- 10 Temmuz 2017
- 6
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi melikepapatya
Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım bi konuda tecrübelerinize ihtiyacım var yaklaşık 8 aydır evliyim eşimle çok uzun seneler önce tanıştık cocukluk aşkı diyebilirim başından beri ailelerin tanışması söz düğün hiç biri başından beri tam anlamıyla iyi gitmedi ellerinden gelse evlenmemizi istemeyecek duruma geldi ailesi her sorunu atlattık yani atlattım zannettim gözlerimmi kördü bilmiyorum herşeye göz yumdum duymamazlıktan geldim. Mesafe koydum. Evlendikten sonra ailesi hiç birşey olmamış gibi sürekli gelmemi gitmemizi istiyorlar. Zaten hafrasa 2 gün mutlaka gidiyoruz annesi eşimi arayıp hergün konuşuyor. Gittiğimizdede hep aynı konular siyaset siyaset siyaset. Arkadaşlar artık çok bunaldım babası takıntılı halde siyaset konuşuyor herkesi aşagılıyor sürekli kendini yüksek göstermeye çalışıyor. Geçen gün eşimin kuzeni ve onun eşi geldi . Sonra hemen ardından kayınpeder geldi . Bunlar genç oturup eglensinler demedi onlar gidene kadar bekledi sürekli siyaser konuştu kendini övdü adamın babasını atıp tuttu o kadar utandım ki... Kendi evimde böyle bişey olması beni yerin dibine soktu. Eşimle konuştgumda söyledigimde 60 yaşında adam ben onu düzeltebilirmiyim diyor. Artık çok bunaldım sürekli bi kimlik çatışması içindeyiz ses çıkarmasamda sürekli kendi memleketini övmesi cok garip geliyor ne anlamı var ? Eşimde sürekli ailesini koruyor ailesi tabiki sevecek saygı duyacak ama hiç benim üzüldügümü görmüyor gibi. Fedakarlıklarımı görmüyor. Aptallık mı ettim arkadaşlar erkenmi evlendim 23 yaşındayım eşim daha askere gitmedi gidicem dedi okula gitti gidicem dedi işe girdi şimdide yapmıycam dedide evlendik bedelli yapacakmos ama ondanda tam emin olamıyorum artık. Ailesi dügünden sonra ev alırız dedi almadılar şuanda kiradayız bende işten çıktım çocuk yapmak istesem yapamıyorum sürekli bi belirsizlik var hayatımda o kadar çok sıkıldım ki. O kadar cok seviyordum ki evlenmek icin can atıyordum şimdide kendime neden evlendim ki diye soruyorum. Aptalmıydım bunları nasıl görmedim diyorum. Şimdi boşanmak istesemde etrafın söyleyeceklerinden cok korkuyorum ama böylede nereye kadae gider bilmiyorum ailesini sevemiyorum eşimde beni savunmasını bilmiyor. Nişanlıyken bi kez nişan attım annesi aradı yalvardı barıştım keşke o güm bitirseydim diyorum kendi kendime . Fikirlerinize ihtiyacım var.