- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Iyi durumdaysan hic ardina bakma...saglam dur...bu kadar yol almisken geri cekilme...minnie yillardir kanayan yaran durmadi durmayacak...bir sonraki sefer ayni yolu yüruyeceksin...boşuna yorgunluk.ben senin her daim cok daha iyisini hakettigini düşunmusumdur...kv kara mercii degil.esin ise en basinda cok kararliydi...degisen hicbir sey yok...ömurden tükenen gunlerden başka ...Evimi bırakıp gelmek altı sene sonunda kolay gelmedi ama şu da var ki huzursuz hissetmiyorum kendimi sürekli kafamın içinde olumsuz duygu ve düşünceler yok genel anlamda iyyim.
N
Ben boşanma davası acmistim anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı eşim eline kağıt gidince tekrar konuşmak istedi emegimiz son bi şansı hakediyor dedi ailemle konuştum son bi şans ver dediler eve geleli henüz üç dört hafta oldu o sıralarda eşimin amcası yoğun bakimdaydi o vefat etti. Esim şimdilik iyi ama huylu huyundan vazgeçmez çok büyük umut ve inançlarla gelmedim kayinvalideminde düzeleceğine inanmıyorum sadece bi deneme süreci benim için eşime olan inancım çok az güvenmiyorum ona
Ay inanmıyorum döndün mü
Resmen öküz oturdu içime, neyse hadi gene polyanna olayım hayırlısı olsun diyeyim
Kv ni gördün mü geldiğinden beri, o ne alemde?Pişman olduğunu belirten konuşmalar yaptı ama bence huylu huyundan vazgeçmez benimki sadece son bir şans aylarca evde yoktum şimdi o da bende misafir gibiyiz.burnu surtulmus gibi görünüyor şu an bi de k.v faktörü var benim evliligimde eşimin aşırı düşkünlüğü vs. Deneyip gorcez
annesinin evine mi döndün?N
Ben boşanma davası acmistim anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı eşim eline kağıt gidince tekrar konuşmak istedi emegimiz son bi şansı hakediyor dedi ailemle konuştum son bi şans ver dediler eve geleli henüz üç dört hafta oldu o sıralarda eşimin amcası yoğun bakimdaydi o vefat etti. Esim şimdilik iyi ama huylu huyundan vazgeçmez çok büyük umut ve inançlarla gelmedim kayinvalideminde düzeleceğine inanmıyorum sadece bi deneme süreci benim için eşime olan inancım çok az güvenmiyorum ona
Büyük umutlarla gelmedim açıkcası sihirli değnek değecek ve hersey düzelecek kafasinda degilim ailem halen arkamda ne olursa olsun tek bildigim be eskisi gibi degilimHimmm dönmussun...hayirlisi...zaman bizi yanıltsın duasiyla...
Hayırlısı olur mu olmaz mi bilmiyorum dedim ya büyük umutlarla gelmedimAy inanmıyorum döndün mü
Resmen öküz oturdu içime, neyse hadi gene polyanna olayım hayırlısı olsun diyeyim
Çocuk olmuyordu zaten buraya yazmıştım tedavi gerekiyor ben olmuyorum ama eşim şu an tedaviye çok hevesli ama benim için halen askıda o konuHayirlisi olur insallah.cocugu hemen dusunme bence ne olur ne olmaz.
Kayinvalide ile de restlesmeler yaşadık telefon da ve what s up ta ağzıma geleni söyledim,yazdım.ama bu kadin bisey yokmuş gibi davraniyorKv ni gördün mü geldiğinden beri, o ne alemde?
annesinin evine mi döndün?
eğer öyleyse geri adım atmış oldun.
sorunu çözüme kavuşturmadan döndüysen bence de fazla umutlanma.
hayırlısı olsun.
Kayinvalide ile de restlesmeler yaşadık telefon da ve what s up ta ağzıma geleni söyledim,yazdım.ama bu kadin bisey yokmuş gibi davraniyor
Evet o konu ile ilgili çözüm bulmak şu an için zor zaten cok umudum yok son bi deneme diyelimannesinin evine mi döndün?
eğer öyleyse geri adım atmış oldun.
sorunu çözüme kavuşturmadan döndüysen bence de fazla umutlanma.
hayırlısı olsun.
Açıkçası annem çok istekli değildi ama babam dene ama en ufak sıkıntıda gel dediAilesi bile bir şans ver demiş. Yani anlamıyorum ki. Onu en çok seven insanlar bile bir şans ver diyorsa ne denir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?