Ne yapmam gerektigini bilmiyorum,anlayamiyorum.

Demeyi unuttum, sıkmaz merak etme.Hangi insan sevilip arandığını gördükçe sıkılır da yine mi bu der. hiç olmazsa insanın gururu okşanır. Hele de erkekler, bayılırlar bu duruma.

Hiç arama erkek arkadaşın seni haklıyken haksız duruma düşürmüş arandığında meşgule atmalar ,cevap vermemeler ,bahane üretmeler ,bir erkeğin ilgisinin kesildiğini anlıyorsun aslında o an ilişkiyi bitirmek ama biz ısrarla eskisi gibi olsun istiyoruz ve artık öyle bir noktaya geliyor ki biz huysuz, çekilmeyen ,kaprisli bir izlenim sergiler gibiyiz, değil aslında herkesin bir sabır noktası var ve erkek arkadaşın o çizgiyi çoktan geçmiş sende bişey yapamadığın için sinirini öyle çıkartıyorsun ,ayrıl o ayrılmazsada sen ayrıl bu duruma erkek arkadaşının yan çizmelerinden gelinmiş zaten ..

Ayrıca uzaktan bir ilişki yürütmek çok zor ..

haklisiniz,ama hala israrla seni cok seviyorum diyebiyor.bende cok seviyorum ve bunun umuduyla biseyleri kurtarabilirmiyim diye dusunuyorum..ama daha sikilmasindan korkuyorum.

evet,cok zor..ama bir kac aya bu sorun cozulucekti :)

Demeyi unuttum, sıkmaz merak etme.Hangi insan sevilip arandığını gördükçe sıkılır da yine mi bu der. hiç olmazsa insanın gururu okşanır. Hele de erkekler, bayılırlar bu duruma.

Evet ama bir onceki msginda belirttigin gibi kuzeninin simdiki durumu bile malum..cocuk sanki gelicekteki benimki olmus.istemiyorum ki boyle,bitsin hic istemiyorum.anlicagin cozum bulamiyorum.bakalim..sagol yorumlarin icin tekrar :)

tatlım ayrıl barıs sureklı kavga gurultulu ılıskıden bır hayır zaten gelmez .bugun bırsey olmassa yarın zaten o ılıskı bıtecektır .sen de bıraz sımarıklık yapmıssın cocugun burnundan getırmıssın .bazen bız kızlar cok sımarıyoruz ılgıden hemen sacmalamaya baslıyoruz .sevgılılerımızın bızı cok begenmesı deger vermesı pamuklara sarmasından sımarıp bulunmaz hınt kuması sanıyoruz kendımızı aman o benı bırakamaz bana aptal gıbı asık aman o bıraksa da yenısını bulurum seklınde dusuncelere kapılıyoruz.ustelık sunu goremıyoruz ,nasıl anneye evladı dunyanın en guzelı gelırmıs ,sevgılıyede sevgılısı dunyanın en guzelı gelırmıs aynı mesele tek fark yok .ama bız oyle ovguler alınca kapılıyoruz bu ıltıfatlara butun kızlarda oluyor bu durum genelde .ama gercekten senın yaptıkların da son damlayı tasırmıs .senden daha ıyısı bırazda guzelı cıktıgında hıc acımadan bırakır valla bunları da dusun azcık .ıns.duzelırsınız cnm nedıyım ama bundan sonra boyle lutfen sacmalama .bır kıza hıc yakısmıyor kufur etmek .

Haklisin aynen senin dediklerini dusunurdum hep :) Vazgecemez,birakamaz falan diye surekli saldim kendimi.ama insanlara bir sans mutlaka verilmeli bence,o konusmakdan kacarak degistigimi goremiyor.bi imkanim olsa,zaten bidaha kufur falan etmem :) sadece neyin dogru oldugunu anlamaliyim,sikintisinin,bikkinliginin gecip eski o olmasi icin ne yapmam gerektigini..:)

sus sakin bekle bin kere düşün bir kere cevap ver. agız senın konuşmakta susmakda bilinçli. velhasıl bunları yapmak yınede zor ayrı bir ikilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…