ne yapmam gerektıgını bılmıyorum fıkırlerınızı dınlemek ısterım

alısırım demi sabah gelcek soyleyım gotursun benı cocuklar kucuk daha bırı 6aylık oburu 3yasında buyuk cok duskun ama babasına babamda babam der oda alısırmı cok sorun yasarmı cok sagol dua edecegın ıcın allah sana boyle seyler yasatmasın cok mutlu ol ıykı yazdın cok sagol

sen sana öyle söyleyenlere tıka kulaklarını duyma.hayırlısı böyleymiş nasibi varmış o çocuğunda olmuş.sende böyle olsun istemezdin.keşke düzelse kimse istemez yuvası yıkılsın ama adam vaz geçmiş senden.vazgeçmemiş olsa çaba gösterir nafakanı veririm demez.belkide çok güveniyo kendisine gidemeyeceğinizi falan düşünüyo.siz bi ciddi adım atın belki ondan sonra burnu sürter.benim eşimle ufak tefek sorunlarım vardı her evlilikteki gibi.böyle ufak tefek kavgalarda hep valizi toplardım gidicem diye tabi geri boşaltırdım izin vermezdi.bi böyle iki böyle 7 yıllık evliyim belki kaçkere artık bilmiyorum.sonra baktım nasılsa gitmiyorum diye artık valizi elimdende almıyo.bi rahatlama bi gevşeme beyefendide.bi kaçkere kendim boşalttım valizi gurur yapmayıp ama bi keresinde yapamadım aldım valizi bindim otobüse.ailemde baya uzaktalar 8 saat.tabi tıpış tıpış geldi peşimden aldı geri getirdi ama ondan sonraki ihtimamı bi gör.yine gidecem diye ödü kopuyo :)

bak sabah sabah ağlattın beni ya.canım belki böylece düzelir herşey.annenin evine gidiyosun diye herşey bitmiş deilki.oğlun nasıl düşkünse babasına oda oğluna düşkündür.yaptığı hataların farkına varır belki.ama onun karşısında güçlü görün dimdik ol.sakın karşısında ağlama.tut kendini sonra ağlarsın.Rabbim hepimize bi hayat çizdi biz hayırlısını istemekten başka bişey yapamayız.eğer o evde yiyecek ekmeğin varsa zaten geri dönersin ama yoksada keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin bi faydası olmaz.güçlü olmaya çalış.bide zaman geçince keşke demek daha zor olur bunuda düşün.iyi dileklerin içinde çok sağol.inşallah sende bundan sonra çok ama çok mutlu olursun.mutsuzluk çok zor ((

abla sende benden betermısın bende hersene kavgayla gıdıyorum.bır kere kucuk oglana hamıleyken dovdu benı gozum falan morardı annemlere gıttım bıkere aramadı ozur dılemek ıcın annesı arıyor onun adına ben ozur dılerım dıyo nıye ozur dılemedın dıyınce sınırlendırdın demıstı .bence benı almayada annesı ıkna etmıstır gelsın dıye ben nerde hata yaptım bılemıcem.evlendıgım gunden berı mutsuzum mutluluk nasıl bıse unuttum erkeklestım sevgı ılgı gormeye gormeye evden 1aydır evden dısarı bakmadım cevremde kımse kalmadı kafayı yedım yada yemnek uzereyım

canım ben bi sefer gittim annemlere oda bi inat yüzünden.toplayınca valizi geri dönemedim oda gidemem sandı öyle oldu işte.ama benim eşim düşkündür bana yapamaz bensiz.bide hamileyken dövdü öylemi ya bu adamla sen nasıl severek evlendiniz insan sevdiğine bunu yaparmı ya.peki o durumda sen niye döndün özür dilemeden canım ya.ne demek sinirlendirdin.hamileyken bunu hak etmen için aldatmış olman gerekiyo anca.hatayı sen başında yapmışsın canım affetmiycektin öle bi durumda ama tabi ozamanda karnındakini düşündün dimi.o adam seni haketmiyo bence.ruh sağlığından olmadan terk et o adamı hemen.bana sorarsanda arkana bakma derim.kocan olcak o adam çocukları bile hak etmiyo bence.

ben derdım ben nıye aglamıyorum nıye uzulmuyorum gaddarmıyım 4senedır gozumun yası dınmıyokı herseyı gec ınsanın severek evlendıgı ınsan bunları yapınca daha cok koyuyo ınsanın yuregıne cok acı cekıyorum bır ben bılırım bır allah bılır aglama ablam kaderımız neyse onu cekecez. derlerya yastık degısır kader degısmez dıye ben o lafa ınanırım ıste

dogru soyluyorsun senın cevırıyo kapıdan benımkı cık dıye yıtıyo bende esseklık bende suc affedıyom dayanamayıp alıp gıtcem yeter dedım artık bıttı abla cocuklarını severde asırı bakar benden ıyı dıyebılırım ondan supem yok

kesinlikle öyle düşünme.ne demek yastık değişir kader değişmez.bizi böyle şeylere inandırmışlar hep.yastıkta değişir kaderde.ikinci evliliğini yapıp mutlu olmuş nice örnek var forumda onların hikayelerini oku.hem ben sana bi örnek vereyim benim teyzem boşandı bi çocuğuyla sonra gitti bekar biriye evlendi.ondanda 3 çocuğu oldu ve gayet mutlu eniştem çok iyi biri.

çocuklarını çok seviyoda bu adam o çocukları doğuran ona veren anaya niye böle davranıyo insanlıkmı bu.git bidahada arkanada dönüp bakma güçlü ol biraz dayanmaya çalış.sabah konuş bakalım ne dicek.sonucu yazarsın buraya ben okurum yarın canım.iyi geceler.

allah mutlulugunu daım etsın inş. benımde karsıma boyle ıyı bırı cıkar cunku mutlu olmaya cok ıhtıyacım var tessekur ederım hersey ıcın

tamam konusunca buraya yazarım ıyı geceler sagol tekrardan

Arkadasım, sana eşini kazanmak için mücadele et cunku sınırda,
Bundan sonra tamamen dışarıda kayabilir, yada kendini bir ihtimal toparlar diyecektim ama
Hamileyken seni dovup yuzunugozunu morarttigini okuyunca,bu adamdan bı cacik olmayacağını anladım.
Facebook'tan baskalarına üstelik senin telefonundan canimlar, cicimler yeter aslında onu kapıya koymaya
Ama iki bebek hatırına belki toparlaması için şans verilebilir demiştim ama yok.
Hamile karısını döven adam adam değildir arkadasım.
Bu mutsuzluğa mahkum etme kendini.

Son düzenleme:
cırkın bı bayan degılım bakıyorumda kendıme ama hıcbır degısme olmuyor cok seyı denedım bı fayda goremedım tessekkur ederım sagol

Muahkkak tabii cirkin degilsiniz, ama insan evlenince biraz salar ya kendini eee cocuk da olunca biraz daha derken, alisik olunan kadin biraz farkli olmus oluyor, o acidan söyledim.
Bir cok arkadasimda gördüm bu salma hallerini....

neyse senin durumun da ya yardim alacaksiniz yada buna kesin ben ayriliyorum diceksin ne bilim adam umrunda degil gibi me geldi.

Biraz duvara toslamasi gerekiyor heralde ola bilirmi ???

Neden sen bir yudum sevgi icin yalvarmak zorunda kalasin ki ???? Kim ki o....

Allah böyle erkeklere akıl fikir versin.senin adam ya senden iyice soğumuş yada macera arayışındabana öyle geldi.sen bu adamla ya doğru dürüst bir konuşma yapacaksın yada gözünü karartıp boşanma yolunu seçeceksin.durumun nasıl ailen destek mi bilmiyorum ama benim aklıma bu iki seçenekten başkası gelmedi canım

İlgisizliği neyse de telde başkalarıyla canımlı aşkımlı konuşmak neyin nesi? Bunu diyebilen adam fırsatını bulunca niye yapmasın?

ayni seyi sizde yapin o zaman
telefonda yabanci erkekler mesajlasin
bakalim o zaman da ayni seyleri savunacak mi
kusur bakmayin bu tamamiyle aldatma
1 seye ayri yatmak ne demek
cok fena

tamam konusunca buraya yazarım ıyı geceler sagol tekrardan

canım benim anladığım kadarıyla genç güzel ve yazdıklarına bakınca bilinçli bir kadınsın ve sen elinden geleni yapmışsın ama sana el kaldıran biriyle hayat geçmez, çok gençsin ve eminim karşına çok daha iyileride çıkar, o da olmaz dersen çalış çocuklarına ada kendini, senin için dua edicem, inşallah bugünden sonra hayat sana ve çocuklarına güzel şeyler sunar ki eminim sunacak

çok üzüldüm konunuzu okuyunca.Allah sabır ve kolaylık versin.dua ile...

Çok üzüldüm durumuna,yazışına,anlatışına..
Bu adam seni haketmiyor ama sevme onu gerçekten.
Çocukların için gençliğini bu adama verme.
Yastık değişir kader değişmez sözü bence çok saçma.
Ne mutlu ikinci evlilikler var sorsan ilk evliliğini yaşarken onlar da
inanmazlardı bu kadar mutlu olabileceklerine.
Yapman gereken o evden çıkman,kendine yeni bir hayat kurman.
Kadınlığını unutturmuş bu herif sana 1 yıl ayrı yatmak ne demek..
Aldatma da var tamam!
Dayak apayrı mevzu. Daha kötü bir evliliğin olmaz bundan sonra emin ol
Allah yardımcın olsun çok mutlu ol bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…