- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Çok haklısın. Kendi kardeşimi düşünüyorum maasimin yarısını veririm.
Aylık 300 tlyi bana arkadaşım da gönderir zor durumdayken. Kardesimle arkadasimin bi farkı olsun
Tamam ben de ondan bahsediyorum kardeşim bi zahmet zor durumda kalırsam 300 den fazla göndersin. Ömür boyu sürecek bir durum değil işten alinmislar vs ekstrem bi durum .300 değil yalnız rakam, 1500 hatta daha fazla bile olabilir.
Defnehannn2pekb: 47728423 .!.:Tamam ben de ondan bahsediyorum kardeşim bi zahmet zor durumda kalırsam 300 den fazla göndersin. Ömür boyu sürecek bir durum değil işten alinmislar vs ekstrem bi durum .
3 4 ay maaşının yarisini verse bir şey olmaz . Ben verirdim tatil paramdan feragat ederdim
yok iş filan aramıyolar belkide geri alınacaklarını düşünüyorlar
yok etmiyolar
yapamam aynı iş yerinde çalışıyoruz zaten
ya bilip bilmeden atıp tutmuşsun
bu sene benim iznim bile yok biyerlere gideceğiz dediğim şey 2 gün oda benim hakkım bütün gün yoruluyorum
ben konuda demedim mi zzaten benim kardeşim olsaydı bu durumda yardım ederdim onlarıda kardeşim gibi görüyorum diye
ve sonunda demedim mi gideceğimiz tatilin iptal olma ihtimaline karşı bozuldum diye
önce bi oku güzelce ondan sonra yap yorumunu
demekki artık kendileri ihtiyaçlarına göre harcasınlar diye elden veriyo
malum durum...
3 bin küsür ama borç ödüyoruz kredi ödüyoruz uzun vadede yardım ederse biz de geçinemeyiz
tşk ederim
zaten ben hiçbir zaman demedim neden veriyosun verme filan..demem de ama benim planlarımı bozacak kadar bana engel olacak kadar saçmalamamamalı eşim
bende olay çıkarırım yani 2 günlük tatilimide engellerse
işte karışmadan olmuyo ki
zaten derdim bana engel olması yoksa yardım etsin bugün onlara yarın bize
1500 tlye de niye etmesin yahu asgari ücret veriyorlar anne babaları da sağmış burda böyle yazanlar kendi başlarına gelse 100 tlye laf eder ortalık kaldırır.Bence çok abartmayin... kerdesi zor durumda kalmış yada kalacak. . 1500 tl de yardım etse ses etmemeniz lazım.. insanların zor zamanları olur ve hep ararlar birisini... biraz yumuşak olun lütfen .. hatta şöyle dusununun..'Yapılacak yardım benim kocamın ve cocuklarimin sadakasi olsun.. kötülükleri def etsin' diyin.. gerisini allaha birakin... anladigim kadarıyla sizin durumunuz iyi. En azindan yardım yapabilecek kadar var paranız w.. e ozaman gonlunuzu elinizi kapatmayin ki Allah daha çok versin..
sevgiler
Elif pek duygusal reflekslerine güvendiğim biri değil =) kardes kavramimiz sanırım farklı . Kardeşim yani sonuçta istediği şeyi yapsın kardeşim. 3 4 ay maaşımı paylasmayacaksam yazıklar olsun banaBuradaki durumlar pek de öyle değil yalnız. Konu sahibini ciddi anlamda kızdıran bazı şeyler var.
1500 tlye de niye etmesin yahu asgari ücret veriyorlar anne babaları da sağmış burda böyle yazanlar kendi başlarına gelse 100 tlye laf eder ortalık kaldırır.
Valla herkes cezayı alırken evi alırken durumunu hesap etsin alsın kimse kimseye böyle büyük maddi yardımlar yapmak zorunda değil ,siz yapıyorsunuz kendinizden sürekli feragat ediyorsunuz diye herkes aynı olmak zorunda değil istemeyen vermez bu kadar yüklü miktar yani mecbur da değil kendi kazansın kendi gitsin tatiline yani ben kendim gidemiyorken kardeşim dahi olsa yollamazdım şahsen.nişanlım kardeşinin ev kredisini odedi durumu sikisik diye 2 ay.bu ayda odeyecek gayette olumlu yaklaştim vay biz dugun yapicaz vs demedim . Kendi başımıza gelmis çok daha fazlası bak ortalığı kaldirmamisiz . Kendi kardeşimin radar cezasını ödedim ayrıca tatile gönderiyorum bu ay kendi tatilimden feragat edip .
Zorunda değil de işte genelleme yapmayın burada öyle yazanlara bakma 100 tl için ortalığı ayağa kaldırırlar diye .Valla herkes cezayı alırken evi alırken durumunu hesap etsin alsın kimse kimseye böyle büyük maddi yardımlar yapmak zorunda değil ,siz yapıyorsunuz kendinizden sürekli feragat ediyorsunuz diye herkes aynı olmak zorunda değil istemeyen vermez bu kadar yüklü miktar yani mecbur da değil kendi kazansın kendi gitsin tatiline yani ben kendim gidemiyorken kardeşim dahi olsa yollamazdım şahsen.
Zorunda değil de işte genelleme yapmayın burada öyle yazanlara bakma 100 tl için ortalığı ayağa kaldırırlar diye .
Demek ki herkesin öncelik sırası farklı
Kardes kavramı farklı
Kimi için tatil , maaş önemli olur
Kimisi kardeşim mutlu olsun der .
Kimi banane çeksin cezasını der
Kimi kardeşi huzursuzken rahat uyuyamaz .
Demek ki neymiş herkesi kendimiz gibi görüp genellemeyecekmisiz
Dua et de kardeşinin evleneceği kişinin kocaman bir yüreği olsun o zaman :)
Durum benzer değil tabiki .Senin durumunla bu durum bana hiç de benzer şeyler gibi gelmedi.
O zaman siz de sizden farklı olana niye böylesin şöylesin ben yapıyorum bakın demeyin , demek ki herkes aynı değil kişide böyle düşünüyor hislerini yazmış.Tüm sevgiyi maddiyata indirenleri de anlayamıyorum açıkçası.Para kazanan kişinin hakkıdır dilediğine vermekte de vermemekte de özgürdür kardeş sevgisini bunla ölçemezsiniz.Zorunda değil de işte genelleme yapmayın burada öyle yazanlara bakma 100 tl için ortalığı ayağa kaldırırlar diye .
Demek ki herkesin öncelik sırası farklı
Kardes kavramı farklı
Kimi için tatil , maaş önemli olur
Kimisi kardeşim mutlu olsun der .
Kimi banane çeksin cezasını der
Kimi kardeşi huzursuzken rahat uyuyamaz .
Demek ki neymiş herkesi kendimiz gibi görüp genellemeyecekmisiz
Niye soylesiniz demedik kimseye .O zaman siz de sizden farklı olana niye böylesin şöylesin ben yapıyorum bakın demeyin , demek ki herkes aynı değil kişide böyle düşünüyor hislerini yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?