NE YAPMAM LAZIM CIDDEN ÇOK UTANDIM

Berraklkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
18
4
1
18
Yeni bi çocukla tanıştım sevgılı olduk ama kulagıma gelen şeyler hoş şeyler değil maalesef sevgilim hakkında o yatamayacağı kızlarla birlikte olmaz gibi duyumlar alıyorum fakat ben onu tanımak istiyorum çevremdekilere kulak asmak istemiyorum çocuğu da çok seviyorum bugün şöyle bir olay yaşandı maça gitmiş çıktıktan sonra duşa girmiş duştan çıkınca boxer ile bana fotoğraf attı ama boxer çok gözükmüyor karın kasları ön planda diyeyim ben böyle şeylerden aşırı rahatsız olan bir insanım fotoğrafın altına da sence spora tekrardan başlamalı mıyım yazmış ben de dedim ki git üstüne bir şey giy ondan sonra konuşuruz manitam degilmisin başka kime anlatacağım dedi ben de dedim ki anlatamam donla da fotoğraf atma don gözükmüyordu bile saçmalama falan dedi bu seferde sana hiç bir daha fotoğraf atmayacagim demeye başladı arkadaşlarımı anlatsam vazgeç bu çocuktan diyecekler ama ne yapacağım gerçekten bilmiyorum çocuktan da vazgeçmek istemiyorum arkadaşlarıma anlatmaya da çok utanıyorum ki anlatsam yargılarlar diye korkuyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin

bebis bence arkadaslarin haklinolabilir ozellikle yasadiginiz kucuk ilcede herkes herkesi taniyor ise o cocuk hakkinda soylenilen seyleri mutlaka dikkate al acikcasi bana da niyeyi kotuymus gibi geldi
Biraz daha beklemek istiyorum çünkü bazen ben de anlık fotoğraflar atarken göğsüm ön plana doğru çıkabiliyor istemsiz olarak belki de sadece gerçekten karın kaslarını atmak istemiştir biraz daha gözlemlemek istiyorum ne bok olduğu zaman anlaşılır diye düşünüyorum

Adamın huyunu değiştiremezsiniz. Ya bu huya razı gelirsiniz ya da adamı değiştirirsiniz.

yani çevrenizden bu kadar şey duyduysanız ortada bir şey olabilir 1-2 daha gözlemleyin gözünüze çarpan aklınıza yatmayan şeyler varsa bırakın dünyada erkek mi kalmadı

baştan belli etmiş bence birkaç güne anlarsınız zaten ama manipülasyonlara kanmayın sakın

baştan belli etmiş bence birkaç güne anlarsınız zaten ama manipülasyonlara kanmayın sakın
Kavgalar da beni manipüle etmeye çalışıyor galiba çünkü bazen haklı olduğum yerde bile haksız gibi hissediyorum onu kaybetmemek için ya da ben çok abartıyorumdur bilemeyeceğim

vazgeç bu çocuktan.

Henüz öyle bir şey gözlemlemedim bu konu dışında
yani sizin tepkinizi gördükten sonra kendini biraz geri çekmiştir ama niyetinizin ciddi olduğunu fark ettiyse çok sürmez aradaki şey. şöyle söyleyeyim bir insan gerçekten karşısındaki insanla ciddi iyi bir şeyler düşünüyorsa size konusunu hemen açmaz bu tarz fotoğraflar atmaz belki eski kafa düşünceler diyeceksiniz ama gerçekten öyle

Kavgalar da beni manipüle etmeye çalışıyor galiba çünkü bazen haklı olduğum yerde bile haksız gibi hissediyorum onu kaybetmemek için ya da ben çok abartıyorumdur bilemeyeceğim
ne için bu kadar kaybetme korkusu yaşıyorsunuz? adam size güzel bir gelecek mi vadetti? böyle kavgalar da manipüle edilince sevdiğine mi inanıyorsunuz? kendinize bu haksızlığı yapmayın kendinizi geriye çekmeyin bu kadar. bu kadar da bağlanmayın ayrıca bir ilerisi olmaz yanş

Çevre demişse doğrudur havadan zembille inmiyor hakkında bir söylenti. Benim kuzene de beğendiği çocuk hakkında çocuk biseksuel gibi bişey demişler inanmadı, inanmak istemedi belki de şimdi aman g.vt gibi birşeydi zaten diyor yürümemiş anlayacağınız.

Kavgalar da beni manipüle etmeye çalışıyor
Herkes manipüle ustası zaten doğuştan kanmaya hazırız demiyorsunuz manipülasyon ustası biri öyle ufak kızları kandırmakla olmaz çevresinde herkesi parmağında oynatır ama herkesi. Gördüğün üzere herkes ne mal olduğunun farkında manipülasyon ustası olsa imaj herşeydir onlar için dışarda herkes harika biri derdi.

Haklısın bıraz daha gozlemleyıp boyle devam ederse tekmeyi basarım

bebis bence arkadaslarin haklinolabilir ozellikle yasadiginiz kucuk ilcede herkes herkesi taniyor ise o cocuk hakkinda soylenilen seyleri mutlaka dikkate al acikcasi bana da niyeyi kotuymus gibi geldi
Biraz daha gözlemlemek istiyotum benım hakkımdada doğru olmayan şeyler söylendi valla o yuzden bıraz gozlemlıyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…