ne yapmam gerektiğini bilemedim?

sev2can

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
26
11
8
35
Sevgilimle kavga ettik ikimizinde kendine göre haklı olduğu yönler var her neyse bana ben seni 3-4 gün sonra ararım biraz ara vermek istiyorum dedi.Bende dün onu aradım konuşmak için ve özür dilemek için açmadı telefonu bende ısrarla beş altı kez aradım bana mesaj attı beni çok sıkıyorsun ben sana ararım dedim böyle yapma lütfen diye cok kırıldım ve üzüldüm geri dönerse nasıl davranmalıyım ya da geri döner mi?

Aramayacak muhtemel.Arasa da hayırlı şeyler söylemeyecek.
Kabullenmek en güzeli.

Sık boğaz etmeye ne gerek var?
Arama sorma bu kadar

Karşılıklı hatalarınız varmış senin hatan onunkinden büyük mü ki özür dilek için bu kadar çabalıyorsun ?

Aradığınız kişi şuan aranmaya gitmiş, eğer kimseyi bulamazsa size geri dönecek lütfen bekleyiniz :skandal:

Ben bu kısa süreli ara vermelere hastayım arkadaş , ilişkiye nasıl ara verilir onu da çözebilmiş değilim zaten. bence bir erkeğin ara verelim demesi başka bir kız bulmuş ve onu denemeye gitmiş demektir. Sana ayrıl ayrılma demeyeceğim ama dikkatli olmanı tavsiye ederim güvenme bu çocuğa.

Sevgilimle kavga ettik ikimizinde kendine göre haklı olduğu yönler var her neyse bana ben seni 3-4 gün sonra ararım biraz ara vermek istiyorum dedi.Bende dün onu aradım konuşmak için ve özür dilemek için açmadı telefonu bende ısrarla beş altı kez aradım bana mesaj attı beni çok sıkıyorsun ben sana ararım dedim böyle yapma lütfen diye cok kırıldım ve üzüldüm geri dönerse nasıl davranmalıyım ya da geri döner mi?

umursama gör bak döner

Ararsa acma
Cok ustume geliyorsun diye mesaj at
Ve bitir

Pek bir şey bekleme bu çocuktan. Başkasını bulunca senden ayrılacakmış gibi geldi bana.

Bir iliskide en sevmedigim sey ara vermek..
Tamam insan bunalmis olabilir, kafa dinlemek istiyor olabilir ama iletisimi koparmadan kafasini dinlese sizcede daha iyi olmaz miydi..

Sıkılmak nedir ya insan sevse senden sıkıldım dermi yüzüne yani. Adam kaciyo resmen senden boşver gitsin. Memlekette ondan başka kimse yokmuş gibi davranirsan böyle peşinde surunursun işte. Gidene güle güle diceksin uzulmemenin başka yolu yooook ;)

bence dönmesin, niye döner mi diye bekliyosun ki ya, emin ol seven adam 3-4 gün sonra ararım demez
dünyada bi o yok ya, belli ki başka bi ilgi alanı bulmuş, sen de bul, aradıkça bulunmaz hint kumaşı sendromu iyice yer edecek şimdi, seni daha da beğenmicek

Bence de ayrılalım demek zor gelmiştir ara verelim demiş gibi.
Sevseydi aradığınızda kızmazdı sevinirdi ama belli ki sıkılmış ilişkinizden.
Ben olsam aramazdım bir daha ve aradığında da açmazdım teli.
En azından birkaç sefer aradıktan sonra cevap verir sadece bitirmek için konuşurdum.

Back
X