Ne yapmam gerekiyor

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Çok klasik ama gerçekten ne umutlarla ne mutlulularla bir yuva kuruyoruz
Sonrası ise hüsran hemde koskocaman
Geri dönmüşsünüz umarım eşiniz hatalarını anlar
Lütfen ona karşı yada ailesine karşı hep güler yüzlü olmayın
Ahh şu kayıvalideler hani derler yaa gelinine etme kızında bulursun diye
Hiç mi Allah korkuları yok acaba

Hiç bi zaman demedim güler yüzümü iyi huyunu bırakmadım yapım böyle ama elime birşey geçmedi.şu an daha temkinliyim .zaman ne gösterir bilemiyorum .
Bu arada daha fazla taktik isterdim açıkçası ☺ne olur olmaz nickinizi değiştirin bence

Evet maalesef mutlu olmak için evleniyoruz ama sorunlarla boğusuyoruz.üç günlük dünyada saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz.
Her olay, yaşananlar ders oluyor insana özellikle de saftirik bana. kayinvalidem biz ayrı iken bi kaç aradı ,yazdı baktı ben diklesiyorum ağzıma geleni sayıyorum irtibatı kopardı yani ister ayrilin ister barışın ne haliniz varsa görün moduna girdi tatiller yaptı keyfine baktı keyfi gayet yerindeydi.
Ben döndüm o beni aramayan umursamayan hanımefendi kaldığı yerden devam etmeye başladı ama anında tavrımı belli ettim .
kayinvalidenin kızı olmadığı için bazı olaylara farklı bakıyor acımasız.
Eşim ders aldı mi bilmiyorum ama şu var baya bi zayıflamış ve ailesi ile birlikte yaşayamayacağını anlamış

Buda bir adımdır
Siz eşinizi seviyor musunuz
Yani bu evliliğin devam etmesinı istiyor musunuz
O zaman değişimleri desteklemek gerekli
Benim eşim ve ailesi çıldırttı resmen beni
Ha şimdi eşim çok çok değişti
Bende değiştim onun en büyük zaafı ailesiydi bende bir daha onları dile getirmedim
Şimdi bakıyorum evet çoğu sorunu aştık ama bizde bittik
Kv de görümce yüzünden tüketmişiz aşkı sevgiyi ne acı

Biz üniversitede tanıştık sevdik birbirimizi .kopmadık hiç bir zaman güzel bi aşkımız vardı evlilik bazı şeylerin seyrini çok değiştirdi. Eşim değişti ailesi tahmin ettiğinden daha farklı çıktı özellikle annesi .haliyle yıprandım yiprandik. sevgi ve saygi da eksilmeler oldu .
Bulunduğumuz noktaya geldik .evden ayrilmadan önceki üç ay boyunca hep annesinin bizi kumanda etmeye çalışması yüzünden tartıştık dediğin gibi sayesinde aşkı tükettik .
Siz nasıl aştınız aile ile ilgili konulari

İçinden ne geliyorsa onu yap...

Ben takipte degildim simdi onceki yazinizi okudum kesinlikle dönmeyin..ne demek ev annemin istedigi saatte gelir..mulkiyeyi onun olabilir ama orasi sizin ozel alaniniz..afedersiniz ama bildiginiz kütükmüs adam..madem aileniz arkanizda ve herseyi konusmussunuz bence ayrilin..

önceki konulara baktım değişen birşey olması için bir mucize lazım size umarım o mucize gerçekleşir...

Kocanız simdi neyse ileridede odur degistiremezsiniz bosanma karariniz bile onu yanlışlarından dondurmeyecektir o yuzden cocuk olmadan ortada bide cocuk bırakmadan ayrilin

Birsey olmaz
Tabiki. Gerci benden uzun sure evlisin ama deneyimleri paslasiriz tabiki :)

sırf bu konu için psikologa gittim ben
dedim eşimin ailesine takıntılıyım
sürekli olarak eşime aslında ailesinin yaptıklarını anlatıyordum
düşününsene biri bana ailemin hakkında sürekli birşey söylese çıldırırdım
oda savunmaya geçtikçe daha da bastırıyordum derken iş çığırından çıkmıştı
boşanmaya kadar gitmişti
bizim en büyük sıkıntımız ailesinin gelip aylarca kalmasıydı
3,4 ay yani şöyle diyeyeim 2 yılımın 1,5 yılını ben onlarla geçirdim
en son tepem attı ben istemiyorum kabul ediyorsan böyle etmiyorsan boşanalım dedim
oda bunun anormal olduğunu 2 yıl sonunda anladı
tabi benden dolayı değil ele avuca gelmeyen
mantığı sıfır kayınvalidem yüzünden anladı
çünkü hiç birşeyi oluruna sürmüyordu bizi bir birimize düşürüyordu
galiba bunu anladı eşim
bide tabi benim nefesim tükenene kadar söylediğim
kafasına civi gibi çaktığım burası benim ve senin evin yani ikimizin evi cümleleride etkili olmuş olabilir

Ben sürekli olarak eşime ailesini kotulemiş olsaydım şimdiye kadar daha şiddetli tartışmalar yaşardık çünkü asla kabul etmez ben haklı dahi olsam anlamaz.
Erkekler bu durumu çok kabullenmek istemiyor. Senin ailen aylarca sizde kalmış olsa eşin ne hissederdi acaba ailelerin yaptığı herşeyi normal görüyor ve bi şekilde haklilastiriyorlar gözlerinde .k.v bi ara gün aşırı bize geliyordu çok sıkıliyordum.sonra sonra bahaneler bularak kabul etmemeye başladım ama iç elini hiç çekmedi bizsiz birşey yapmak istemedi eşimle planlar yapıp emrivaki yaptılar son zamanlarda ne zaman tartissak konunun kaynağı k.v idi.eşim yaşananlardan ders aldı mi zamanla gorucem. Eşim denge kuramadı bu bir gerçek ama kayinvalidem benim tavrımı bazı şeylerden hoslanmadigimi anladığı halde kendi nasıl isterse öyle davrandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…