• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyız

neden ısrarla adamın eski evliliğine taktınız ki. neticede 2 kişi evlenmiş anlaşamamış boşanmış. adamın 50 tane eski sevgilisi olsa ayrılsa ruhunuz duymazdı. resmi olması mı sizi rahatsız ediyor.bu forumu anlamıyorum bazen. boşanan kadına dul denilince ortalığı ayağa kaldırırlar ama adam boşanmışsa ovvv..
kardeşiniz bu adamla herhangi bir yerde de tanışmış olabilirdi. o zamanda adam boşandım diyerek yalan söyleyebilirdi evli olduğu halde. sanal gerçek fark etmez ki. kardeşiniz kısa sürede telefon paylaşmayarak yada ilişkinin sanal olmayacağını reelde yürütülmesi gerektiğini söyleyerek zaten gayet mantıklı adımlar atmış. kardeşinize güvenin biraz....

ayrıca size eşimle nasıl tanıştığımızı da anlatayım. biz ikimizde anadolu üni. iibf okuyorduk. ortak derslerimiz vardı. ama hiç tanışmadık. bir forum sitesinde konuşurduk sürekli. bir gün tesadüfen okulda bir olay çıktı. bende dedim ki bizim okul karışık o dedi ki bizimkide öyle. yoksa aynı okuldamıyız biz kardeşmiyiz espirisi yaparken gerçekten o ara aynı kantinde oturduğumuzu fark ettik yazışırken. sonra tanıştık konuştuk çok iyi arkadaş olduk derken 2 yıllık evliyiz. 9 haftalıkta hamileyim. bir şey olacaksa zaten olur siz engelleyemezsiniz. ancak önlem alırsınız ve kardeşinizde gerekli önlemleri alıyor görünen o ki...
Bende Zaten bu forumlarda okuduğumdan dolayı takıntı haline getirdim Boşanmasını hani diyorlar ya o 2.evlilik olduğunda artık eski heyecanlar olmuyor çoğu şey yaşanmış oluyor bir ihtimal böyle birşey olsa kardeşimin ilk evliliği olacak sıkıntı çeksin istemiyorum dengi birisiyle görüşsün istiyorum bir abla olarak

Çevresinde olduğunu söylüyor ama kendisi istemiyor bizde çok kişi önerdik ben de buldum arkadaşlarımdan ailemede söyleyen oldu iş yerinden de teklif eden olmuş ama zor beğenen birisi gidip te Böyle birisiyle tanışması enterasan
Yasi daha cok genc..
Adamin dul olmasi problem degil ama ne malum kadinlarla surekli iletisim hakinde olmadigi..
23 yas bana gore cok genc..
Boyle sitelrde tehlikeli mutlu olanlar vardir belki ama herkes sansli dgil bu konuda..

Şu an düşününce biz de inanamıyoruz; ama biz de bir internet sitesinden tanıştık. Eşim doğuda askerdi benim de. 1 yıl içinde evlendik. Şu anda da bebeğimizi bekliyoruz. Çok tuhaf gelmişti başlarda ama tanıştık, kaynaştık. Ve şu anda her saniye düşünüyoruz :" acaba bizden daha mutlusu var mıdır? " ❤️ Çok şükür rabbime biz iyi denk geldik.

Haa adamın boşanmış olmasına bir şey diyemem; ama internet her zaman olumsuz şeyler doğurmaz. Bazen büyük aşklar da çıkar. ❤️

Son olarak da hâlâ kimse bilmiyor nasıl tanıştığımızı, yoksa ailem asla ciddiye almazdı bizi. Bu bizim küçük sırrımız.. Hiç pişman değiliz, ahh keşke yıllar önce tanısaydık, ne çok kaybımız olmuş diyoruz. ❤️

Mutluluğun nerden, nasıl geleceği hiç belli olmaz... Önyargılı olmamak lazım, ama dikkatli de olmak lazım.. :KK60:

Şu an düşününce biz de inanamıyoruz; ama biz de bir internet sitesinden tanıştık. Eşim doğuda askerdi benim de. 1 yıl içinde evlendik. Şu anda da bebeğimizi bekliyoruz. Çok tuhaf gelmişti başlarda ama tanıştık, kaynaştık. Ve şu anda her saniye düşünüyoruz :" acaba bizden daha mutlusu var mıdır? " ❤️ Çok şükür rabbime biz iyi denk geldik.

Haa adamın boşanmış olmasına bir şey diyemem; ama internet her zaman olumsuz şeyler doğurmaz. Bazen büyük aşklar da çıkar. ❤️

Son olarak da hâlâ kimse bilmiyor nasıl tanıştığımızı, yoksa ailem asla ciddiye almazdı bizi. Bu bizim küçük sırrımız.. Hiç pişman değiliz, ahh keşke yıllar önce tanısaydık, ne çok kaybımız olmuş diyoruz. ❤️

Mutluluğun nerden, nasıl geleceği hiç belli olmaz... Önyargılı olmamak lazım, ama dikkatli de olmak lazım.. :KK60:
Allah mutluluğunuzu daim etsin evet anlattığınız gibi olanlarda var ama şans kısmet herkese aynı olacak diye birşey Yok

Fena sosyal medyadan baktıgına göre dikkatini çekmiş askerse hele eşimden ve çevremden biliyorum çok zor genelde de boşanmaları psikolojik sorunlarından dolayı şiddete eğimlilik olur.Ben erkeklere güvenme değil de bir tür özgüvensizlik yada sosyal fobi gibi geldi bana, yüzyüze görüşüp kendini ifade etmektense telefonda daha rahat konusuyordur.Psikolojik yardım alabilir.Aynı durum bizim başımıza geldi 20 yaşındaydı kızkardeşim tanıştı bi de evlenecem die tutturdu istemedik ünv okuttuk derken 7 yıl bekledi yi ne de vazgeçmedi :( sonunda evlendiler

Kardeşin erkeklerden uzak durduğu için sanal alemdeki sohbet cazip gelmiş olabilir mi? Yani hicbir erkekle bu tarz bir iletisime girmesiyse etkilenmis olabilir belki. Istisnaları haric tutuyorum ama sanal alem yalan alem bence.. Karşı tarafin yazdigi cumlelerle tanıyabiliyorsun sadece o da ne kadar doğruysa.. biraz gercek hayata dönse etrafına bakınsa?

Fena sosyal medyadan baktıgına göre dikkatini çekmiş askerse hele eşimden ve çevremden biliyorum çok zor genelde de boşanmaları psikolojik sorunlarından dolayı şiddete eğimlilik olur.Ben erkeklere güvenme değil de bir tür özgüvensizlik yada sosyal fobi gibi geldi bana, yüzyüze görüşüp kendini ifade etmektense telefonda daha rahat konusuyordur.Psikolojik yardım alabilir.Aynı durum bizim başımıza geldi 20 yaşındaydı kızkardeşim tanıştı bi de evlenecem die tutturdu istemedik ünv okuttuk derken 7 yıl bekledi yi ne de vazgeçmedi :KK43: sonunda evlendiler
Ee sonuçları ne oldu peki iyi mi kötü mü evlilikleri nasıl gidiyo kardeşim normal ilişkileri çok iyidir aslında sadece erkeklere karşı aşırı güvensiz

Kardeşin erkeklerden uzak durduğu için sanal alemdeki sohbet cazip gelmiş olabilir mi? Yani hicbir erkekle bu tarz bir iletisime girmesiyse etkilenmis olabilir belki. Istisnaları haric tutuyorum ama sanal alem yalan alem bence.. Karşı tarafin yazdigi cumlelerle tanıyabiliyorsun sadece o da ne kadar doğruysa.. biraz gercek hayata dönse etrafına bakınsa?
Girmedi evet girmek isyemiyordu çirkin falan değil sadece istemiyor hayret ettim orda o kişiyle konuşmasına

Ee sonuçları ne oldu peki iyi mi kötü mü evlilikleri nasıl gidiyo kardeşim normal ilişkileri çok iyidir aslında sadece erkeklere karşı aşırı güvensiz

Açıkcası kardeşim çok da mutlu değil bazı yalanlar oldu hemde ailecek söylenilen yalanlar :( erkeklere güvensiz ama o kişiyle neden ve nasıl konusuyor ilginç hemde boşanmış biri.İnsallah buna da güvenmez ama uzun sürerse engelleyin derim bir şekilde keşke bi,zde önceden bilip engelleseydik :(

Açıkcası kardeşim çok da mutlu değil bazı yalanlar oldu hemde ailecek söylenilen yalanlar :KK43: erkeklere güvensiz ama o kişiyle neden ve nasıl konusuyor ilginç hemde boşanmış biri.İnsallah buna da güvenmez ama uzun sürerse engelleyin derim bir şekilde keşke bi,zde önceden bilip engelleseydik :KK43:
Anlıyorum keşke yanımda olsa hemen müdahale ederdim de bana anlatmasa hiç Haberim olmayacaktı

Back
X