• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekiyo :(

dans_lamour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
6
0
36
Manisa
kızlar merhaba 6 aydır süren bir ilşkim var gayet güzel gidiyodu. dün akşam kıskançlık yüzünden kavga ettik ve cok uykum vardı bi an sinirlendim uykum var ya uyucam dedim. bu sözüme cok kızdı. ama bişey demedi telefonu kapattık ve yattık. her sabah günaydn diye msj atardı bugn atmamş ben attm konştk. snra 3 gbi msj attm 1 saat snra cvp verdi uyuyodm dedi. 6 gibi tekrar msj attm 45 dakka snra msj atti k.bkma uyukalmşm dedi tmam dedim o kadar :( cok kırılmış belli :( nasıl davranmam gerekiyo :( normalde her dakika msjlşrz 5 dkika geç cvp versem kızardı ama şmdi msj atmıyo :63:

kızlar merhaba 6 aydır süren bir ilşkim var gayet güzel gidiyodu. dün akşam kıskançlık yüzünden kavga ettik ve cok uykum vardı bi an sinirlendim uykum var ya uyucam dedim. bu sözüme cok kızdı. ama bişey demedi telefonu kapattık ve yattık. her sabah günaydn diye msj atardı bugn atmamş ben attm konştk. snra 3 gbi msj attm 1 saat snra cvp verdi uyuyodm dedi. 6 gibi tekrar msj attm 45 dakka snra msj atti k.bkma uyukalmşm dedi tmam dedim o kadar :( cok kırılmış belli :( nasıl davranmam gerekiyo :( normalde her dakika msjlşrz 5 dkika geç cvp versem kızardı ama şmdi msj atmıyo :63:

Her işte bir hayır vardır... Çok muhabbet tez ayrılık getirir...

Bakarsınız bu olay sayesinde "mesaj trafiğiniz" normal düzeye iner ve "5 dakikalık" gecikmelere takılıp sorun yaşamazsınız... Her dakika mesajlaşmaktan, geç karşılık almaktan daha ciddi mevzuları idrak edersiniz...

Yaşlarınız küçük olsa gerek... Erkek arkadaşınızınki "kırgınlık"tan ziyade "mızmızlık", misilleme... Siz de bunu büyütüp telafi etmek için bir şeyler yaparsanız her olayda onun inadı ve hırçınlığıyla muhatap olursunuz... Bu da sinir bozmaktan başka işe yaramaz... :51:

canım kusura bakma da, bir şey tartışırken uykum var deyip yatan insan modeli de ilişkide benim en istemediğim insan tipidir yani :) bence de beş dakikalık gecikmelere takılma, sürekli telefon elinde gezmiyordur sanırım :)

evet mesaj işini halletsek cok memnun olucam. bazen benide cok sıkıyo her an her saniye mesajlaşmak. söyledim mesaj atmayı sevmiyorum diye sen benimle konuşmak istemiyosun diyo. 20 yaşında ama cocuk gibi. bende sevmiyorum ama cok uykum gelmşti :) bu arada 18 yaşndaym.

telefonda konuşun daha iyi hakikaten :) neyse güzelim zamanla düzelir, ilişkiniz oturunca daha kolay anlaşırrsınız sanıyorum ki. gerçi ben böyle diyorum; ama hiç unutmam 19 yaşındaydım, sevgilim tartışırken uyuyyakalmıştı bilgisayar başında, anasından emdiği sütü burnundan getirmiştim :) yaş ilerleidkçe böyle şeylerle daha az ilgilenir oluyor sanırım insan :) tadınız en kısa sürede yerine gelir inşallah canım :)

Back
X