Ne yapmam gerekiyor

Çocuk olmuyordu zaten buraya yazmıştım tedavi gerekiyor ben olmuyorum ama eşim şu an tedaviye çok hevesli ama benim için halen askıda o konu
bence baba yapma bu adamı.
kaç kez gittin geldin bilmiyorum ilk mi son mu? çocuk yokken ayrılık kararı almak senin için çok zorken, çocuk olunca hiç gidemezsin. gidecek olsan ev gibi çocuğu da kendi malı olduğunu iddia edip sana vermez kocan ve kv.

Kayinvalide ile de restlesmeler yaşadık telefon da ve what s up ta ağzıma geleni söyledim,yazdım.ama bu kadin bisey yokmuş gibi davraniyor
yüzsüzle başa çıkamazsın.

Açıkçası annem çok istekli değildi ama babam dene ama en ufak sıkıntıda gel dedi
o halde boşanma davasını açtığına göre, bu kez çirkef taraf sen ol bakalım. kocan ne kadar rol yapabilecek görmüş olursun. en azından zaman israfı olmaz.

R kadının evine dönüldü ise hiçbir şey olmamış gibi davranması normal, sana sayıyorum ama.evinde oturuyorum
Kayinvalidemle muhatap olmuyorum eskisi gibi aramıyorum o da gelemiyor ilk geldiğimde de onu aramadim bi bahane ile telefon etti size birşey bırakacağım dedi ben ona ev mevzusunu herşeyi söylemiştim tel.de onun hiç birşey olmamış gibi davranmasinin sebebi eşime kötü görünmemek bana bayıldığı icin degil zaten

o halde boşanma davasını açtığına göre, bu kez çirkef taraf sen ol bakalım. kocan ne kadar rol yapabilecek görmüş olursun. en azından zaman israfı olmaz.
Zaten taviz vermiyorum eskisi gibi değilim.bosanma davasını da ben açtım o hep yan ciziyordu

Hiiiç arama zaten. Daha eşinin yüzünü görmeyi sindirmen zaman alacak ki kaldı ki kayınvalide. Otursun oturduğu yerde.
Oturacak zaten burası artık onun keyfince girip çıkacağı yer deil ben gidince ilk zamanlar aradı ıkı üç kere baktı ben diklesiyorum aylarca aramadı haliniz ne yapmayın etmeyin demedi

Eski konularini biliyorum. Bu kadar zamandir duzeltmeyen adam bundan sonra neden duzeltsin ki?

Çocuk konusu benim için yok şu an.annesine gelince hakkaten yuzsuz bazi şeyleri anlamamazliktan geliyor ben evden ayrilmadan da onun yüzünden kavga ettigimizi ima etmistim

çok şaşırdım.dediğin gibi sihirli değnek değmicek hiç bişey değişmicek, o adama geri dönerek kendini mutsuzluğa sürüklemişsin.

Bazı kadınlar mutsuz olmaya yeminli sanki. Mutlu olmamak için elimden geleni ardıma koymayacağım diye söz mü veriliyor acaba.
Eşin düzelirse gerçekten ilahi bir gücün etkisi ile düzelir diye düşünüyorum. Yoksa çok zor.

Fikir vermek icin konularini soyle bir taradim. :) cocuk meselesi var. kv her ne kdar modern dursa da eski kafali biri. Gelin gelsin herseyde ben evine gideyim herseyi birlikte yapalim. Esin de anneci, onlarin evinde ve isleri de birlikte olunca, ustune de cocuk olmayinca aile olamamissiniz gibi geldi. Daha buyumemis bi adam var karsinda. Belki seni seviyor ama onun evlilik anlayisi bu, ailesinden boyle gormus, erkek ailesi kiymetli, kiz ailesi artik el olmus mantiginda. Annesi gibi oda geri kafali. Hersey bi sekilde idare edilir ama her firsatta seni ailenden vurmasi, onlar gelince uzak durmasi, en ufak seye kizip onlara gitmicem demesi vs cok zor bi durum. Zor duzelecek biri.

Suan barismak icin neler yapiyor? Anladigim kadariyla pesinizden kosuyor gibi bi durum yok? Sadece annesine demis bosamayacagim, gitmicem mahkemeye diye? Eger boyleyse bu meseleyi uzatin, gerekirse mahkeme olsun, pesinjzde kossun, yaptklarinin sonucunu ceksin, ugrassin ki bi daha sizi uzemesin. Direkten donsun ki ayni sekilde davranmaya cesaret edemesin.

Ha suan surekli barismaya calisiyor ozur diliyor hatalarini gordu diyosaniz orasi ayri. Ama bu adam iyice silkelenmeden donerseniz, hicbir sey duzelmez. Eski ts eski hamam devam eder.

Genellikle bosanma taratari olmam. Duzeltme yolu icin bu fikirlerim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Olayı çok güzel ozetlemissiniz.
Çocuk mevzusu artı ailesi ile yakın oturmamiz işlerinin ortak oluşu kısacası onlardan kopmamak bizi birbirimizden kopardı eşim dengeyi kuramadı onlar rahat bırakmadı v.s...
Ben mahkemeye başvurdum zaten eşim eline kağıt gidince çare aramaya başladı bu sözde değil gerçekten son şans bir anda hersey degismez çok umutlu degilim ama yasadiklarimi ayni sekilde yaşamaya devam edersek yine olmayacak zaten çünkü eskisi gibi değilim susman sabrın çok az artık

Konunun tarihini sonradan farkettim :) her zaman dik ve guclu ol. Mesala konularinda sunu frkettim. O hic haketmedigi halde senin ailene surekli rest cekmis ama sen hic sen yaparsan ben de yaprim, bende senin ailne gitmem dememissin. Yada dedin mi? Erkeklere cok alttan almak, suyuna gitmek yaramiyor. Her zaman esit oldugumuzu hissettirmemiz lazim. Cok fazla da yazamiyorum benim bey nickimi ogrendi de taktiklerimi okumasin :)))

Hakkinda hayirlisi olsun. Mutlu olursunuz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…