- 10 Temmuz 2017
- 6
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi melikepapatya
-
Çok teşekkür ederim cevapladıgınız icin hem de ne ah bir gün hiç ayrılıgı düsünecegim aklıma gelmezdi inşallah belirsizlik en kötü şey inşallah en hayırlısı olur.Bu işler genelde böyle ne yazık ki. Önce can atarız sonra pişman oluruz. Çünkü o aşk sevgi ve ne kadar farkında olmasak da cinsel dürtüler kör ediyo bizi. Ateşimiz geçtiğinde de aahhh ki ne ahh..
Üzmeyin kendinizi. Eşinize ailesini şikayet etmeyin. Ettikçe onların kollarına her defasında biraz daha itersiniz eşinizi. O da farkında her şeyin ama ses edemiyor çoğu. Terbiyesizlik kpnizin terbiyesizliği siz neden utanıyosunuz ki..
Bu yaştan sonra değiştiremezsiniz kabullenip takmıycaksınız. Veya gözünüzü karartıp ayrılcaksınız ama ayrılsanız da ülkemizdeki evliliklerin klasik problemi bu anlattığınız densiz eş ailesi ve kıytırık pısırık koca. Ailesine laf ettirmez ama sizi kollamaz.. hakkınızda hayırlısı olur inşallah...
değiştirmeyede çalışıyorum o gece 3-4 kere gülerek sıkıldım artık bile dedim artık. Zaten aileyle oldugumuzdada hiç yorum bile yapmıyorum farklı şeylerden bahsediyorum ama adam yinede aynı en sonunda uygun bi dille anlatsam diyorum bu seferde çok fevri sinirlenir diyorum. Çocugu zaten şuan ki şartlarda yapamam. Teşekkür ederim sizedeEşiniz haklı 60 yaşında adam değişmez ama siz konuyu değiştirebilirsiniz.
Siyaset mi konuşuyo eee havalarda ısındı diyin başka şey mi konuştu kış nasıl olucak diyin.
O sizi değil siz onu bezdirin
Askerliğe gelince yaşınız genç nezaman giderse dönüştü yaparsınız çocuğu
Cevabınız icin tesekkür ederim Ev almamalarıyla hiç alakası yok böyle bi rahatsızlıgım olsaydı baştan diretirdim almaları için. Ev alamadıkları için kafama takıp problem edecek değlim. Kimse kusura bakmasın tam olarak acıklayamadım ama benim masamdada gelip hain insanlar için siyaset yapıyorsa savunuyorsa takibi tepki gösteririm. Eşimi de çok seviyorum ailesi laf söyledigi zaman yanımda olmadığı için, bu yaptıklarına ses cıkarmadıgı için sinirleniyorum.Size ev alacaklarmis almadiklari için mi her şey batiyor?
Akrabalar arasinda siyasete takintili insanlar oluyor öz. 50 yaş üstü oooo bu konuda önüne geçilmez. Dikkate almayacaksin o kadar.
Baskada sorun goremedim bence sen ya anlatamadin bize ya da her sey batiyor
evlendikten sonra girdim, saatleri sebebiylede 4 ay calısıp cıktım.evlenen kadınlar neden ilk iş olarak zart diye işten çıkıyorlar?
Hayır eğer evle alakalı olsaydı baştan diretirdim onunla hiç alakası yok . Kimse kusura bakmasın benim soframdada gelip hain insanları savunamaz kimse. Tabi ki daha anlatmadıgım uzun birçok şey var. Hepsini buraya yazsam olmaz. Dikkate almamaya calısıcam teşekkür ederim cevabınız içinSize ev alacaklarmis almadiklari için mi her şey batiyor?
Akrabalar arasinda siyasete takintili insanlar oluyor öz. 50 yaş üstü oooo bu konuda önüne geçilmez. Dikkate almayacaksin o kadar.
Baskada sorun goremedim bence sen ya anlatamadin bize ya da her sey batiyor
Cevabınız icin tesekkür ederim Ev almamalarıyla hiç alakası yok böyle bi rahatsızlıgım olsaydı baştan diretirdim almaları için. Ev alamadıkları için kafama takıp problem edecek değlim. Kimse kusura bakmasın tam olarak acıklayamadım ama benim masamdada gelip hain insanlar için siyaset yapıyorsa savunuyorsa takibi tepki gösteririm. Eşimi de çok seviyorum ailesi laf söyledigi zaman yanımda olmadığı için, bu yaptıklarına ses cıkarmadıgı için sinirleniyorum.
evlenen kadınlar neden ilk iş olarak zart diye işten çıkıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?