Arkadasım, sana eşini kazanmak için mücadele et cunku sınırda,
Bundan sonra tamamen dışarıda kayabilir, yada kendini bir ihtimal toparlar diyecektim ama
Hamileyken seni dovup yuzunugozunu morarttigini okuyunca,bu adamdan bı cacik olmayacağını anladım.
Facebook'tan baskalarına üstelik senin telefonundan canimlar, cicimler yeter aslında onu kapıya koymaya
Ama iki bebek hatırına belki toparlaması için şans verilebilir demiştim ama yok.
Hamile karısını döven adam adam değildir arkadasım.
Bu mutsuzluğa mahkum etme kendini.
dogru oluyo ıster ıstemez salı vermeler ama bakımlı oldugum zamanda ıstemıyo guzel olmussun ne bılıyım hıcbıse demıyor bakmıyo bıle kararımı verdım o istemesede bosanmak ıstıyorum bırazda o uzulsunMuahkkak tabii cirkin degilsiniz, ama insan evlenince biraz salar ya kendini eee cocuk da olunca biraz daha derken, alisik olunan kadin biraz farkli olmus oluyor, o acidan söyledim.
Bir cok arkadasimda gördüm bu salma hallerini....
neyse senin durumun da ya yardim alacaksiniz yada buna kesin ben ayriliyorum diceksin ne bilim adam umrunda degil gibi me geldi.
Biraz duvara toslamasi gerekiyor heralde ola bilirmi ???
Neden sen bir yudum sevgi icin yalvarmak zorunda kalasin ki ???? Kim ki o....
Allah böyle erkeklere akıl fikir versin.senin adam ya senden iyice soğumuş yada macera arayışındabana öyle geldi.sen bu adamla ya doğru dürüst bir konuşma yapacaksın yada gözünü karartıp boşanma yolunu seçeceksin.durumun nasıl ailen destek mi bilmiyorum ama benim aklıma bu iki seçenekten başkası gelmedi canım
İlgisizliği neyse de telde başkalarıyla canımlı aşkımlı konuşmak neyin nesi? Bunu diyebilen adam fırsatını bulunca niye yapmasın?
ayni seyi sizde yapin o zaman
telefonda yabanci erkekler mesajlasin
bakalim o zaman da ayni seyleri savunacak mi
kusur bakmayin bu tamamiyle aldatma
1 seye ayri yatmak ne demek
cok fena
aldatmak demek sadece yatmak değilki seninki bildiğin aldatmış seni
canım benim anladığım kadarıyla genç güzel ve yazdıklarına bakınca bilinçli bir kadınsın ve sen elinden geleni yapmışsın ama sana el kaldıran biriyle hayat geçmez, çok gençsin ve eminim karşına çok daha iyileride çıkar, o da olmaz dersen çalış çocuklarına ada kendini, senin için dua edicem, inşallah bugünden sonra hayat sana ve çocuklarına güzel şeyler sunar ki eminim sunacak
çok üzüldüm konunuzu okuyunca.Allah sabır ve kolaylık versin.dua ile...
tesekkurler inş. dedgınız gıbı olur hersey daha guzel ve daha duzenli sagolunÇok üzüldüm durumuna,yazışına,anlatışına..
Bu adam seni haketmiyor ama sevme onu gerçekten.
Çocukların için gençliğini bu adama verme.
Yastık değişir kader değişmez sözü bence çok saçma.
Ne mutlu ikinci evlilikler var sorsan ilk evliliğini yaşarken onlar da
inanmazlardı bu kadar mutlu olabileceklerine.
Yapman gereken o evden çıkman,kendine yeni bir hayat kurman.
Kadınlığını unutturmuş bu herif sana 1 yıl ayrı yatmak ne demek..
Aldatma da var tamam!
Dayak apayrı mevzu. Daha kötü bir evliliğin olmaz bundan sonra emin ol
Allah yardımcın olsun çok mutlu ol bundan sonra..
bugun kendısıyle kesın ve net bır dılle artık yurutemedıgımızı daha fazla kotu olmadan aytılmak ıstedıgımı soyledım.kedısı duzelıcem hersey ıstedıgın gıbı olcak ben bosanmak ıstemıyorum. dava acsanda ben karımı sevıyorum bosanmak ıstemıyorum dıcem dedı.cocuklar ıcın 1sans vermek ısterdım ama duzelmıcek emınım kendısının dedıgı maddı sıkıntısı oldugunu ve bu yuzden boyle oldunu soyledı cocuklarıyla ılgılı kızla facede konusup aldattı banamı gelınce bu bahane sız ne dusunuyorsunuz
bence belli bir süre koy, eğer samimiyse söyediklerinde hemen belli olur ve samimi değilse en fazla bir ay sonra eski haline döner karar senin ama bu kadar çekmişsin son şansı ver sonra yürümüyorsa arkanı dön ve yeni hayatına başla ...
dogru soyluyorsun kotu bıse yapmıyormus sankı yanına gıtmıs yatmısmı oyle dedı yatmak aldatmak demekkı gozunde zaten benıde hıc kıskanmıyor ama sevmıyorum ıstemıyorum neden demıyor anlamıs degılım sordugumda susuyor konusmayalım dıyor pıskolojım bozuldu yorgun hıssedıyorum kendımı hıcbırsey canım ıstemıyor tesekkur ederım.
bugun kendısıyle kesın ve net bır dılle artık yurutemedıgımızı daha fazla kotu olmadan aytılmak ıstedıgımı soyledım.kedısı duzelıcem hersey ıstedıgın gıbı olcak ben bosanmak ıstemıyorum. dava acsanda ben karımı sevıyorum bosanmak ıstemıyorum dıcem dedı.cocuklar ıcın 1sans vermek ısterdım ama duzelmıcek emınım kendısının dedıgı maddı sıkıntısı oldugunu ve bu yuzden boyle oldunu soyledı cocuklarıyla ılgılı kızla facede konusup aldattı banamı gelınce bu bahane sız ne dusunuyorsunuz
Ben bu cevabına sevindim arkadaşım.
En azından düzelcem ayrılmak istemiyorum demiş.
Sen de bu kadar çektin bunu duymadığın halde.
Bunu duymuşken biraz zaman vermen uygun olur diye düşünüyorum.
Bu arada ben faceyi kapattırır nete girmesini de istemediğimi söylerdim.
bu şekilde istiyorsan şans veririm,yok diyorsan mahkemede ne dersen de
kararlıyım bu evliliği bitircem yeni bir hayat kurucam kendime de..
yanlış anlama sakın, bir erkek sevmese bile kolay kolay yuvasını yıkmayı göze alamaz.
sevdiğini ve çocuklar ıcın sans.. babasız cocuk buyutmek elbettekı cok zordur once sen bosandıktan sonra yasacaklarını ıyıce tart ve ölç canım boşanmak kolay..baska bı arkdasta yazmıs bak onunda dedıgı gıbı ınternetle ırtıbatını kessin,farklı bırı oldugunu da degıstıgınde sana hıssettırsın sende o sansı verırsın ona ama ceksın bıraz surtsun burnu yere yoksa nasıl olsa affettı dıyıp bıdaha yapar ve soyle ona senınle cocuklar ıcın degıl kendım ıcın barıstım de yoksa hep suistimal eder..! nasılsa cocuklar var dıye.. sen dık dur ve caresız olma cok guclu dur karsısında söyle ben sensizde yaşarım sen ıstedıgın kadınla hayatını kurarsın ama evlatların babasını varla yok arasında bilir.seni affetmezlerde piskolojık baskı yap haketmıs cunku vur sende onu duygusal yerlerden vur bak nasıl dıze gelıyo.
ben 4 senedır evlıgım esımle severek evlendık 2tane oglum var. ılk cocugumu dunyaya getırdıkten sonra esım cok ılgısızlestı 1sene yan yana yatmadık yatmak ıstedıgı zaman gelırdı yanıma defalarca konustum neden boyle nıcın boylesın hep cevabı vardıyalı ıste calısıyorum uykusuzum yorgunum senle ılgılenemıyorum.her sene tartısıyorum sabrım tasıyo bırbırımıze giriyoruz obana zarar verıyo ben ona tekrar barısıyoruz duzelıcem dıyor ama 3senedır yıne aynı dıyorum hersey yatmak degıl ılgı goster guzel seyler soyle ne dıyım dıyor facede telefonla takılıyo bende herseyı oyle ınceleyen bırı degılım .benım telefondan gırmıs faceye bende kendı faceme acarken onun facesı acık gordum bakım bı dedım. bı yabancı kızla ıngılızce konusmlarını cevırdım ve cok uzuldum askım canım cok guzelsınsenı gormek ıstıyorum v.b seyler ben defalarca dedıgım halde hep bı bahanesı oldu.tartıstık annesıne soyleım konustu ettı annesı bıdaha yapmıcam soz dedı dıyorkı benı kotu bıse yapmadım yanınamı gıttım.neyse affettım sadece konusmadan ıbaret dıye benden cok uzak hıc ılgı gormuyorum zoruma gıdıyor esımı sevıyorum soruyorum ona bak ıstemıyosan begenmıyorsan sevmıyorsan soyle yok oyle bıse sevıyorum dıyor neden boyleyız ozaman ben cok mutsuzum ayrılamak ıstıyorum ama korkuyorum belkıde sevdıgım ıcın ayrılmak ıstemıyorum ama boylede yasamak ıstemıyorum. bılgısı tecrubesı olan yardımcı olursa sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?