Ne yapmam gereek ? Yardım lütfen :(

Bence yanlış yoldasın.. 4senelik ilişkiden sonra böyle bir başlangıç yapman hiç sağlıklı değil...

Ama ben yapmasam bunu kendi kendimi yiyip bitircektim

Acele etmeyin. İnternetten de tanışılabilir ama bir kere bile görmemişsiniz daha. Ve rica ederim hemen evlilik moduna girmeyin; daha 18 yaşındasınız. Evlenebilirsiniz de, anlaşamayıp ayrılabilirsiniz de.

Ya zaten evlilik moduna girmem daha yasim kaç ki ama sadece bu kişi hep ömür boyu yanımda olsun istiyorum

Cok hizli adim atmissin bekle bir yil bi kafani topla kendine gel. ..
Ciivi civiyi sokmuyor iste. .
Gercekten buyuk cesaretin icin kutlarim seni. ..
Bende cok taze Ayrildim da 2 yildan once cesaret edemem yani biriyle cikmaya ...

İnternetten tanışılır ama asla aşk yaşanmaz.aşk başka birşey tanımadan görmeden sevmek yoktur.sevmek istiyorsun ,içinizdeki boşluklarınızı dolduruyorsunuz.
Ne aşkı Allah aşkına ..o ağlayan adam evlenince ağlatan adamlara dönüşüyor.Kanmayalım efenim..kimse kimseyi tanımaz bu şekilde.

Net.

İnternetten tanışılır ama asla aşk yaşanmaz.aşk başka birşey tanımadan görmeden sevmek yoktur.sevmek istiyorsun ,içinizdeki boşluklarınızı dolduruyorsunuz.
Ne aşkı Allah aşkına ..o ağlayan adam evlenince ağlatan adamlara dönüşüyor.Kanmayalım efenim..kimse kimseyi tanımaz bu şekilde.

Net.

gercek dogruu. .. kesinlikle katiliyorum. .
Noluuur kanma her int ortamindaki insan bir olmayabilir ..

Haklısınız gerçekten tecrübesiz yaklaşıyorum şu an olaya ama ne yapabilirim elimden ne gelir bilmiyorum bi hızlı trene binmisimde trenin frenleri patlamış gibi hissediyorum
Bu kadar çabuk olsun istemiyorum hersey ama sanki başka şeyler yön veriyor yaşadığım acılar onlar bunlar ve ben napsamda bu treni durduramiycakmisim gibi oturudm uzaktan izliyorum

Baktığın zaman yanlıs gözüküyor ama imkansız değil. uzun süreli bi ilişkiden çıkmışsın ve tesadüfen biriyle tanısıyorsun her sey cok güzel sana iyi geliyor ama onu tamamen unuttuğuna emin misin?

Baktığın zaman yanlıs gözüküyor ama imkansız değil. uzun süreli bi ilişkiden çıkmışsın ve tesadüfen biriyle tanısıyorsun her sey cok güzel sana iyi geliyor ama onu tamamen unuttuğuna emin misin?

Evet gercekten hersey cok guzel gidiyor ve sanki bi yanlışlık var gibi. buna unutmak denirmi bilmiyorum ama artık ne yaptığını bile merak etmiyorum artık üzmüyo yazdıkları konuştuğu kızlara falan bakıp aglamiyorum ve artık aklımda degil arada geliyor aklıma amaan deyip geçiyorum bu yüzden çok mutluyum çektiğim o kadar acidan sonra takmamak çok güzel geliyor

Unutmak deneme bence cünkü ne biliyim ya uzun bi süre olmus ve hemen anlatmak biraz zor bana öyle olmustu ama her insanın yapısı farklı :) yine de bana geliyor ki sonradan patlak verecek.. insallah oyle olmaz. Ama sen cok kaptırma kendini bu cocuğa güvenme hemen gül Eğlen ama kaptırma hemde yüz yüze görüşmeden aslaa

Unutmak deneme bence cünkü ne biliyim ya uzun bi süre olmus ve hemen anlatmak biraz zor bana öyle olmustu ama her insanın yapısı farklı :) yine de bana geliyor ki sonradan patlak verecek.. insallah oyle olmaz. Ama sen cok kaptırma kendini bu cocuğa güvenme hemen gül Eğlen ama kaptırma hemde yüz yüze görüşmeden aslaa

Banada öyle geliyor canım sanki içime atıyorum atıyorum bi anda hepsi patlayacak gibi.
Ben konuşmaya baslamasam internetten hala ağlıyor olacaktım belki çivi civiyi sokmez ama iyi gelir bence :)
Aynen kaptırmak istemiyorum bende bu sefer ipler benim elimde olmalii

Doğru olabilir de olmayabilir de bilemiyorum ama sizin açınızdan pek sağlıklı başlamayan bir ilişki..
Bundan sonra dikkat etmeye çalışın. Hayırlısı olsun.

Erkekler dertli duygusal boslukta ve ask acisi ceken her kiza iyi gelebiliyor ama bir süre!

Ekranin ardindan aman ne kadar iyi anlatamam melek kanatlari eksik her dedigimi yapiyor ozur diliyor herseyi konustuk herseyimiz ayni filan bana bi zamanlar ki ben'i hatirlattin birazcik :))) yasim senden coooook buyuk degil ama cok insan tanidim iyi olabilir ama kimse tamamen melek degil ve ileri zamanlarda o kisiyle cok ters dustugun zaman asil yuzunu gordukten sonra tanidim de bikac haftalik ayyy bende oyle aaa aynen filanlarla tanimak olmaz internetten gorusmeden klavyeyle iliskiye baslanmaz ben ozamanlar dibimdeki herifin gozumun icine baka baka konustuklarini dusunuyorum suan ve demistim ki "vayyy be harbiden delikanliymiş aslanmis yigitmis adammiş" bana bunlari dusundurttu ama sonraki surecte benim ne mal oldugunu anlamam kisa bir sure tutttu anladigim gibi bitirdigimi soylemeye bile tenezull etmeden bitirdim arayip soruncada aciklama yapmadim kestim tamamen iliskimi kaptirmak yanlis birsey objektif olmasssan uzulursun buna benzer cok ornegim var ama iyi insanlarda tanidim cok sukur esimlede nette tanistim ama siz biraz paldir kuldur gidiyor gibisiniz umarim uzulmessiniz kisa bizamanda olusan tanisma ve konusmalara inanmamani kesin anlattigi gibidir %100 dogrudur cok iyi birisi dememeni tavsiye ederim bu kadar uzun yazdim cunku bizamanlar bende boyle dusundum :)))) sen hata yapma

Doğru olabilir de olmayabilir de bilemiyorum ama sizin açınızdan pek sağlıklı başlamayan bir ilişki..
Bundan sonra dikkat etmeye çalışın. Hayırlısı olsun.

Evet biraz aceleye geldi ben bile anlamadım çok amin hayırlısı olsun :)

Erkekler dertli duygusal boslukta ve ask acisi ceken her kiza iyi gelebiliyor ama bir süre!

Ekranin ardindan aman ne kadar iyi anlatamam melek kanatlari eksik her dedigimi yapiyor ozur diliyor herseyi konustuk herseyimiz ayni filan bana bi zamanlar ki ben'i hatirlattin birazcik :))) yasim senden coooook buyuk degil ama cok insan tanidim iyi olabilir ama kimse tamamen melek degil ve ileri zamanlarda o kisiyle cok ters dustugun zaman asil yuzunu gordukten sonra tanidim de bikac haftalik ayyy bende oyle aaa aynen filanlarla tanimak olmaz internetten gorusmeden klavyeyle iliskiye baslanmaz ben ozamanlar dibimdeki herifin gozumun icine baka baka konustuklarini dusunuyorum suan ve demistim ki "vayyy be harbiden delikanliymiş aslanmis yigitmis adammiş" bana bunlari dusundurttu ama sonraki surecte benim ne mal oldugunu anlamam kisa bir sure tutttu anladigim gibi bitirdigimi soylemeye bile tenezull etmeden bitirdim arayip soruncada aciklama yapmadim kestim tamamen iliskimi kaptirmak yanlis birsey objektif olmasssan uzulursun buna benzer cok ornegim var ama iyi insanlarda tanidim cok sukur esimlede nette tanistim ama siz biraz paldir kuldur gidiyor gibisiniz umarim uzulmessiniz kisa bizamanda olusan tanisma ve konusmalara inanmamani kesin anlattigi gibidir %100 dogrudur cok iyi birisi dememeni tavsiye ederim bu kadar uzun yazdim cunku bizamanlar bende boyle dusundum :)))) sen hata yapma

Bu kadar uzun vaktinizi ayırdığınız için çok çok sağolun gerçekten bunları kimseye anlatamıyorum gerçek hayatımda çünkü insanların yargilamasindan korkuyorum
Evet haklısınız yani bu belkide beni kandırıyor neye inanacagimi şaşırdım bende bütün aile sırlarını falan anlattı konuşmayı çok seviyor sanırım güvenimi kazanmak için yapıyor bunları.
Tebrik ettim doğrusu bi seferde bitirmeniz çok güzel ben simdi bana yanlış yapsa öyle tek seferde bitirebilir miyim bilmiyorum
Objektif bakmaya çalışıyorum ama bana iyi geliyor olgusu kafama yerlesmis doğru düşünmeme izin vermiyor sanki.

Umarim pişman olmam ve bu internetteki iyi insanlardandir :)

Back
X