• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Ne yapmalıyımm (11.Sınıf)

ygmrk07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
6 Haziran 2014
Mesajlar
228
Emoji Skoru
126
Puanlar
103
TM bölümündeyim sözellerim çok iyi bu dönem bütün sözellerim 5.. Fakat mat 0 geo 1 düşüyor geçen senede böyleydi..Sizce sözelden sınava girip full çekmek mi yoksa tm den sözelleri full çekmek mi? yani her ikisinin puan getrisi aynı mı oluyor?
 
Her iki sınava da girip şansını denemelisin bence ona göre tercih yaparsın :)))
 
Ah şu matematik ile geometri yok mu? Ömrümü yediler ömrümü aynı sorun bende de var :KK43:
 
Aynı durumdayım:KK48: hangi bölümü istediğine bağlı ama hem sözelden hem TMden girmeliyiz bence:KK16:
 
Bence ilk olarak ileride hangi mesleği istediğine karar vermelisin. Bana kalırsa ikisinden de sınava gir. Matematik ve geometri konusuna gelince de imkanın varsa bulunduğun şehirdeki bir hocadan özel ders alabilirsin veya internetteki konu anlatımlı videolardan çalışabilirsin. Mutlaka faydası olacaktır. Başarılar.
 
Tm için de ts için de gerekli sınavlara girersin. Ama ygs için matını yüksek tutmalısın o yüzden mat kasmaya devam
 
Back
X