ne yapmam gerekiyor :(:(

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
Kızlar yardım edin lütfen sevgilim benim ilgisizliğimden şikayetçi ve bu yuzden ayrılma aşamasına geldik bana beni sevmiyorsun diyo ama ben onu gerçekten çok seviyorum gösteremiyorum ya çok sacma ama gosteremıorum uzaktayız bırbırımızden olmuyo işte yanıma gelince 3 4 günlük vaktimiz oluyo zamanımız dolu dolu guzel gecsın derken hep bişeyi atlıorum ama çok seviyorum onu onsuzlugu dusunemıorum utanıorum desem değil ama çıkmıyo ona solemek ıstedıklerım şimdi uzakta benim ne yapmam gerekiyo ona kendimi hissetirebilmem için sevgimi kanıtlamam için ne yapmalıyım onu ınandırmak ıcın lütfen yorumlarınızı bekliyorum :5:

durumlarımız hemen hemen aynı.. benim erkek arkadaşımda kıbrısta bende ankaradayım.. benim için geliyor buraya ve sadece 3 ayda bir 3-4 günlüğüne.. çoook az buluşuyoruz..
uzaktan ilişki yürütmek gercekten çoook zor.. güven olayıda herkesin yapabilcegi bir şey degil..
kendinize bir yol bulup umut etmelisiniz birleşmeniz için.
mesla ben okumak için kıbrısa gitcem, bölelikle beraber olabilcez,uzagı yakın edicez..
sizde bir yolunu bulun.. bir umudunuz olunca birbirinize daha bi sııkı sarılıyorsunuz. sadece o günü bekliyorsunuz..

durumlarımız hemen hemen aynı.. benim erkek arkadaşımda kıbrısta bende ankaradayım.. benim için geliyor buraya ve sadece 3 ayda bir 3-4 günlüğüne.. çoook az buluşuyoruz..
uzaktan ilişki yürütmek gercekten çoook zor.. güven olayıda herkesin yapabilcegi bir şey degil..
kendinize bir yol bulup umut etmelisiniz birleşmeniz için.
mesla ben okumak için kıbrısa gitcem, bölelikle beraber olabilcez,uzagı yakın edicez..
sizde bir yolunu bulun.. bir umudunuz olunca birbirinize daha bi sııkı sarılıyorsunuz. sadece o günü bekliyorsunuz..

oda buraya benim yanıma okumaya gelicekti neye güvenerek geliyim diyor sevmediğimi düsünüyo inandır goster o zaman sevdıgını dıyor of of ne yapıcamı bılmıorum :(:(

neye güvenip geleyim ne demekk??? gelince dizinin dbinde oturmayacak herhalde.. okumaya gelmiyo mu cocukk?? sana değil,kendisine güvensin öncee.. ayrıca sevginin isbatı mı olurr??? sevmesen yanında durmazdın herhaldee..
bencee o seni pskolijik olarak etkilemeye çalışıyo, derdii senden ayrılmak.. çok fazla üstüne düşmemelisin.

neye güvenip geleyim ne demekk??? gelince dizinin dbinde oturmayacak herhalde.. okumaya gelmiyo mu cocukk?? sana değil,kendisine güvensin öncee.. ayrıca sevginin isbatı mı olurr??? sevmesen yanında durmazdın herhaldee..
bencee o seni pskolijik olarak etkilemeye çalışıyo, derdii senden ayrılmak.. çok fazla üstüne düşmemelisin.

yani ne alaka yahu nasıl bagladın seni etkilicek ayrılmaya calışıyo falan :1:

ayrıca ona sevgili belli etmek kolay..msj atmıyo musun neler yaptıgını söylemiyo musun yada arada bi hoş msjlar yollamıyo musun bundan rahatsızdr sevgilin. bbunları o yapıo sen yapmıyosan tabiki öyle düşünüp rahatsız olucak..biraz üstüne düş bence..yapmadıgın şeyleri yap.ozmnda ben bunaldım derse tamam gitmek istiyo ki bahaneler üretiyo dersin..ama bide öyle dene

yani ne alaka yahu nasıl bagladın seni etkilicek ayrılmaya calışıyo falan :1:

ayrıca ona sevgili belli etmek kolay..msj atmıyo musun neler yaptıgını söylemiyo musun yada arada bi hoş msjlar yollamıyo musun bundan rahatsızdr sevgilin. bbunları o yapıo sen yapmıyosan tabiki öyle düşünüp rahatsız olucak..biraz üstüne düş bence..yapmadıgın şeyleri yap.ozmnda ben bunaldım derse tamam gitmek istiyo ki bahaneler üretiyo dersin..ama bide öyle dene

asıl konuda bu mesajda solemek ıstedıklerımı sevgımı acık acık soleyebılıorum ama yuz yuze gelınce senı sevıyorum dıemıorum utanıorum gıbı bısı hanı ılk adımı o atmazsa ben yapamam gıbı gelıo buda ondan sıkayetcı ama denıcem artık :)

Back
X