ne yapmam lazım bilmiyorum

bilmiyorum neden etmediklerini
yardımı kendileri istemiyo zaten eşim yardım ediyo kendisi teklif etti yani

he ozaman senın eşin abılık hatta babalık moduna girmiş..
sende benım tatıle cok ıhtıyacım var de,oda bir ihtyiyaç gidersin bir zahmet..
kardeşlerınde senın ailen ama sen kendı ailenı magdur edıp onlara yaptıgın yardımla kendını nasıl ıyı hıssedıyorsun dıye sor?
sonucta önce can sonra canan

1500 büyük bi yardım. Ben şahsen böyle durumlarda elden para vermeyi doğru bulmuyorum.
Erzağını alabilir mesela bakliyatlar yağ un salça gibi .
Çalışmıyolar mı ?

biri tutsun lan beni...
minareden atlıcam cuma cuma.
gecen yıl kaç ay eşimde bende çalışmadık. Bir müslümanda bize cıkarıp 1 tl vermedi

cok tatlısın:)
valla ben zor gunler ıcın hergün 3 tane 1 tl atıyorum kumbaraya.ay sonu 85-90tl oluyor..ne olur ne olmaz dünyanın binbir türlü hali var:)

Bence çok abartmayin... kerdesi zor durumda kalmış yada kalacak. . 1500 tl de yardım etse ses etmemeniz lazım.. insanların zor zamanları olur ve hep ararlar birisini... biraz yumuşak olun lütfen .. hatta şöyle dusununun..'Yapılacak yardım benim kocamın ve cocuklarimin sadakasi olsun.. kötülükleri def etsin' diyin.. gerisini allaha birakin... anladigim kadarıyla sizin durumunuz iyi. En azindan yardım yapabilecek kadar var paranız w.. e ozaman gonlunuzu elinizi kapatmayin ki Allah daha çok versin..
sevgiler

Bence güzellikle konus esine karsi kirici ya da elestirel olmamaya calis isde cok yoruldugu evlilik yildonumu icin planin sana cok iyi gelicegini falan soyle surat asmadan konusmaya calis tatli dil yilani degilinden cikarir

elifff_____ sen istedigin kadar kendini parala senin esin bu konuda seni dinleyecegini dusunmuyorum.

Eltini falan neden arayip da yardimci edecegini soyluyor ki?? Onlarla sizi arayip yardimci istese amenna ama esinizin tavri yanlis. Once can sonra canan.

Haklısınız konuşun bencede
Kavga etmeden kendinizi paragöz konuma düşürmeden
Herkesin kesesi bütçesi ayrı
Tabi yardımlaşmalar olabilir ama süreklilik arz ederse sıkıntı

yok iş filan aramıyolar belkide geri alınacaklarını düşünüyorlar

Çok zordalarsa verirsinde nereye kadar sürer bu durumda..
Hem anne babasıda yardım etmiyorlarmı hiç..
yok etmiyolar

1500 mü?
herhalde sizin ihtiyacınız yok.

Eşinize bi kaç gün sonra , (memur degilseniz)
iş yerimiz kücülmeye gidicekmiş. eleman cıkartıcaklarmış blöfü yapsanız
yapamam aynı iş yerinde çalışıyoruz zaten

ya bilip bilmeden atıp tutmuşsun
bu sene benim iznim bile yok biyerlere gideceğiz dediğim şey 2 gün oda benim hakkım bütün gün yoruluyorum
ben konuda demedim mi zzaten benim kardeşim olsaydı bu durumda yardım ederdim onlarıda kardeşim gibi görüyorum diye
ve sonunda demedim mi gideceğimiz tatilin iptal olma ihtimaline karşı bozuldum diye
önce bi oku güzelce ondan sonra yap yorumunu

1500 büyük bi yardım. Ben şahsen böyle durumlarda elden para vermeyi doğru bulmuyorum.
Erzağını alabilir mesela bakliyatlar yağ un salça gibi .
Çalışmıyolar mı ?
demekki artık kendileri ihtiyaçlarına göre harcasınlar diye elden veriyo

Neden işlerinden oldular ki..
malum durum...

Ne kadar ki maaslariniz? Her ay her kardesine 1500 verse siz ne yiyip ne iceceksiniz?
3 bin küsür ama borç ödüyoruz kredi ödüyoruz uzun vadede yardım ederse biz de geçinemeyiz

tşk ederim
zaten ben hiçbir zaman demedim neden veriyosun verme filan..demem de ama benim planlarımı bozacak kadar bana engel olacak kadar saçmalamamamalı eşim
bende olay çıkarırım yani 2 günlük tatilimide engellerse

malum sebeptenmiş abla.ben de çok üzülemiyorum malesef.

Ev giderlerine karismazdim ben olsam. Sana guvenmesin.

işte karışmadan olmuyo ki

Haklısınız konuşun bencede
Kavga etmeden kendinizi paragöz konuma düşürmeden
Herkesin kesesi bütçesi ayrı
Tabi yardımlaşmalar olabilir ama süreklilik arz ederse sıkıntı
zaten derdim bana engel olması yoksa yardım etsin bugün onlara yarın bize

Açığa alınmışlar ve evet geri dönebilirler ama sizin tek probleminiz bu değil yanlış hatırlamıyorsam. İsimden animsıyorum biraz sabredin ileri boyutlara ulaşırsa sakince konuşmaya çalışın ilişkiniz daha kötüye gitmesin

Çok haklısın. Kendi kardeşimi düşünüyorum maasimin yarısını veririm.
Aylık 300 tlyi bana arkadaşım da gönderir zor durumdayken. Kardesimle arkadasimin bi farkı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…