Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. benim sorunum iş arkadaşlarımla. biz dört bayan beraber çalışıyoruz. benim hepsi ile aram iyidir. ama amirimiz konumundaki arkadaşım ile diğer arkadaşların bir tanesinin arası bozuldu. Amir konumundaki arkadaş ile konuşmuyor.mesele de burda başlıyo!!! benim amir ile aram iyi diye benimle de muhabbeti bıraktı ne selam ne sabah hiç bişey yok.ama diğer 3.arkadaşla muhabbeti iyi yani ben ve amir ile konuşmuyo anlamadım şimdi neyapmam lazım. artı haksız olan kendisi Sonucunda kaç yaşına gelmiş birisi niye küstünmü dicem lütfen görüşlerinizi merak ettim
ben masum oldumu düşünüyorum sabah odaya bigeldim bihava bitafra çıktı gitti şimdi ne oluyo diye peşinemi gideyim yaniiii bilmiyorum aslında özel hayatımda görüştüğüm birisi de değil ama aynı ortamda çok hoş olmuyo üstelik suçumuda bilmiyorum
amirle niye küstü ki?
eğer suçlu amirse ve siz de ona hak veriyor gibi görünüyorsanız onun için sizle de konuşmuyor olabilri.
bir de çok önemli mi konuşmaması
bırakın konuşmasın
bu kadar merak ettiyseniz gidin sorun...en basit yolu bu...zorlamaya gerenk yok...
ne dicem peki sen benle neden konuşmuyosun mu? bilmiyorum bu tavrı bana çocukça geliyo
konuşmuyorsunuz, boşvermiyorsunuz, o çocukça bu komik...e ne diyeyim o zaman...
sen farklı davrnma selamnı ver günaydınını de iyi akşamlarını dile bakalım cevap vermiyorsa bir problem mı var selamımı almıyorsun dersin..
e nazlama o zamanmadem nazlamıcaksın madem dert etmiceksin ne tavsiyesi istiyorsun ben anlamadım?ilk zaman günaydın dedim karşılaştımızda da selam verdim ama karşılık vermedi.az öncede koridorda gördüm gülümsedim yokmuşum gibi geçti yanımdan eeee daha napim kimseyi nazlayamam walla
e nazlama o zamanmadem nazlamıcaksın madem dert etmiceksin ne tavsiyesi istiyorsun ben anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?