Ne yapmam gerekiyor

Evimi bırakıp gelmek altı sene sonunda kolay gelmedi ama şu da var ki huzursuz hissetmiyorum kendimi sürekli kafamın içinde olumsuz duygu ve düşünceler yok genel anlamda iyyim.
Iyi durumdaysan hic ardina bakma...saglam dur...bu kadar yol almisken geri cekilme...minnie yillardir kanayan yaran durmadi durmayacak...bir sonraki sefer ayni yolu yüruyeceksin...boşuna yorgunluk.ben senin her daim cok daha iyisini hakettigini düşunmusumdur...kv kara mercii degil.esin ise en basinda cok kararliydi...degisen hicbir sey yok...ömurden tükenen gunlerden başka ...

İsmini görünce konularını hatırlayamadım ama konularının bende kötü duygular bıraktığını hatırladım. Şimdi döndüm baktım edilmiş çok ağır laflar var. Onlar için özür diledi mi en azından? Hala annem bu evin sahibi sizinkiler en fazla misafir kafasında mı? Hala ben babama bile küfür etmiş adamın size mi etmicem kafasında mı?

Pişman olduğunu belirten konuşmalar yaptı ama bence huylu huyundan vazgeçmez benimki sadece son bir şans aylarca evde yoktum şimdi o da bende misafir gibiyiz.burnu surtulmus gibi görünüyor şu an bi de k.v faktörü var benim evliligimde eşimin aşırı düşkünlüğü vs. Deneyip gorcez

Kv ni gördün mü geldiğinden beri, o ne alemde?

annesinin evine mi döndün?
eğer öyleyse geri adım atmış oldun.
sorunu çözüme kavuşturmadan döndüysen bence de fazla umutlanma.
hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun.

Evet en azından o eve dönmemeyi şart koşsaydın iyi olurdu. minnie çalışıyor musun? Kesinlikle iş bulmak için elinden geleni yap derim.

Kayinvalide ile de restlesmeler yaşadık telefon da ve what s up ta ağzıma geleni söyledim,yazdım.ama bu kadin bisey yokmuş gibi davraniyor

Dönüş şartlarından biri kv ile muhattap olmamak görüşmemek de olabilirdi. Şimdi gene evinize istediği saatten kendi eviymişçesine gelebilecek mi?

R kadının evine dönüldü ise hiçbir şey olmamış gibi davranması normal, sana sayıyorum ama.evinde oturuyorum

hayırlısı olsun.
Evet o konu ile ilgili çözüm bulmak şu an için zor zaten cok umudum yok son bi deneme diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…