NE YAPMAM LAZIM CIDDEN ÇOK UTANDIM

Sevdiceginizin boyle bir nami varsa, yapmasanizda yapti derler.

Hem başkalarını sevismeden bırakmıyorsa sizlede denemis olmali?

Farkettiniz mi şu tiktoktaki koca gevşek ağızlı yüzünden (adını unuttum sorry ) 18li yaşlardaki yeni üyeler hep konu açmaya başladı

iki egosunu okşayacaktın sen de bana at diyecekti olay bundan ibaret
muhtemelen 2 ay bile sürmezsiniz

Kafası sığ degilmi biraz hani kas yaparsın beyni çalıştırmazsin kasın artar beynin zayiflart.Yani kendine bakmak sağlık spor bende severim de senin karın kasın kendine gösteriş oldumu bana komik geliyor .Birde fazla laubali degilmi yani manitami soracağım tabi falan sizin yerinizde olsam hep benmi vardım sanki ne bu gösteriş basit derdim Ya benim fikrim böyle tarzını paspaye buldum kusura bakmayın.İBelki öyle biri değildir de ben sporu kendisi için yapmayan onu birini etkilemek yada hava atmak için yapan insanları paspaye buluyorum .Tarz olarak olmaz bu çocuk

Karın kası resmi çekip atmak demode sosyal medyada bile antrenör olursun işin budur anlarim gerisi paspaye

Bence dansçı kuşlar gibi kaslarıyla kur yapmaya çalışmış ama gösterisi ters tepmiş

Çevredekilerin bir bildiği olabilir boşu boşuna çıkmıyor bu yargı ve erkeklerin vücut gösterip spor baslama şeyleri gibi konular bayar.cok sıkıcı. Arkadaşlarını dinle

çoçuk muhtemelen senı bırakır çünkü niyeti farklı

Eski flörtümle sevgili olabilir misin bana duştan çıkınca boyundan adonislerine kadar olan yerin fotoğrafını göndermişti sonra da ne var bunda çok abartıyorsun bir yerim gözükmüyor demişti taktik hep aynı ya erkolar şaşırtmıyor

Bugun donuyla atan yarın donsuz atar bacım yol ver duyduklarına her zaman kulak as kimse bostan yere böyle şeyler sallamaz

Askım adamı tam tanımuyotum bana karşı davranışaları iyi gibi geldi belkıde yanlıs anladılmadır gercekten de oyle bir amacı yoktur yada ben körkütük aşık olduğum için fark etmiyorumdur
Körkütük asık oldugun için fark edemiyorsun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…