi de değil bilmiyorum kaldım böyle ikilemde siz olsanız ne yaparsınız
Arabamı alır gezer tozarım ona da yol verırım...

Canım bak eğer seni gerçekten seviyorsa böyle bir sebepten bırakmaz. Eğer sevmiyorsa da gitsin boşver. Evlilik cidden sabır işi. Birbirini çok seven ve ikisi de iyi olan insanların bile birbirine sabretmekte zorlandığı birşeye dönüşebiliyor evlilik.
Seni gerçekten seviyorsa bırakamaz, sen bırakır zannediyorsun sadece. Gözü kara ol azcık. Kaçan kovalanır, bunu unutma. Genceciksin, daha 24, işin gücün var. O seni bırakamaz. Bırakıyorsa salaktır zaten takma. Bulmuş senin gibisini, öpsün başına koysun. Azcık kendine değer ver Ya !

Sizin için söylemiyorum genel görüşüm bu; bakıyorum da ailelerinin kendisine karışmasına bozulan insanlar sevgililerinin hayatlarına bu kadar müdahale etmesine nasıl izin verebiliyorlar anlamıyorum.

Sizin içinse yorumum lütfen içinizden geleni yapın.O sadece sevgili, yerini bilsin.Alın arabanızı, evlilik için sadece siz mi masrafa gireceksiniz?

Canım bak eğer seni gerçekten seviyorsa böyle bir sebepten bırakmaz. Eğer sevmiyorsa da gitsin boşver. Evlilik cidden sabır işi. Birbirini çok seven ve ikisi de iyi olan insanların bile birbirine sabretmekte zorlandığı birşeye dönüşebiliyor evlilik.
Seni gerçekten seviyorsa bırakamaz, sen bırakır zannediyorsun sadece. Gözü kara ol azcık. Kaçan kovalanır, bunu unutma. Genceciksin, daha 24, işin gücün var. O seni bırakamaz. Bırakıyorsa salaktır zaten takma. Bulmuş senin gibisini, öpsün başına koysun. Azcık kendine değer ver Ya !
Ben kendime değer vermediğimden değil onun kıymet bilmemesinden oluyor heo bunlar

tabiki araba alın. hayat planınızı kendinize göre yapın.

bu arada ciddi düşünen sevgili çeyiz alışverişini engellemez.arada bırakmaz 4 yıllık sevgilisini. nikahı ertelemeniz işine gelmiştir belkide.

daha çok gençsiniz.uğraşmayın.keyfinize bakın. size uyuyorsa uysun uymazsa kapıyı gösterin. şimdiden böyle yoran evlenince neler yapar kimbilir

Back
X