ne yapmam gerekiyo

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
merhaba kızlar düşündüm düşündüm bana sadece kk üyeleri yardımcı olur dedim ve buraya yazmaya karar verdim benden 17 yaş büyük biri var bugün bana aşık olduğunu benimle ciddi düşündüğünü benden başka kimseyi istemediğini söyledi ne yapıcam bilmiyorum ben onu bi abi gibi görüyorum geçen günde evleniceğin kişi çok zengin mi olsun istersin demişti yok evi olsun sigortalı güzel bi işi olsun yeter demiştim bu yüzden bana evde alıcam diyo üstelik bu kişi evlenip ayrılmış ve 2 çocuğu var biri 20 diğeri 16 yaşında

17 yaş da çokmuş ama :53:
evlenmiş çocukları da var. ayrıca aranızda ciddi yaş farkı var ve en önemlisi anladığım kadarıyla aşık da değilsin kafan neden karıştı ki :44::44:

Son düzenleme:
17 yaş da çokmuş ama :53:
evlenmiş çocukları da var hem de ciddi yaş farkı var aranızda anladığım kadarıyla aşık da değilsin kafan neden karıştı ki :44::44:

ben nasıl aşık olabilirim ki benden 17 yaş büyük benim sorunum onu kırmadan bunu nasıl söyleyebilirim ne yapıcam bilmiyorum

Bence aradaki yaş farkı çok fazla bu sorun yaratabilir aranızda.
Onun evlenmiş olması,çocukları olması sa sıkıntı olabilir.
Yine kendi tercihiniz ama evlilik zaten hassas bir durum o yüzden hayatına alıp almayacağını çok düşün sonra üzülme bence

Bence aradaki yaş farkı çok fazla bu sorun yaratabilir aranızda.
Onun evlenmiş olması,çocukları olması sa sıkıntı olabilir.
Yine kendi tercihiniz ama evlilik zaten hassas bir durum o yüzden hayatına alıp almayacağını çok düşün sonra üzülme bence

evlenip ayrılmış olması önemli değil bende evlenip ayrıldım sorun aradaki yaş farkı ve benim ona aşık olmamam

ben nasıl aşık olabilirim ki benden 17 yaş büyük benim sorunum onu kırmadan bunu nasıl söyleyebilirim ne yapıcam bilmiyorum

bu cümleyi konu içeriğine yazsan daha iyi olurmuş. konuyu okuduğumda senin kararsızlığa düştüğünü düşünmüştüm...

sorununa gelince yapacak çok bişey yok açıkça söyle gitsin :ssz:

merhaba kızlar düşündüm düşündüm bana sadece kk üyeleri yardımcı olur dedim ve buraya yazmaya karar verdim benden 17 yaş büyük biri var bugün bana aşık olduğunu benimle ciddi düşündüğünü benden başka kimseyi istemediğini söyledi ne yapıcam bilmiyorum ben onu bi abi gibi görüyorum geçen günde evleniceğin kişi çok zengin mi olsun istersin demişti yok evi olsun sigortalı güzel bi işi olsun yeter demiştim bu yüzden bana evde alıcam diyo üstelik bu kişi evlenip ayrılmış ve 2 çocuğu var biri 20 diğeri 16 yaşında

büyük çocuğu senden 4 yaş küçük...ve arada 17 yaş fark var..

hani sende sevsen,aşık olsan neyse diycem ama sen onu abi gibi görmeye devam et bence.

daha çok gençsin ve bu adam kırklarında feleğin çemberinden geçmiş, iki çocuğun sorumluluğunu yıllarca yaşamış
ben çok karamsar olmak istemem ama bu adam seninle evlenmez
çünkü yırmılı yaslarda evlenmıs bıkmıs senın de guvenını kazanmak ıcın bu sekılde yaklasıyor olabılır
cok klasık geldı tavrı
tabı bılemıyorum ama samımı gelmedı yaklasımı senın agzından laf alıp ona gore palnlarını kurup daha da basını dondurebılr
uzak dur derım

sen bu olayı nasıl bu duruma kadar getırdın merak ettım çunku 41 yasında bır adam nerdeyse çocugu yasındakı bı kıza nasıl evlılık teklıfı etmeye cesaret eder sızın ılk evlılıgınız olacak sanırım ben ce aranızdakı mesafeyı ıyı korumalısınız ve onu abi gibi gordugunuzu acıkca soyleyebılırsıınız

Hani siz 35 li yaşlarda olsanız belki aradaki 17 yaş farkı sırıtmazdı ama siz 24 o 41 ve 20 yaşında kızı var sizinle akran

evlenip ayrılmış olması önemli değil bende evlenip ayrıldım sorun aradaki yaş farkı ve benim ona aşık olmamam

evet tabi bir de çocuk olması da sıkıntı senin yoksa tabi.Bu durumda karşına alıp açıkca öyleyeceksin ben istemiyorum diye güzel bir şekilde ifade edeceksin canım.

olacak is degil adam 40 gecmis citir ariyor :19: bulsun kendi yaslarinda birini

nerdeyse onun cocuklariyla ayni yasdasiniz

Her ne kadar bu teklif şu anlık için sizi mutlu etsede bir süre sonra emin olun sorunlara karşılacaksınızdır

Çocuğuyla aranızda 4 yaş fark var

Ve evlenmeyi düşündüğünüz adamla ise aranızda tam 17 yaş var

Bence çok fazla

Sizde zaten o kişiye o gözle bakmıyormuşsunuz bence en doğrusunu yapıyorsunuz

Abi olarak görmeye devam edin ve mesafenizi koruyun derim

Back
X