Ne yapmam gerek

Kedisssizzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
165
15
18
DAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi çok ağır bir küfürdü benim hayatım çok zordu hem Babammmm hem eş affetmek çok zor benim için ne yapmam gerek keşke eşim dediğim adam pişman olsada özür dilese diye bekliyorum ama onu bile göremiyorum

Çocuğun varmı daha çok yeni evlisin konuşun düzelmezse ayrıl sonra çok pişman olujo insan hele çocuk 'da oldumu

Ağzı bozuk insanın duzelmeso malesef cok zor kendi hatasını kabul edip küfür etmeyi bırakma kararı Almadıgı surece küfür edecek kendi esımden bılıyorum Malesef agzı bozuk babasınında bozuk ve bu adam eğitimci dusunun sırf bu küfürleri yuzunden ayrılmayı dusunuyorum bir haftadır konusmadım en son barısmak istedi yemın ettirdim bakalım pek umudum yok ama

Sürekli küfretmesi kötü birşey tabi ama bu durumda misafirler olayında kocanız haklı bence. Bu günlerde kapımızı çalanlara bende küfür ediyorum ama içimden. Az bile yapmış eşiniz. Asıl misafirler özür dilesin eşinizden böyle büyük bir salgının olduğu zamanda geldikleri için

şu dönemde misafirliğe gidenlere/ misafir kabul edenlere küfür eden tek kişi eşiniz değil bilginize..

Valla şu şartlarda eşimin eve misafir getirdiğini görsem küfür bilmeyen ben en kıyıda köşede kalmış küfürleri bile çıkarır saydırırım.

Misafir çağırdığınız için ve gelen misafirler şu günlerde geldiği için hakareti hak etmişler. Dışarıda buluşanları görünce içimden bağırmak geliyor. Düşüncesizlik ve cahillik bu. Virüsten ötürü kızıuorsa haklı ama ondan önce de her şeyde gereksiz tepki veriyorsa tekrar düşünün veya sakince karşılıklı konuşun derim.

Sürekli küfür eden eşiniz evlenmeden önce etmiyor muydu? Yani mutlaka ağzından kaçırmıştır son 6 ayda mı başladı küfüre?
Bu dönemde misafir ağırlamak da başka bir boyut..

Konuyu duzenleyin ve misafir ornegi disinda da ne gibi sorunlariniz var yazin isterseniz. Bu sekilde pek yardimci olamayiz.
Cunku sadece misafir olayiysa adam kendini hakli çıkarma cabasinda degil bariz hakli. Tabi kufure gerek yok o ayri, ben de olsam bi temiz fircalardim

Adam sadece misafir olayında küfür ettiyse küfrü gerektiği yerde kullanıyor diye takdir ediyorum kendisini.
Her küfür konusuna yazdığım gibi uygun kullanımlarda küfürü sever, kullanırım.
Mesela ben eşimi misafirlerle bassaydım topluluğa hitaben: 'sizin olmayan aklınızı s..yim. Gökten akıl yağarken şemsiye mi açtınız? Napıyonuz acaba hep beraber corona partisi mi? ' derdim.

Teşekkür ederim

Haklısın aslında bu küfür eden insanlara hep biz af ediyoruz yani karşımdaki insan özür dilemeyince hep böyle oluyor ben diğer yazan kişilere katılmıyorum ama evime ne onun misafirlerini nede bir insan çağırmam artık nefret derecesine getiriyorlar ya

Affetme affetmeye neden kendinizi programladınız
Affetmeyi kendim için konuşuyorum yapılan hatalar sinir anında çıkan bazı sözcükler için kullanıyorum(cidden ortada kavga olmalı sebep olmalı)

psikolojik rahatsızlıkları olan bir insanı affedemezsiniz
Ancak direkt iletişimi kesip kurtulabılırsınız ya da tedavi yoluna gidebilirsiniz

Oturup özür dilemesini beklemek ne kadar aci bir durum. Ozur dilese de affetsem diye bekliyorsun. Ozur dilemeyecek hatta belki sen gidip konusacaksin. Kendine bu muameleyi mi layik goruyorsun?
Ne olursa olsun insan esine küfür etmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…