offf okurken beni afakanlar bastı
sevgilin zavallı kimbilir ne haldedir
yazık çocuğa seviyor uzaktan ilişki yürütmeye çalışıyor
karşısındaki de sürekli sinirleniyor kavga çıkarıyor, ayrılmak istiyorum diyor
bıkmış belli ki
seviyordur ama artık kaldıramıyordur muhtemelen
ne yapsa yaranamıyor belli ki
o da artık böyle düşündüğü için isyanlardadır
Ahh ahh öfke ne kötü bişey benim eşimde bir gün benden nefret edicek diye ödüm kopuyo ama bir yandan da kontrol edemiyorum kendimi.. Bak canım sorun biraz sende gibime geliyor ki biraz benzeşiyoruz melesefOnu gerçekten değiştiğine inandır ve tutarlı olmaya çalış anladığım kadarıyla seviyor seni ki çoğu şeyi alttan alıyor ve kolay kolay bulunmuyor böyleleri malesef. Kaybetme sevdiğini derim ben ve bunun için beklemek değil birşeyler yapmak zorundasın çünkü sorun sende biraz... Çok sinirlenince konuşmadan evvel derin derin nefes al he bide adaçayı veya melisa çayı falan iç çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum artık buna da çare bulamazsam öfke yterapisine gidicem bu öfkem hayatımı mahvedicek diye korkuyorum
Aynen,kendime engel olamiyorum malasef bendefakat su son 20gunde yani sevgilimin aniden degistigi zaman,dank etti bana zaten.ilk msgima sigdiramadim ama cok yalvardim ona ben.degisicem dedim seviyorum dedim.ama birsey olmus adama..ilk bi kac saat yumusuyor,ertesi gun gene ayni konusmak istemeyn kisi oluyo.ne msg atiyor,ne ariyor.e simdi gelde kizma..oduzels ben hayli hayli duzelirim.15gundur de bekliyorum ama donmuyor..seviyor belki ama baya bikmis.
Bence bir kaç defa değişceğine söz verip tekrar aynı tavırda olmandan bıkmış olsa gerek yani değişeceğine inanmıyor sanırım.. Ama bir kez daha denemk sana birşey kaybettirmeyecek. Şöyle düşün sen kızgın öfkeliyken hatta kğfğür ederken nasıl alltan aldı seni sende öyle yapıcaksın şu anda hatalarını telafi etmen için iyi bir fırsat olabilir. Eski o değil diyorsun mesela ama bir müddet sonra dengeyi bulacağınıza inanıyorum.. Şu anda çatışma evresindesiniz.
okurken seni dövesim geldi canımmm
gerçi önceden bende böyleydim.uzun süredir devam eden bi birlikteliğim var.bende her tartışmada bitti derdim senden vazgeçeceğimi mi sanıyorsun diye diye kafama vura vura susturdu beni.bi kez daha ayrılık dersen seninle aylarca konuşmam dedi bende cıtt yok şuan
bende bi an önce KENDİNE GELLLL.yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna der karalara bağlarsın kendini ne yapsan yaranamazsın.çokta düşme üstüne şımartma.bu seferde ezmeye kalkabilir.yaptıklarım için özür dilerim hatalarımı anladım de hanım hanım dur uslu ol
okurken seni dövesim geldi canımmm
gerçi önceden bende böyleydim.uzun süredir devam eden bi birlikteliğim var.bende her tartışmada bitti derdim senden vazgeçeceğimi mi sanıyorsun diye diye kafama vura vura susturdu beni.bi kez daha ayrılık dersen seninle aylarca konuşmam dedi bende cıtt yok şuan
bende bi an önce KENDİNE GELLLL.yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna der karalara bağlarsın kendini ne yapsan yaranamazsın.çokta düşme üstüne şımartma.bu seferde ezmeye kalkabilir.yaptıklarım için özür dilerim hatalarımı anladım de hanım hanım dur uslu ol
ya haklisiz ama siz hep msgin ust kisimlarinda kalmis akliniz cok gurursuz oldum su son 1ayda ya.gurur umrumda degil artik ama,ya gene simdi msg atarsam "of genemi su kiz,biktim" falan diyip daha cok sikilicak diye korkuyorum.cunku son msgimda seni seviyorum sevicem ve beklicem duzelince don dedim halen donmedi,bu hataliyim demek degilmi? anlamiyormu.
düzelince dön müee ne demeliki sana.düzgün davranmayan sendin çocuğa düzelince dön mü dedin.boş bırakma böyle kaçar gider elinden ama çokta sık boğaz etme.sen hatalısın evet düzelince dön demende büyük hata.belliki çocuk sıkılmış.bu durumda sevgili gibi değilde iki yakın arkadaş gibi davran,düzeldiğini göster.
Adamı bıktırmışsın. Ben olsam bende bıkarım. Öyle sinirli biriyle hayat mı geçer allasen.
Kendini sevgilinin yerine koyup hareketlerini ölç tart demicem, belli ki yapmışsın bunu, pişman da olmuşsun. Ama sen de biliyosun ki zaman geçtikçe pişmanlık da gözle görülmez artık.2 yıl gibi uzun sayılabilecek bir ilişki yaşamışsınız çünkü.
Sen fevri çıkışları olan birisin ama bunu biraz da sevgilin yaptırmış sana. Pasif, konuşmaz falan dedin ya, baskın taraf sen olmuşsun ve onun hep alttan alması hoşuna gitmiş aslında. Senden kopamıcak gibi bi düşünceye götürmüş seni.
Hangi sebepten ötürü ayrı olduğunuzu biraz daha açık yazsaydın başka taraflarından da bakabilirdik olaya. Okul mu, iş mi? gibi.
Sen sürekli fevri davranırken, ayrı olduğunuz için başka birinin sakin davranışları onu düşündürüyor da olabilir.
Çoğu kişi bu durumu aklına bile getirmiyor aslında. Bir düşünsene, sen sürekli kızıp bağırıp çağırıyosun, -normal olarak konuştuğu biri bile olsa- bir başkası sakin tavırlarıyla onu cezbedebilir.
Hee bi de, 1 ay falan araşmadılar bunlar.Sonra çocuk aradı sitem etti niye aramıyosun diye.
Bu da farklı bi mallık göstergesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?