Erkekler dertli duygusal boslukta ve ask acisi ceken her kiza iyi gelebiliyor ama bir süre!
Ekranin ardindan aman ne kadar iyi anlatamam melek kanatlari eksik her dedigimi yapiyor ozur diliyor herseyi konustuk herseyimiz ayni filan bana bi zamanlar ki ben'i hatirlattin birazcik :))) yasim senden coooook buyuk degil ama cok insan tanidim iyi olabilir ama kimse tamamen melek degil ve ileri zamanlarda o kisiyle cok ters dustugun zaman asil yuzunu gordukten sonra tanidim de bikac haftalik ayyy bende oyle aaa aynen filanlarla tanimak olmaz internetten gorusmeden klavyeyle iliskiye baslanmaz ben ozamanlar dibimdeki herifin gozumun icine baka baka konustuklarini dusunuyorum suan ve demistim ki "vayyy be harbiden delikanliymiş aslanmis yigitmis adammiş" bana bunlari dusundurttu ama sonraki surecte benim ne mal oldugunu anlamam kisa bir sure tutttu anladigim gibi bitirdigimi soylemeye bile tenezull etmeden bitirdim arayip soruncada aciklama yapmadim kestim tamamen iliskimi kaptirmak yanlis birsey objektif olmasssan uzulursun buna benzer cok ornegim var ama iyi insanlarda tanidim cok sukur esimlede nette tanistim ama siz biraz paldir kuldur gidiyor gibisiniz umarim uzulmessiniz kisa bizamanda olusan tanisma ve konusmalara inanmamani kesin anlattigi gibidir %100 dogrudur cok iyi birisi dememeni tavsiye ederim bu kadar uzun yazdim cunku bizamanlar bende boyle dusundum :)))) sen hata yapma