Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Kai Hiwatari

Duranza Kırmızı Anka Kuşu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
132
238
23
27
Russia
Üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim sınıfımızda ki erkeklerle hiç mi hiç konuşmuyorum selam bile vermiyorum çok soğuk duruyorum onlara karşı sanki böyle birilerini hiç tanımıyormuş gibi davranıyorum ya sebebi şu ben erkeklerle bir türlü arkadaş ortamını kuramıyorum beceremiyorum çok çekingenim o noktada sizce benim hakkımda ne düşünüyorlardır normalde sınıfta hareketli biriyim. Ne yapmam gerekir?

Bizim kızlarla çok çok iyiyim ama erkeklere gelince aniden mesafe koyuyor ve ciddileşiyorum gözlerine bile bakmıyorum denk gelince

Sonuçta arkadassiniz bence normal davran çok çekingenlik yapmana gerek yok merhaba derlerse cep ver biraz tebessüm ama fazla abartma artık dünyanın hali bambaşka oldu yani doğal davran çok şey etme

Bu ileride iş ve sosyal hayatının yansıra bir yerde yönetici olsan adil olamamana neden olur. Onlar arkadaşın senin hakkında kötü düşünceleri olduğunu seziyor olsaydın evet konuşmazdın ama bir adım at günaydın de hafif gülümseyerek... Böyle başla derim iletişim çok önemli her anlamda herkes ile bebek çocuk hayvan yaşlı fakir zengin. Kadın erkek olarak bakma insanlara herkes olacak hayatında

Son düzenleme:
Erkek, kadın diye bakmak yerine insan olarak görürseniz karsidakileri daha rahat edersiniz. İlla çok yakın olup, devamlı sohbet etmek zorunda değilsiniz ama Bir selam sabah vermekle kimse sizi yemez.

İş hayatında ne yapacaksınız? Dışarda ne yapıyorsunuz bu halinize? Sınıf arkadaşına selam veremeyen biri dışardaki insana hiçbişey sorama, konuşamaz.

Valla canım diğer yorumlarına da bakıyorum bu konuna da bakıyorum senin erkeklerle baya bi sorunun var canavar olarak görüyorsun heralde konuşmak kimseye zarar vermez ben erkek veya kız herkesle iyi anlaşırım sohbet muhabbet ederim ama orada kalır kimseyle arkadaş olmam düzenli samimiyet kurmam mesela bu şekilde sana kimse zarar da veremez kasma yani bu kadar

Sınıfındaki erkekleri erkek olarak değil insan olarak, arkadaş olarak gördüğün zaman sorun kalmaz.

Şu yaşına kadar erkeklerin olduğu bir ortama girmedin mi hiç, kız lisesinde mi okudun?

Ailen çok mu baskıcı? Özellikle annen ya da çevrendeki büyüklerin sana erkeklerden kendini koruman gerektiğini mi anlattı sürekli? Çocukken birlikte oynadığın erkek arkadaşların oldu mu?

Arkadaş olmak , can ciğer olmak zorunda değilsin ama yanlarından fln geçerken günaydın vs diyebilirsin.Bu çekingenlik ileride iş hayatında vs. sorun yaratabilir.
Ben de üniversitenin ilk yılı öyleydim sonradan açıldım. Açıldım derken kanka olmadım tabi ama yeri gelince selam verip sohbet ettim. Biz dayımla üniversiteyi aynı şehirde okuduk . 2 yaş büyük benden, sürekli onunla birlikteydik tabi kampüste fln.Sınıftaki erkek arkadaşlar da sevgilim sanmış onu:)Psikopat sevgilim onlarla konuşmama izin vermiyor sanmışlar .:)))))) Çok sonra itiraf ettiler bunu. .

Evet ya lise ve üniversitedeki bütün sınıf arkadaşlarımızla günaydın deyip yatağa girdik biz.
Size ne oluyor anlamadim. Herkes düşüncelerini edep sınırları içerisinde söylemekte özgürdür. Terbiye sınırlarını aşmayın benim düşüncem size nedem rahatsızlık verdi lütfen sizde kendi düşüncelerinizi konu sahibine yapın bana değil.

ben de senin gibiydim ne çok samimi ol ne de çok yakın mesela sohbetlerini dinle aynen evet diye katılabilirsin çok istiyorsan çekinmene gerek Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…