ne yapmam gerektıgını bılmıyorum fıkırlerınızı dınlemek ısterım

bende farkındayım bugun kendısıyle defalarca konustugum gıbı yıne konustum bosanmak ıstemıyor bu ne yapmaya calısıyor

dogru oluyo ıster ıstemez salı vermeler ama bakımlı oldugum zamanda ıstemıyo guzel olmussun ne bılıyım hıcbıse demıyor bakmıyo bıle kararımı verdım o istemesede bosanmak ıstıyorum bırazda o uzulsun

defalarca konustum tama dıyıp 1hafta sonra yıne aynı oluyo aılem arkamda cok sukur tesekkur eserım yorum ıcın

ayni seyi sizde yapin o zaman
telefonda yabanci erkekler mesajlasin
bakalim o zaman da ayni seyleri savunacak mi
kusur bakmayin bu tamamiyle aldatma
1 seye ayri yatmak ne demek
cok fena

onun ıcın gunaha gırmeye gerek yok bence ben onu yaptıgını yapınca cocuklarımın yuzune bakamam zaten kendıme yakıstıramam cok kotu durum gercekten tesekkurler

bilinci bırı degılım olsaydım bu evlılıgıge azcık ıyı gıttı dıye 2.cocugu yapmazdım.evlenmekmı kolay kolay kımseye guvenım kalmaz 4sene cıkıp evlendıgım kısı bunu yapıyorsa baskaları neler yapar dua et gercekten cok ıhtıyacım var cok sagol

tesekkurler inş. dedgınız gıbı olur hersey daha guzel ve daha duzenli sagolun

bugun kendısıyle kesın ve net bır dılle artık yurutemedıgımızı daha fazla kotu olmadan aytılmak ıstedıgımı soyledım.kedısı duzelıcem hersey ıstedıgın gıbı olcak ben bosanmak ıstemıyorum. dava acsanda ben karımı sevıyorum bosanmak ıstemıyorum dıcem dedı.cocuklar ıcın 1sans vermek ısterdım ama duzelmıcek emınım kendısının dedıgı maddı sıkıntısı oldugunu ve bu yuzden boyle oldunu soyledı cocuklarıyla ılgılı kızla facede konusup aldattı banamı gelınce bu bahane sız ne dusunuyorsunuz

bence belli bir süre koy, eğer samimiyse söyediklerinde hemen belli olur ve samimi değilse en fazla bir ay sonra eski haline döner karar senin ama bu kadar çekmişsin son şansı ver sonra yürümüyorsa arkanı dön ve yeni hayatına başla ...

bılmıyorum ıcımden vermek gelmıyo gozum karardı ayrılmak en ıyısı gıbı gelıyo inş. haklı cıkarım tesekkurler

canım bencede ciddi bi şekilde karart gözünü bu adam baya ciddi olduğunu anlasın biraz burnu sürtsün.bakarsın düzelir.gerçekten düzelmeyeceğine inanıyosanda hiç boşa zaman kaybedip kendini yıpratma.istediği kadar boşanmıyorum desin mahkeme eninde sonunda boşar.

yanlış anlama sakın, bir erkek sevmese bile kolay kolay yuvasını yıkmayı göze alamaz.

Ben bu cevabına sevindim arkadaşım.
En azından düzelcem ayrılmak istemiyorum demiş.
Sen de bu kadar çektin bunu duymadığın halde.
Bunu duymuşken biraz zaman vermen uygun olur diye düşünüyorum.
Bu arada ben faceyi kapattırır nete girmesini de istemediğimi söylerdim.
bu şekilde istiyorsan şans veririm,yok diyorsan mahkemede ne dersen de
kararlıyım bu evliliği bitircem yeni bir hayat kurucam kendime de..

sevdiğini ve çocuklar ıcın sans.. babasız cocuk buyutmek elbettekı cok zordur once sen bosandıktan sonra yasacaklarını ıyıce tart ve ölç canım boşanmak kolay..baska bı arkdasta yazmıs bak onunda dedıgı gıbı ınternetle ırtıbatını kessin,farklı bırı oldugunu da degıstıgınde sana hıssettırsın sende o sansı verırsın ona ama ceksın bıraz surtsun burnu yere yoksa nasıl olsa affettı dıyıp bıdaha yapar ve soyle ona senınle cocuklar ıcın degıl kendım ıcın barıstım de yoksa hep suistimal eder..! nasılsa cocuklar var dıye.. sen dık dur ve caresız olma cok guclu dur karsısında söyle ben sensizde yaşarım sen ıstedıgın kadınla hayatını kurarsın ama evlatların babasını varla yok arasında bilir.seni affetmezlerde piskolojık baskı yap haketmıs cunku vur sende onu duygusal yerlerden vur bak nasıl dıze gelıyo.

annemde aynısını soyledı gel gelme demıyorum.son sans ver duzelmezse bu seferde bıtır kızım dedı.duzelıcenı sanmıyorum ama bu sefer hıc demedıgı seylerı dedı annemlere gıdıp bıraz kafamı dınlemeyı dusunuyorum ozaman zarfındada bı karar alırım sanırım tesekkurler

bosanmada tek korkum cocuklarımın gelecekte babasız nasıl olacakları gercekten zor zaten dedıklerı lafta kalırsa obur yaptıkları gıbı en ufak hareketınde bıtırım.facesını falan aldım elınden ama cep telı falan var yapacak ınsana zaten engel olamassın gızlı yapar dıye dusunuyorum.yapıyorum dıyorum herseyı bu son sansı ıster ıyı degerlendırı ıster kotu pasıf kadın olmaktan bıktım 3senem gıttı bosu bosuna tek ıyı bıse cocuklarım oldu allah herkezın hakkında hayırlısını versın tesekkurler

sana tek birşey demek istiyorum... sakın güvenme ve kendine güven emin ol hayat yüzüne bir gün en güzel şekilde sana gülüyo... çocuklarda hiç önemli değil yeterki büyük olmasın küçükken herşeyin kolayı bulunuyo.... ha affederim diyosanda süründür derim... yani evden ayrıl bi süre ne yaptığının farkına varsın öle evde oturarak sana özür dilemesine aldanma... bu sefer beni bırakamaz benden ayrılamaz gözüyle görülüyo..... gerekirse aileler bile girsin araya derim... ve sakın üzülme inan hiç değmiyo hiçbirşeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…