- Konu Sahibi Kedisssizzz
-
Haklısınız aslında ama cidden hep böyle 6 gün oldu artık şüphelenmeye başladım elinden telefon düşmeyince çok zor affedecek yürek bırakmadılar bende ne babam ne eşim babam denilen insan bana baba sevgisi hiç göstermedi sürekli dayakla büyüdüm 19 yıldır şiddet ve dayakla büyüdüm her yerim mosmorarık dolaşırdım o kadar kötü ki benim babam psikopattı eline ne geçirse vururdu oluşan bile gözlerimin altı kan toplamış giderdim evlendim ona rağmen ben hayatımda küfür istemeyen bir kadınım bana çok zor geliyor gözlerimi tutamayıp ağlıyorum kendime zarar verdiğim de oldu ama bunu artık yapamam eşim denilen insam da ağza alınmayacak küfür ediyordu ben çok üzüldüm hayatımın yarısını size anlattım az çok mutlu olmak istiyorumAffetme affetmeye neden kendinizi programladınız
Affetmeyi kendim için konuşuyorum yapılan hatalar sinir anında çıkan bazı sözcükler için kullanıyorum(cidden ortada kavga olmalı sebep olmalı)
psikolojik rahatsızlıkları olan bir insanı affedemezsiniz
Ancak direkt iletişimi kesip kurtulabılırsınız ya da tedavi yoluna gidebilirsiniz
Cidden öyle kimse eşine küfür etmemeli. Ben hayatımı anlattım birine okursanız sevinirimOturup özür dilemesini beklemek ne kadar aci bir durum. Ozur dilese de affetsem diye bekliyorsun. Ozur dilemeyecek hatta belki sen gidip konusacaksin. Kendine bu muameleyi mi layik goruyorsun?
Ne olursa olsun insan esine küfür etmemeli
Hayır Corona için değil benim olduğum ilçede Coronado yok hiç kendisi eczacı sırf misafir geldiği için hep böylen yaparCorona olduğu için mi küfür etti?
O zaman haklı ya
4 gün önceÖnce bir şunu netleştirir misiniz, ne zaman oldu bu olay?
canım boyle insanları bilirim ben bunun sananda kendisine de saygısı yok ve boyle gelmiş böyle gider düzelir diye bekleme düzelmez naçizane kendi fikrim ben yerinde olsam boşardım hiçbir şey benden değerli değil sokakta adam mı kalmadı kendime küfür ettiricwm bunaDAha yeni evlendim 6 ay oluyor eşim denilen insan sürekli ağzında bir küfür hakaret kendini haklı çıkarma damnduramıyor balkonda misafirlerimi vardı sırf eve misafir geldiği için eve gelip bir sürü küfür ben artık dayanamıyorum canıma tak etti yani eve misafiri geldi diyen küfür edilir mi çok ağır bir küfürdü benim hayatım çok zordu hem Babammmm hem eş affetmek çok zor benim için ne yapmam gerek keşke eşim dediğim adam pişman olsada özür dilese diye bekliyorum ama onu bile göremiyorum
Çok haklısın çokcanım boyle insanları bilirim ben bunun sananda kendisine de saygısı yok ve boyle gelmiş böyle gider düzelir diye bekleme düzelmez naçizane kendi fikrim ben yerinde olsam boşardım hiçbir şey benden değerli değil sokakta adam mı kalmadı kendime küfür ettiricwm buna
4 gün önce
Ben misafir çağırmadım kendileri geldiler o yüzden bilmeden konuşmayın bu konu üzerinde konuşmanızı istemiyorum iyi günlerYok artık, bu salgın günlerinde misafir mi çağırdınız?
Bakın küfürü savunacak değilim ama sizin hala misafircilik oynayarak insanların hayatını riske atmanızın yanında eşinize diyecek sözüm kalmıyor.
Ben misafir çağırmadım kendileri geldiler o yüzden bilmeden konuşmayın bu konu üzerinde konuşmanızı istemiyorum iyi günler
Siz yazmayın o zamanKendileri de gelemeyecekti. Eşiniz haklı.
Sadece sizi ilgilendiren bir konu olsa konuşmazdım. Bu konu herkesi ilgilendiriyor.
Ayrıca buraya konu açtırdıysanız isteyen yazar.
Siz yazmayın o zaman
Hayır Corona için değil benim olduğum ilçede Coronado yok hiç kendisi eczacı sırf misafir geldiği için hep böylen yapar
Kız Kaliforniya da mi yasiyormus ?Coronado filan?
Hayır Corona için değil benim olduğum ilçede Coronado yok hiç kendisi eczacı sırf misafir geldiği için hep böylen yapar
korona yayılmakta haklı cidden ya.. bahaneye bakHayır Corona için değil benim olduğum ilçede Coronado yok hiç kendisi eczacı sırf misafir geldiği için hep böylen yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?