:) yazık yaYüzüne kezzap dök
erkek arkadasım 4 aydır beraberiz benden önce çok kızla görüşmüş bunu kendisi anlatmıyor tabi sadece benim tanıdığım uzaktan da olsa dört bes kızla görüştüğünü biliyorum tabi sadece benim tanıdığım bunlar arastırsam çok duyacagımdan eminim bana davranısı iyi çok üstüme titrer ewden alır işe birakır iş cıkısı alır her aksam genelde hep beraberiz aynı mahalledeyiz hemen karsımda zaten ama içimi sıkan bişeyler var kızlar kendisi çok yakısıklı korkutuyor beni face den falan eski konusmalara dayanarak söyleyim çok ızla yazısmış görüşmüş bende onlardan biri miyim acaba diyorum huzursuzum su an güvenimi sarsacak birşey yok aslında tüm sosyal hesaplarımız bir dün aksaman bu yana daha çok düşünmeye basladım galeride ki fotolarıma bakıyorduk bi arkadasımla olan fotomuz vardı bi kaç tane tanıyor gibi tepki verdi sonra sorunca bi kaç defa eskiden bi ara görüştük dedi şok oldum kızı aradım 1.2 ay görüştük ciddi bişey yok takılma dedi ssürekli yüz yüze geliyoruz kızla ne yapıcagımı bilmiyorum elimdee olmadan soğuk davranıyorum erkek arkadasıma dün geceden bu yana sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı ayrılmak geliyor aklımdan mutluyum bi o kadar mutsuz
böyle bi durum var senin için bi önem tasıyor mu die sormak yanlıs olmasa gerek sonucta kuzenimn yakın arkadası ister istemez görüsüyoruz kuzenimden dolayıofff.
bi adam için bu kadar dert çekmeye değer mi? bi de kızı arayıp sormuşsunuz hiç mi gocunmadınız, hiç mi ben napıyorum yaaaa demediniz?
onlardan biri miyim iste konu bu anlayyamıyorumsenden önce birileri olmuş olabilir kendini evleneceği kıza saklayacak hali yok. kızları evlenme vaadi ile kandırmadığı sürece kaç sevgilisi olduğu seni ilgilendirmez. kaldıramayacaksan beraber olma direk ayrıl. devam edeceksen de ne kendine ne ona bunu ısıtıp ısıtıp gündem maddesi oluşturma.
nasıl ağırdan :)Adam bu kadar hızlı bir tipse sen biraz ağırdan al bence...anca öyle gerçek karakterini görürsün.
Yaw hergün görsem kardeşimden sıkılırım ben... ağırdan diyorum
böyle bi durum var senin için bi önem tasıyor mu die sormak yanlıs olmasa gerek sonucta kuzenimn yakın arkadası ister istemez görüsüyoruz kuzenimden dolayı
yanlış diyebilcegim baska birseyi yok çok iyi bana ya acaba onlarada mı böyleydi die düşünüormEskiden demekki tanıdığın çok kızla erkek arkadaşının geçmişi olmuş, açıkçası iğrenç bir şey.
Şİmdi senle olduğundan dolayı bir sorun yok tabi.
Eeee tabii canım onlara da iyidir ki görüşmüş di mi?yanlış diyebilcegim baska birseyi yok çok iyi bana ya acaba onlarada mı böyleydi die düşünüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?