Ne yapmam gerek

Haklısınız aslında ama cidden hep böyle 6 gün oldu artık şüphelenmeye başladım elinden telefon düşmeyince çok zor affedecek yürek bırakmadılar bende ne babam ne eşim babam denilen insan bana baba sevgisi hiç göstermedi sürekli dayakla büyüdüm 19 yıldır şiddet ve dayakla büyüdüm her yerim mosmorarık dolaşırdım o kadar kötü ki benim babam psikopattı eline ne geçirse vururdu oluşan bile gözlerimin altı kan toplamış giderdim evlendim ona rağmen ben hayatımda küfür istemeyen bir kadınım bana çok zor geliyor gözlerimi tutamayıp ağlıyorum kendime zarar verdiğim de oldu ama bunu artık yapamam eşim denilen insam da ağza alınmayacak küfür ediyordu ben çok üzüldüm hayatımın yarısını size anlattım az çok mutlu olmak istiyorum

Oturup özür dilemesini beklemek ne kadar aci bir durum. Ozur dilese de affetsem diye bekliyorsun. Ozur dilemeyecek hatta belki sen gidip konusacaksin. Kendine bu muameleyi mi layik goruyorsun?
Ne olursa olsun insan esine küfür etmemeli
Cidden öyle kimse eşine küfür etmemeli. Ben hayatımı anlattım birine okursanız sevinirim

canım boyle insanları bilirim ben bunun sananda kendisine de saygısı yok ve boyle gelmiş böyle gider düzelir diye bekleme düzelmez naçizane kendi fikrim ben yerinde olsam boşardım hiçbir şey benden değerli değil sokakta adam mı kalmadı kendime küfür ettiricwm buna

Çok haklısın çok

Ben misafir çağırmadım kendileri geldiler o yüzden bilmeden konuşmayın bu konu üzerinde konuşmanızı istemiyorum iyi günler

Ben misafir çağırmadım kendileri geldiler o yüzden bilmeden konuşmayın bu konu üzerinde konuşmanızı istemiyorum iyi günler

Kendileri de gelemeyecekti. Eşiniz haklı.

Sadece sizi ilgilendiren bir konu olsa konuşmazdım. Bu konu herkesi ilgilendiriyor.

Ayrıca buraya konu açtıysanız isteyen yazar.

Hayır Corona için değil benim olduğum ilçede Coronado yok hiç kendisi eczacı sırf misafir geldiği için hep böylen yapar

Coronado değildir o coloradodur, coronado olsa duramazsın.

Öncesini sonrasını bilmem şu günlerde sizin gibi davranan herkes her türlü hakareti hak ediyor bence. Ama ben terbiyem ve site kuralları gereği edemiyorum, eşinizin böyle engelleri olmadığı için yardırmış.

Konu sahibi istedigi kendisini hakli bulup kocasini kotuleyenlere cvp vermis.niye cagirdiniz diyenlere de cvp vermeyi birak bu konu hakkinda konusmamalari gerektigini soylemis.isterseniz ilk sayfaya ne yazacagimizi soyleyin ona gore bizde yorum yapalim.bu sayfanin amaci herkesim dusuncesini saygi cercevesinde aciklamasi.sizin istediginizi soyleyeceksek niye yorum yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…