ben seni çok iyi anlıyorum neler hissettiğini neler düşündüğünü.tabi yaşamayan bilemez derler ama kadınsak eğer az çok biliriz.gelinliğinle gittiğin eve dönmek çok zordur derler hele çalışmıyosan bi gelirin yoksa dahada zor.tabi bide çocuklar var arada.başlarda ailenin sölediği herşey batabilir canını acıtabilir ama zamanla herşey düzelir.yapabileceğin bi iş bulursun yeni bi ortam sana iyi gelir hemde bi gelirin olmuş olur.sonrada yavaş yavaş şekillenir hayatın.inan bana hiçbişey sevgisiz yaşamaktan daha kötü değildir.inşallah evlatların sana hayırlı bi evlat olur.sana tüm kalbimle dua edicem.
ıste cocukların ıcın cekıceksın ne oldugunu bılmıyomuydun dedıler yaptın cocuk bu adama 1neyse 2cıyı nıye yaptın dıyolar duzelır dedım .severek evlendık dıye o benı sevmekten vazgecmez sorunu vardır dedım .kendımı kadırdım ıste boyle bosanıp herkezın kendı yolunu cızmesı en guzelı bencede uzatmayalım cırkınlesmeyelım daha fazla tesekkurler
alısırım demi sabah gelcek soyleyım gotursun benı cocuklar kucuk daha bırı 6aylık oburu 3yasında buyuk cok duskun ama babasına babamda babam der oda alısırmı cok sorun yasarmı cok sagol dua edecegın ıcın allah sana boyle seyler yasatmasın cok mutlu ol ıykı yazdın cok sagol
sen sana öyle söyleyenlere tıka kulaklarını duyma.hayırlısı böyleymiş nasibi varmış o çocuğunda olmuş.sende böyle olsun istemezdin.keşke düzelse kimse istemez yuvası yıkılsın ama adam vaz geçmiş senden.vazgeçmemiş olsa çaba gösterir nafakanı veririm demez.belkide çok güveniyo kendisine gidemeyeceğinizi falan düşünüyo.siz bi ciddi adım atın belki ondan sonra burnu sürter.benim eşimle ufak tefek sorunlarım vardı her evlilikteki gibi.böyle ufak tefek kavgalarda hep valizi toplardım gidicem diye tabi geri boşaltırdım izin vermezdi.bi böyle iki böyle 7 yıllık evliyim belki kaçkere artık bilmiyorum.sonra baktım nasılsa gitmiyorum diye artık valizi elimdende almıyo.bi rahatlama bi gevşeme beyefendide.bi kaçkere kendim boşalttım valizi gurur yapmayıp ama bi keresinde yapamadım aldım valizi bindim otobüse.ailemde baya uzaktalar 8 saat.tabi tıpış tıpış geldi peşimden aldı geri getirdi ama ondan sonraki ihtimamı bi gör.yine gidecem diye ödü kopuyo :)
abla sende benden betermısın bende hersene kavgayla gıdıyorum.bır kere kucuk oglana hamıleyken dovdu benı gozum falan morardı annemlere gıttım bıkere aramadı ozur dılemek ıcın annesı arıyor onun adına ben ozur dılerım dıyo nıye ozur dılemedın dıyınce sınırlendırdın demıstı .bence benı almayada annesı ıkna etmıstır gelsın dıye ben nerde hata yaptım bılemıcem.evlendıgım gunden berı mutsuzum mutluluk nasıl bıse unuttum erkeklestım sevgı ılgı gormeye gormeye evden 1aydır evden dısarı bakmadım cevremde kımse kalmadı kafayı yedım yada yemnek uzereyım
bak sabah sabah ağlattın beni ya.canım belki böylece düzelir herşey.annenin evine gidiyosun diye herşey bitmiş deilki.oğlun nasıl düşkünse babasına oda oğluna düşkündür.yaptığı hataların farkına varır belki.ama onun karşısında güçlü görün dimdik ol.sakın karşısında ağlama.tut kendini sonra ağlarsın.Rabbim hepimize bi hayat çizdi biz hayırlısını istemekten başka bişey yapamayız.eğer o evde yiyecek ekmeğin varsa zaten geri dönersin ama yoksada keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin bi faydası olmaz.güçlü olmaya çalış.bide zaman geçince keşke demek daha zor olur bunuda düşün.iyi dileklerin içinde çok sağol.inşallah sende bundan sonra çok ama çok mutlu olursun.mutsuzluk çok zor((
canım ben bi sefer gittim annemlere oda bi inat yüzünden.toplayınca valizi geri dönemedim oda gidemem sandı öyle oldu işte.ama benim eşim düşkündür bana yapamaz bensiz.bide hamileyken dövdü öylemi ya bu adamla sen nasıl severek evlendiniz insan sevdiğine bunu yaparmı ya.peki o durumda sen niye döndün özür dilemeden canım ya.ne demek sinirlendirdin.hamileyken bunu hak etmen için aldatmış olman gerekiyo anca.hatayı sen başında yapmışsın canım affetmiycektin öle bi durumda ama tabi ozamanda karnındakini düşündün dimi.o adam seni haketmiyo bence.ruh sağlığından olmadan terk et o adamı hemen.bana sorarsanda arkana bakma derim.kocan olcak o adam çocukları bile hak etmiyo bence.
ben derdım ben nıye aglamıyorum nıye uzulmuyorum gaddarmıyım 4senedır gozumun yası dınmıyokı herseyı gec ınsanın severek evlendıgı ınsan bunları yapınca daha cok koyuyo ınsanın yuregıne cok acı cekıyorum bır ben bılırım bır allah bılır aglama ablam kaderımız neyse onu cekecez. derlerya yastık degısır kader degısmez dıye ben o lafa ınanırım ıste
dogru soyluyorsun senın cevırıyo kapıdan benımkı cık dıye yıtıyo bende esseklık bende suc affedıyom dayanamayıp alıp gıtcem yeter dedım artık bıttı abla cocuklarını severde asırı bakar benden ıyı dıyebılırım ondan supem yok
kesinlikle öyle düşünme.ne demek yastık değişir kader değişmez.bizi böyle şeylere inandırmışlar hep.yastıkta değişir kaderde.ikinci evliliğini yapıp mutlu olmuş nice örnek var forumda onların hikayelerini oku.hem ben sana bi örnek vereyim benim teyzem boşandı bi çocuğuyla sonra gitti bekar biriye evlendi.ondanda 3 çocuğu oldu ve gayet mutlu eniştem çok iyi biri.
çocuklarını çok seviyoda bu adam o çocukları doğuran ona veren anaya niye böle davranıyo insanlıkmı bu.git bidahada arkanada dönüp bakma güçlü ol biraz dayanmaya çalış.sabah konuş bakalım ne dicek.sonucu yazarsın buraya ben okurum yarın canım.iyi geceler.
cırkın bı bayan degılım bakıyorumda kendıme ama hıcbır degısme olmuyor cok seyı denedım bı fayda goremedım tessekkur ederım sagol
tamam konusunca buraya yazarım ıyı geceler sagol tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?