Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum.

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.
Ben küçüklüğümde yaşadığım talihsiz bir olayı sürekli yaşıyormuşum gibi hissediyorum...
Olay şu,ne kadar utansam da anlatmaktan...
5 yaşındaydım daha,eski evimizde oturuyorduk. Komşumuz vardı,60 65 yaşlarında şu an.
Beni yalnız gördüğü zaman ya da mahalleden arkadaşlarımla oynarken beni alırdı yanına. Özellikle akşam vakitleri... Beni taciz ederdi,ki bu olayı o zaman anneme tam anlattım mı hatırlamıyorum. O zamanlar onun kötü birşey olduğunu bilmiyordum. Sonra o evden taşındık,yeni evimizin tadilatıyla o adam ilgilendi. Ki hala ailem onlarla görüşüyor. Ben o adamdan nefret ediyorum. Sürekli kabuslarımda o anları görüyorum ve durup dururken bile gözümün önüne geliyor. Çok kötü durumdayım. Bunları anneme anlatmak istiyorum ama kötü birşeyler olmasından korkuyorum. Nasıl anlatmalıyım ?

Çok üzüldüm olayınıza yaa çok mide bulandırıcı. Kesinlikle annenize anlatmalısınız.Siz mağdursunuz sonuçta sizin açınızdan kötü bir şey olmaz.Bu ciddi bir suç ve o yaratık kim bilir kaç kişiye yaptı bunu.Sürekli gözünüzün önünde olması sizii ruhsal olarak baya bozabilir.

Her gözümün önüne geldiğinde gözlerimden yaşlar akıyor benim bir suçum olmadığı halde kendimi çok kirli hissediyorum. Erkek arkadaşımın bundan haberi yok ama bende suçluluk duygusu var..

Her gözümün önüne geldiğinde gözlerimden yaşlar akıyor benim bir suçum olmadığı halde kendimi çok kirli hissediyorum. Erkek arkadaşımın bundan haberi yok ama bende suçluluk duygusu var..

Önce bence hemen annenizle konuşun.Konuşun ki o gerekeni yapsın,sizin etrafınızda barındırmasın.Bu adama ceza bile aldırın tabi bu ülkenin adaletinde pek mümkün değil bu.Bir psikologdan yardım almanızı da tavsiye ederim ben.Ayrıca siz kirlenmediniz bu düşünceyi silin kafanızdan.Neden suçluluk duyuyosunuz ki siz daha 5 yaşındasınız,kötü şeyleri bilmiyorsunuz bile,adamın düşüncelerini bırakın yaptıklarından bile bir şey anlamayacak yaştaydınız.Böyle şerefsiz insanlar bilmiyorlar ki bu dünyanın bir de sonu var.İnançları zayıf.

canım ya allah kahretsin ya bu adamları .çouluğumuzu çocuğumuzu emanet edemeyeceğiz hiç .böle bunları okuyunca yani kimseye güvenim kalmıyor .off neyse canım ya şimdi bahstersen annenlere allah koursun yani kavga gürültü çıkar ama o adamında bir şekilde bedelini ödemesi gerek .off bilemedim ya valla .pislik iğrenç insan .

Aradan kaç sene geçmiş,eğer şikayet edersem kanıtlamam gerekecek o yüzden birşey yapamıyorum ve babam öğrenirse katil olur. Kirlenmek düşüncesini silmem çok zor ama deneyeceğim

Anneme bahsetsem o olay çıkarmaz ama ne yapacağını gerçekten bilmiyorum. Evet bende isterdim bedelini ödemesini

ya ben ve o bahsettiğim kuzenim ne yapsın canımmmm.bi,z ölmeliyiz bu durumda.ikimizde çok kötüyüz.hele o garibimmm((( düşün 8 yaqşındaymış

Hiç kendinizi suçlu falan hissetmeyin. Daha çocukmuşsunuz. 5 yaş nedir ya hayvandır bunu yapan..
AĞLAYAN BULUTLAR SİZİN YAZDIĞNZ GARİP ENTRYLERDEN DOLAYI ERKEK OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM.TABİRİNİZ FALAN ÖYLE KÖTÜ Kİ.AKŞAM AKŞAM MİDEM BULANDI...

arkadaşım sen iyimisinnnnnn ne garip entrisi yaaa.ben yıllardır bunları duya duya göre göreeeee yaşaya yaşayaa büyüdümmmmm...allahım deli olucam yaaa.ortada bir garip enrty varsa o da bizim yaşadıklarımızdır.mahallemizdeki sapıklardır.bizim karşılaştığımız pisliklerdir.bunu duymak beni çok üzdü.ben erkek filanda değilim.msn adresimi vereyim yüzümü görün isterseniz hiç mühim değil.ben de bir bayanım.ve bayanların yaşadığı problemleri çok iyi anlıyorum.ben yıllarca sizin 5 dk lık duyduğnuz mide bulşantısınııı yaşadım.anlatabildimm mi.ben yıllardır yaşadım.ben ve kuzenim yıllardır yaşadık sizin 2 dk da midenizin bulandığı şeyleri.

anne babalardan rica ediyorum yalvarırım çocuklarınıza sahip çıkın.onları başından geçenleri anlatmaları için ikna edin.ve onları asla evde yanlız bırakıp biryerlere gitmeyin.çok kötü oluyorum her defasında bu konuları yaşadıklarımı düşünürken.sanki defalarca yaşamış gibiyim hala.

yaşananlar cok kotu ve maalesf kucuk kız yada erkek cocuklarını ıstısmar eden sapık cok o yuzden kucukte olsa cocugu uyarmalı bır sekılde arkadaslar kendınızı suclu hıssetcek hıc bısı yok bunu yapan sız degılsnız karsı taraf ve ben olsam sızın yerınızde olayı ifşa ederdım kı pıslık yapamasın bı daha kımseye susmaktan yapıolar bunları ben metrobste tacıze ugradm tam ınerken ındım tekrar gerı bınıp bagıra cagıra adama vurmaya basladım sofor noluo dedı tacız ettı sapık artık agzıma ne gelırse bagrındım yanı sonra da ben ındım o metrobsle gitti ıyı olmustr daha yapamasn.Unutmak ıstedıkce ınsanın gozune daha cok gelıo sucluluk duygusundan cıkın gerekırse madem gorusuosunuz vurun suratına hem sozlu hem fiili

evt kesınlkle uyarmalı annem her zaman bıze su ayıptır işte ne olursa olsun bana soyle suranı kımseye elletme vs hep solerdı onemlı olan cocugun ebeveynlerınden korkmaması abisi babası olan arkadaslara gondermezdı hala oyle kalmaya gondermezler ne bilim cok kotu ya

ne yazıkki çokk kötünün kötüsü bir olay.hiçbir şeye benzemiyo.tarifsiz bir dram.bizede söylerdi ama çocukluk iştee ah ahhh.allahım öteki dünyada verecek hesaplarını.ama merak ettiğim bir şey daha var.neden allah izin veriyo böyle şeylere.o sırada onlar böyle çarpılsa bişey olsada o çocuk o yaşadığı tecavüzü yada ağır tacizi yaşamak zorunda kalmasa.inancım azaldı benm bir çok şeye din yönünden bu yüzden.

Bence dilekçe verin savcılığa biz sustukça bunlar daha çok olur.Korksun bakalım biraz.Bi şey çıkmaz demeyin belli olmaz.En güzeli bu işlere bakan bir avukata danışmak .o bir yol haritası söyler.Psikoloğada danışabilirsiniz.İntikam planıda kötü değil.Ona zarar verip işlerini bozun.sizden geldiğini anlamasın.emin olun başkasınıda taciz etmiştir.Eşi yada ailesi samimi olarak söylenebilir.Artık huzuru kalır mı?
Gerçekten iğrenç...özür dilerim.Ben ortaokul zamanında sadece gözle tacize uğradım.Hayatımı altüst etti.Daha rezillerini okudukça birde elhamdülillah müslümanız.

tek kelime ile korkunç...gerçekten her şeyi yazın.çünkü çocuklarımız var onları korumalıyız.Ben daha dikkatli olucam.Amca dayı ile bile yalnız kalmasın.Çocukluktan çıksınlar.Başlarına geleni algılayamıyorlar.Hepsi öldürülsün.Doktor bana tedavileri zor dedi.zaten kapatmak gerekiyormuş.pislikler.üstlerine gidin bence çok korkaklar.yaptıklarından belli.

hepsi öldürülsün evet idam edilsin hadım edilsin şeriat olsun ama yeterki olsunnn.kapatsınlar pislikleri hücreye.yok yetmezzzz meydanda sallandırsınlarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…