- 19 Mayıs 2025
- 439
- 2.221
- 28
- 27
Elinde mesajlaşmalarının kanıtı olsun. Sevgilisinin kaslı fotosundan bile rahatsız olan birşey yaşamaz dersin hakkında imada bulunanlara. Ama eleman bana hiç güven vermedi.Abla ya bunlar sevgılu olduktan sonra geldi kulagıma ki ben yapmamama ragman neler soylendı hakkımda
erkekler hakkında denen şeyler çoğunlukla doğruAbla ya bunlar sevgılu olduktan sonra geldi kulagıma ki ben yapmamama ragman neler soylendı hakkımda
bence hiç vakit kaybetmeyin bileHaklısın bıraz daha gozlemleyıp boyle devam ederse tekmeyi basarım
Hemen ss aldım zatenElinde mesajlaşmalarının kanıtı olsun. Sevgilisinin kaslı fotosundan bile rahatsız olan birşey yaşamaz dersin hakkında imada bulunanlara. Ama eleman bana hiç güven vermedi.
Ama yargısız ınfaz da yapmak ıstemıyorum yalan olmasınbence hiç vakit kaybetmeyin bile
Haklı olabılırsın bu konuda gercı diğerlerindede haklısınerkekler hakkında denen şeyler çoğunlukla doğru
sizin bırakasınız olmadığı için iyi bir şeyini aramak için çabalıyorsunuz çokta iyi anlıyorum sizi yaşamış birisi olarak ama sonuç hep aynı çıkıyorAma yargısız ınfaz da yapmak ıstemıyorum yalan olmasın
umarım hayırlısı olur sizin adınızaHaklı olabılırsın bu konuda gercı diğerlerindede haklısın
Haklısınızsizin bırakasınız olmadığı için iyi bir şeyini aramak için çabalıyorsunuz çokta iyi anlıyorum sizi yaşamış birisi olarak ama sonuç hep aynı çıkıyor
Bence arkadaşların doğru düşünmüş bu adamın niyeti gayet net. Sen görüşmeye devam ediyorsan sonradan “aaa sapık ben böyle olduğunu bilmiyordum” falan deme boşuna. Ayrıca arkadaşlarına söylemek istememenin tek nedeni haklı olduklarını bilmen bence. Ha senin de niyetim onunla aynıysa bilemem.Yeni bi çocukla tanıştım sevgılı olduk ama kulagıma gelen şeyler hoş şeyler değil maalesef sevgilim hakkında o yatamayacağı kızlarla birlikte olmaz gibi duyumlar alıyorum fakat ben onu tanımak istiyorum çevremdekilere kulak asmak istemiyorum çocuğu da çok seviyorum bugün şöyle bir olay yaşandı maça gitmiş çıktıktan sonra duşa girmiş duştan çıkınca boxer ile bana fotoğraf attı ama boxer çok gözükmüyor karın kasları ön planda diyeyim ben böyle şeylerden aşırı rahatsız olan bir insanım fotoğrafın altına da sence spora tekrardan başlamalı mıyım yazmış ben de dedim ki git üstüne bir şey giy ondan sonra konuşuruz manitam degilmisin başka kime anlatacağım dedi ben de dedim ki anlatamam donla da fotoğraf atma don gözükmüyordu bile saçmalama falan dedi bu seferde sana hiç bir daha fotoğraf atmayacagim demeye başladı arkadaşlarımı anlatsam vazgeç bu çocuktan diyecekler ama ne yapacağım gerçekten bilmiyorum çocuktan da vazgeçmek istemiyorum arkadaşlarıma anlatmaya da çok utanıyorum ki anlatsam yargılarlar diye korkuyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Aynı değil rahatsız oldum ve ne yapıcagımı bilemedimBence arkadaşların doğru düşünmüş bu adamın niyeti gayet net. Sen görüşmeye devam ediyorsan sonradan “aaa sapık ben böyle olduğunu bilmiyordum” falan deme boşuna. Ayrıca arkadaşlarına söylemek istememenin tek nedeni haklı olduklarını bilmen bence. Ha senin de niyetim onunla aynıysa bilemem.
O zaman bir tavsiye daha başındayken ayrıl bu adamdan. Ne kadar oldu bilmiyorum ama şans vermek istiyorum öyle biri değildir diyorsan az olmuştur. Ne cüretle sana böyle fotoğraflar atıyor? Nereden buluyor bu cesareti? Kendine uygun seninle beklentileri aynı olan birisini bul. O öyle değil dediklerimiz maalesef öyle insanlar çıkıyor.Aynı değil rahatsız oldum ve ne yapıcagımı bilemedim
Haklısın abla ya şu saaten sonra hani bir güven dahi kalmadı ama bir daha olursa cidden siktir çekicemO zaman bir tavsiye daha başındayken ayrıl bu adamdan. Ne kadar oldu bilmiyorum ama şans vermek istiyorum öyle biri değildir diyorsan az olmuştur. Ne cüretle sana böyle fotoğraflar atıyor? Nereden buluyor bu cesareti? Kendine uygun seninle beklentileri aynı olan birisini bul. O öyle değil dediklerimiz maalesef öyle insanlar çıkıyor.
Bildiğin Nuri Alço.Gazozuna ilaç atmasını mı bekliyorsun.Anlamak mümkün değil bu genç kızları.Kulağına duyum gelmiş.Adam duyumları doğrular nitelikte davranmış.Ne yapman gerektiği belli değil mi?Yeni bi çocukla tanıştım sevgılı olduk ama kulagıma gelen şeyler hoş şeyler değil maalesef sevgilim hakkında o yatamayacağı kızlarla birlikte olmaz gibi duyumlar alıyorum fakat ben onu tanımak istiyorum çevremdekilere kulak asmak istemiyorum çocuğu da çok seviyorum bugün şöyle bir olay yaşandı maça gitmiş çıktıktan sonra duşa girmiş duştan çıkınca boxer ile bana fotoğraf attı ama boxer çok gözükmüyor karın kasları ön planda diyeyim ben böyle şeylerden aşırı rahatsız olan bir insanım fotoğrafın altına da sence spora tekrardan başlamalı mıyım yazmış ben de dedim ki git üstüne bir şey giy ondan sonra konuşuruz manitam degilmisin başka kime anlatacağım dedi ben de dedim ki anlatamam donla da fotoğraf atma don gözükmüyordu bile saçmalama falan dedi bu seferde sana hiç bir daha fotoğraf atmayacagim demeye başladı arkadaşlarımı anlatsam vazgeç bu çocuktan diyecekler ama ne yapacağım gerçekten bilmiyorum çocuktan da vazgeçmek istemiyorum arkadaşlarıma anlatmaya da çok utanıyorum ki anlatsam yargılarlar diye korkuyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Neden kaybetmek istemiyorsunuz?Kavgalar da beni manipüle etmeye çalışıyor galiba çünkü bazen haklı olduğum yerde bile haksız gibi hissediyorum onu kaybetmemek için ya da ben çok abartıyorumdur bilemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?