- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi elifff_____
-
bilmiyorum neden etmediklerini
yardımı kendileri istemiyo zaten eşim yardım ediyo kendisi teklif etti yani
işte olmaya başladı engel
evet malum sebep , ben bu yüzden işinden olanlara çok üzülemiyorum çünkü bile bile lades...
tamamen kesilmedi maaşları zaten ama çok çok azaldı
işte bişmiyorum bu ay ne kadar verir geçen ay birine 1500 verdi
evet haklısın kabaca yazayım kiramız 900
mutfak ev masrafı değişiyo 500 diyelim kabaca
e taksitler var, ihtiyaç kredisi var
dediğim gibi 100-200 verse asla etmem lafını
biri tutsun lan beni...
minareden atlıcam cuma cuma.
gecen yıl kaç ay eşimde bende çalışmadık. Bir müslümanda bize cıkarıp 1 tl vermedi
aynen bizde öyle yapıyoruz. ay sonu acıp gram yapıyoruz iyi oluyor.cok tatlısın:)
valla ben zor gunler ıcın hergün 3 tane 1 tl atıyorum kumbaraya.ay sonu 85-90tl oluyor..ne olur ne olmaz dünyanın binbir türlü hali var:)
Ne kadar ki maaslariniz? Her ay her kardesine 1500 verse siz ne yiyip ne iceceksiniz?yok ne yüz lirası kardeşinin birine geçen ay 1.500 verdi bu ay ikisine kaç verir bilmiyorum
yoksa ben aasla laf etmem 100 e 300 e
malum sebeptenmiş abla.ben de çok üzülemiyorum malesef.Neden işlerinden oldular ki..
Ev giderlerine karismazdim ben olsam. Sana guvenmesin.yok ne yüz lirası kardeşinin birine geçen ay 1.500 verdi bu ay ikisine kaç verir bilmiyorum
yoksa ben aasla laf etmem 100 e 300 e
malum sebeptenmiş abla.ben de çok üzülemiyorum malesef.
yok iş filan aramıyolar belkide geri alınacaklarını düşünüyorlarbir de işten çıktı da ne yapıyor poposu üstü yatıyor mu
yoksa adam içerde de evde kadın ve çocuklar mı kaldı
bu durumda yardım edilir ve eltiye de acilen iş aranır
seçme şansın yok bulduk çalış da denir
yok etmiyolarÇok zordalarsa verirsinde nereye kadar sürer bu durumda..
Hem anne babasıda yardım etmiyorlarmı hiç..
yapamam aynı iş yerinde çalışıyoruz zaten1500 mü?
herhalde sizin ihtiyacınız yok.
Eşinize bi kaç gün sonra , (memur degilseniz)
iş yerimiz kücülmeye gidicekmiş. eleman cıkartıcaklarmış blöfü yapsanız
Şu forumda ne kadar kötü insan var.
Yahu kaç ay yardım edecek ki?
Evinize para gitmediğini ve kardeşiniz tatile gittiğini düşünün
Ne acı.
Evlilik yıldönümünü de kutlamayıverin ne olacak. Yani cidden kardeşine yardım etmek yerine kutlamaya mı gitmek istiyorsunuz ? Ciddi misiniz. Sizin kardeşiniz var mı?
Şöyle olsa haklı olurdunuz. Kardeşleri iş bulmak için çabalamasa, totolarını devirip yatsalar ve siz bakmak zorunda kalsanız tamam. Ama adamlar yeni işini kaybetmiş, bulana kadar yardım etmek sevaptır.
Çok sorunlu bir tipsiniz. Sorun çıkarmadan rahat edemiyorsunuz
demekki artık kendileri ihtiyaçlarına göre harcasınlar diye elden veriyo1500 büyük bi yardım. Ben şahsen böyle durumlarda elden para vermeyi doğru bulmuyorum.
Erzağını alabilir mesela bakliyatlar yağ un salça gibi .
Çalışmıyolar mı ?
malum durum...Neden işlerinden oldular ki..
3 bin küsür ama borç ödüyoruz kredi ödüyoruz uzun vadede yardım ederse biz de geçinemeyizNe kadar ki maaslariniz? Her ay her kardesine 1500 verse siz ne yiyip ne iceceksiniz?
tşk ederimBence çok abartmayin... kerdesi zor durumda kalmış yada kalacak. . 1500 tl de yardım etse ses etmemeniz lazım.. insanların zor zamanları olur ve hep ararlar birisini... biraz yumuşak olun lütfen .. hatta şöyle dusununun..'Yapılacak yardım benim kocamın ve cocuklarimin sadakasi olsun.. kötülükleri def etsin' diyin.. gerisini allaha birakin... anladigim kadarıyla sizin durumunuz iyi. En azindan yardım yapabilecek kadar var paranız w.. e ozaman gonlunuzu elinizi kapatmayin ki Allah daha çok versin..
sevgiler
bende olay çıkarırım yani 2 günlük tatilimide engellerseŞu malum sebep eğer aklımdan geçen şeyse zırnık koklatmazdım. O kocam olacak adamı da neyse... Elif sen kocanın gözünde bir çok konuda banlandığından ötürü sen bu konuyu melekler gibi gündeme getirsen bile , kocan olay çıkartacak. Isin çok zor.
malum sebeptenmiş abla.ben de çok üzülemiyorum malesef.
Ev giderlerine karismazdim ben olsam. Sana guvenmesin.
zaten derdim bana engel olması yoksa yardım etsin bugün onlara yarın bizeHaklısınız konuşun bencede
Kavga etmeden kendinizi paragöz konuma düşürmeden
Herkesin kesesi bütçesi ayrı
Tabi yardımlaşmalar olabilir ama süreklilik arz ederse sıkıntı
Çok haklısın. Kendi kardeşimi düşünüyorum maasimin yarısını veririm.Şu forumda ne kadar kötü insan var.
Yahu kaç ay yardım edecek ki?
Evinize para gitmediğini ve kardeşiniz tatile gittiğini düşünün
Ne acı.
Evlilik yıldönümünü de kutlamayıverin ne olacak. Yani cidden kardeşine yardım etmek yerine kutlamaya mı gitmek istiyorsunuz ? Ciddi misiniz. Sizin kardeşiniz var mı?
Şöyle olsa haklı olurdunuz. Kardeşleri iş bulmak için çabalamasa, totolarını devirip yatsalar ve siz bakmak zorunda kalsanız tamam. Ama adamlar yeni işini kaybetmiş, bulana kadar yardım etmek sevaptır.
Çok sorunlu bir tipsiniz. Sorun çıkarmadan rahat edemiyorsunuz
300 değil yalnız rakam, 1500 hatta daha fazla bile olabilir.Çok haklısın. Kendi kardeşimi düşünüyorum maasimin yarısını veririm.
Aylık 300 tlyi bana arkadaşım da gönderir zor durumdayken. Kardesimle arkadasimin bi farkı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?