Ne yapmam gerek bilemiyorum

Esra00011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
2
1
1
26
İlk hamileliğim 4 aylıktı 4 gün önce salı akşamı düşük yaptım biliyorum Allahın takrir-i ama içimdeki acıyla nasıl baş edecem bilmiyorum devamlı uyumakta buluyorum kendimi eşim ve ailem çok destek oluyorlar onların yanında üzülmemeye çalışıyorum.. Ne kadar becerebilirsem işte

İlk hamileliğim 4 aylıktı 4 gün önce salı akşamı düşük yaptım biliyorum Allahın takrir-i ama içimdeki acıyla nasıl baş edecem bilmiyorum devamlı uyumakta buluyorum kendimi eşim ve ailem çok destek oluyorlar onların yanında üzülmemeye çalışıyorum.. Ne kadar becerebilirsem işte
Cok cok zor bir durum biliyorum rabbim kalbinize ferahlik versin ♥️

çok çok geçmiş olsun. acinizi tahmin bile edemiyorum.
bence çok acele etmeyin, henüz çok çok yeni. yas sureci biraz uzun sürebiliyor.
psikolojik yardım almaya ne dersiniz? belki daha iyi gelir

Acini yasa kardesim,kolay birsey mi 4 aylik evladini kaybetmissin.guclu olmaya calisma,yasini tut,agla ,sizla,bol dua et.zamanla acin hafifleyecek.allah yardimcin olsun.yakinlarina saril bol bol.uyu,dinlen.

Bol bol dua et benim her çocuğum aklıma geldiğinde Allahım içime ferahlık ver derim bi kaç kere

Bu olay sizin yaşam planınızda varmış. O yüzden sorgu sual, suçluluk, keşke şeklinde bir düşünce hiç aklınıza gelmesin. Tarihiyle, saatiyle sizin aranızda o kadar kalması gerekiyormuş. Sabır diliyorum.

Çok geçmiş olsun.. Ben de ilk hamileliğimde karnımda öldüğü için bunalım yaşadım.. Kolay olmuyor ama geçiyor.. Benim 8 ay geçti üzüntümü atlatmam ve tekrar aynı şeyi yaşar mıyım korkusu.. Ama bir şekilde geçiyor.. Rabbime şükürler olsun ki şimdi 2 kızım var.. Allah size de hayırlı zamanda sağlıkla yine nasip eder inşallah. Üzüleceksiniz ağlayacaksınız ama zamanla düzelirsiniz yeter ki isyan boyutuna gitmesin.. Teselli olarak sıkıntılı bir bebek olacaksa düşükle sonuçlanır diyor doktorlar bende bunu düşünüp iyileşmiştim.

Back
X