Ne yapmalıyız kızlar çıkmazdayız

Bu kişinin parayı ödemeyi ertelerken ortaya sunduğu bahane nedir?
Kendisine parayı iade etmemesi halinde baroya başvurup hakkında şikayette bulunacağınızı bildirin.
İşte ödeyeceğim parayı veridğim kişiden alamıyorum falan bir sürü yalan

İnsanlar böyle dolandırılıyor işte 200 bini bir anda nasıl gönderdiniz hayret bir şey araba alacaksanız bile kendiniz alsaydınız inanılmaz cidden. Ben olsam çoktan polise mahkemeye vs her yere gitmiştim. Ayrıca avukat oldukları ne malum belki o konuda da yalan söylüyorlardır.
Yok avukat baktırdık baronun sitesinden sorgulanıyor. İnanın eşim nöyle bir şey yapacak en son kişiydi ama hayat insan her şeyi yapıyor

Avukat dahi olsa dolandırıcı olmadığı gerçeğini değiştirmez her meslekte çürük yumurta var, keyif verici madde satan meslekten men edilen dolu polisi haberlerde de okuyoruz daha niceleri. Siz zaman kaybetmeyin
Eşime söylüyorum ama sabretmekten yana

Savcılığa nitelikli dolandırıcılık suclamasi ile giderseniz muhtemelen takipsizlik kararı çıkar ve boşa vakit harcamış olursunuz.

İyi bir avukata danışmanız gerek. Konuyu tam olarak bilemediğimiz için avukat duruma gore bunu bir ticaret davası olarak mi yoksa alacak verecek davası olarak mi ele alması gerektiğini daha iyi bilir.

Eşime söylüyorum ama sabretmekten yana
Eşiniz şaşırtıcı derecede rahat davranıyor hep boyle mıdır? 200.000 den bahsediyorsunuz. Yukarıdaki bir arkadaş gibi düşünmeye başladım. Eşiniz gerçekten bir şeyler saklıyor olabilir mi? O parayı batirmistir böyle bir yola başvurmuştur falan?

Yaklaşık bir ay önce eşimin avukat bir arkdaşı, sana ihalelerden araba alalım dedi. Eşimde kabul etti. Adam ilk önce 200.000 TL atmasını söylemiş öyle gerekliymiş sözde. Eşimde attı malesef. Sonra eşim arabayı almaktan vazgeçti çünkğ içine sinmeyen bir şeyler olduğunu söylüyordu adamdan parasını geri istiyor. Adam tam bşr aydır oyalıyor. Ödemiyor. Haftaya erteliyor iki haftadır. Elimiz kolumuz bağlı dava açmayı düşünüyoruz ama aile boyu avukatlar bu kişiler. Hanımlar nemyapabiliriz akıl akıldan üstindür. Eşine inatagramdan mesej atmayı bile düşündüm ama sonra saçma olur mu diye çekindim. Hanımlar litfen fikir verin de
Valla kusura bakmayında bu yaşadığınız dolandırıcılık bile olmuyor o kadar parayı kendi ellerinizle elin adamına vermişsiniz. Nasıl verdiniz 200 bini az para değil. Ben ön ödeme yaparken bile 20 binlik bi anlaşmada sadece 5'ini veriyorum ona bile korkuyorum yarıda bırakır diye :D Parayı İbana atmışsınızdır muhtemelen gönderirken ibana açıklama kısmına ödeme ile ilgili bi şey yazdınız mı bari boş mu bıraktınz?

burada yazdıklarını doğru bulmayıp beğenmedim diye anında diğer başka konularda yazdıklarıma beğenmedimleri dolduruyorsun.e iyi devam et.
Pardon ? Puajhahahahaah 😂 ne munasebet,genel manada yazilarinizi beğenmiyorum ki dislike yapiyorum demek ki.çocuk gibi begendin begenmedin mubabbeti yapmayin ya gözardı edin geçin,ben ediyorum bile ciao ciaooo

Valla kusura bakmayında bu yaşadığınız dolandırıcılık bile olmuyor o kadar parayı kendi ellerinizle elin adamına vermişsiniz. Nasıl verdiniz 200 bini az para değil. Ben ön ödeme yaparken bile 20 binlik bi anlaşmada sadece 5'ini veriyorum ona bile korkuyorum yarıda bırakır diye :KK70: Parayı İbana atmışsınızdır muhtemelen gönderirken ibana açıklama kısmına ödeme ile ilgili bi şey yazdınız mı bari boş mu bıraktınz?
İnsanların hayatta başına her şey gelebilir hanımefendi. Benim eşim böyle bir tongaya düşüücek en son insandı. Fikir almak için yazdım kınamanız, hatta dalga geçer gibi yazmanız çok üzücü. Umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız

Eşiniz şaşırtıcı derecede rahat davranıyor hep boyle mıdır? 200.000 den bahsediyorsunuz. Yukarıdaki bir arkadaş gibi düşünmeye başladım. Eşiniz gerçekten bir şeyler saklıyor olabilir mi? O parayı batirmistir böyle bir yola başvurmuştur falan?
Yani adamı hep yanımda arıyor. Ama evet genel olarak sabırlı bir insan. Bu rahatlığı beni de rahatsız ediyor. Söylediğimde de konuyu kapatıyor malesef

Deliller üzerine dava açın..Avukat tutun. Yazışmalarinizi filan ekran görüntüsü çekin elinizde kanıt olsun zaten eft açıklamasında araba ödemesi diye göndermişsiniz. Geri alırsınız diye umuyorum

Bu avukat çok yakın bir arkadaşınız, bir akrabaniz yani kisacasi sözüne güvendiginiz biri degilse şu dakika gidip savcılığa şikayet etmeniz lazim.

Ne rahat insanlarsiniz yahu. Esiniz hukuk dışı bir yola mı bulasti ki sikayet etmekten cekiniyor? Adam sizi ne diye oyalıyor? Arabayi alacağım diye mi parayi geri vereceğim diye mi?
İlkte araba şu tarihte gelicek dedi adamın söylediği tarihte gelmedi, şimdi de birinden para gelicekmiş flaan. Rşimin rahatlığı beni de rahatsız ediyor ama eşim adamın arayı bozup iletişimi kesmek istediğini söylüyor

Back
X