- 29 Şubat 2020
- 165
- 15
- 18
- Konu Sahibi Kedisssizzz
-
Nasıl düzeltebilirimKonu yanlış yere açılmışMune
Çocuğun varmı daha çok yeni evlisin konuşun düzelmezse ayrıl sonra çok pişman olujo insan hele çocuk 'da oldumuDAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi çok ağır bir küfürdü benim hayatım çok zordu hem Babammmm hem eş affetmek çok zor benim için ne yapmam gerek keşke eşim dediğim adam pişman olsada özür dilese diye bekliyorum ama onu bile göremiyorum
Ağzı bozuk insanın duzelmeso malesef cok zor kendi hatasını kabul edip küfür etmeyi bırakma kararı Almadıgı surece küfür edecek kendi esımden bılıyorum Malesef agzı bozuk babasınında bozuk ve bu adam eğitimci dusunun sırf bu küfürleri yuzunden ayrılmayı dusunuyorum bir haftadır konusmadım en son barısmak istedi yemın ettirdim bakalım pek umudum yok amaDAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi çok ağır bir küfürdü benim hayatım çok zordu hem Babammmm hem eş affetmek çok zor benim için ne yapmam gerek keşke eşim dediğim adam pişman olsada özür dilese diye bekliyorum ama onu bile göremiyorum
şu dönemde misafirliğe gidenlere/ misafir kabul edenlere küfür eden tek kişi eşiniz değil bilginize..DAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi çok ağır bir küfürdü benim hayatım çok zordu hem Babammmm hem eş affetmek çok zor benim için ne yapmam gerek keşke eşim dediğim adam pişman olsada özür dilese diye bekliyorum ama onu bile göremiyorum
DAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi çok ağır bir küfürdü benim hayatım çok zordu hem Babammmm hem eş affetmek çok zor benim için ne yapmam gerek keşke eşim dediğim adam pişman olsada özür dilese diye bekliyorum ama onu bile göremiyorum
Misafir cagirmayinne yapmam gerek
DAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi çok ağır bir küfürdü benim hayatım çok zordu hem Babammmm hem eş affetmek çok zor benim için ne yapmam gerek keşke eşim dediğim adam pişman olsada özür dilese diye bekliyorum ama onu bile göremiyorum
Etmiyordu kiSürekli küfür eden eşiniz evlenmeden önce etmiyor muydu? Yani mutlaka ağzından kaçırmıştır son 6 ayda mı başladı küfüre?
Bu dönemde misafir ağırlamak da başka bir boyut..
Teşekkür ederimKonuyu duzenleyin ve misafir ornegi disinda da ne gibi sorunlariniz var yazin isterseniz. Bu sekilde pek yardimci olamayiz.
Cunku sadece misafir olayiysa adam kendini hakli çıkarma cabasinda degil bariz hakli. Tabi kufure gerek yok o ayri, ben de olsam bi temiz fircalardim
Çocuk yok daha canımÇocuğun varmı daha çok yeni evlisin konuşun düzelmezse ayrıl sonra çok pişman olujo insan hele çocuk 'da oldumu
Haklısın aslında bu küfür eden insanlara hep biz af ediyoruz yani karşımdaki insan özür dilemeyince hep böyle oluyor ben diğer yazan kişilere katılmıyorum ama evime ne onun misafirlerini nede bir insan çağırmam artık nefret derecesine getiriyorlar yaAğzı bozuk insanın duzelmeso malesef cok zor kendi hatasını kabul edip küfür etmeyi bırakma kararı Almadıgı surece küfür edecek kendi esımden bılıyorum Malesef agzı bozuk babasınında bozuk ve bu adam eğitimci dusunun sırf bu küfürleri yuzunden ayrılmayı dusunuyorum bir haftadır konusmadım en son barısmak istedi yemın ettirdim bakalım pek umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?