Ne yapmam lazim kizlar esim icin? Kafam karisik

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
merhaba kizlar,
Eski konumda yazmistim, esimin ailesi ile onlarin 7 senede yaptiklari yuzunden gorusmuyoruz. Ve 2 ay sonra bugun kardesi bana yazdi bi kac ay sonra dugunu var ve niye boyleyiz konusalim hep beraber herkez icindekini doksun falanfilan diye. Aklim okadar karistiki, esimin ailesi gosterisi cok sever herkez bizi iyi gorsin bilsin havalarindalar.

Aklima gelen acaba dugun icin simdiden yolmu yapiyorlar? Hani dugune gelicegimiZden emin olmakmi istiyorlar hani onun icinmi gorumcem oyle seyler yazdi? Benmi kotu kalpliyim kizlar anneme anlatinc annem hemen onlar seni kandiriyo dalga geciyo dugun icin yapiolar elaleme rezil olmasinlar diye falan diyor.

Esin gitsin sen gitme konusmaya diyo dugune yanliz gonder falan diyor ama daha 4 ay falan var galiba dugune.

Yani iki aydir cit yok ama simdi neden birden boyle anlasmaya calisiyorlarda bir araya gelip konusmak istiyorlar kizlar aklim cok karisik. Esim icin bunu yapmak isterim ama kendimi essek yerine konmus hissederim diye korkuyorum cunku cok haksizliklar yaptilar bana ve bize.

Akil verin kizlar lutfen.

Ne yaptıklarını da yazsadınız keşke hani ona göre gidin gitmeyin denebilirdi.
Ama sizin gibi düşünüyorum, 7 senede akıllarına gelmemiş şimdi mi barışmayı akıl etmişler tuhaf.

Annenizin dolduruşu hiç doğru değil, o karışmamalıydı. Rolleri değiştiğinizi düşünün. Eşiniz annesinden sizin ailenize nasıl davranması gerektiği ile ilgili akıl istese? Ayrıca bu kardeş düğünü bence gidilmesi gerekir, ne yaşadınız ki bu kadar?

Ne yaptıklarını da yazsadınız keşke hani ona göre gidin gitmeyin denebilirdi.
Ama sizin gibi düşünüyorum, 7 senede akıllarına gelmemiş şimdi mi barışmayı akıl etmişler tuhaf.

Yok iki aydir gorusmuyoruz ama 7 senedir problemlerimiz var. esime hic bir konuda destek olmadilar. Ama diger cocuklarina mesela cok destek oluyorlar gibi seyler

Düğün için yol yapıyorlardır.
Ama ben olsam eşim giderse, giderim..
Dinlerim en azından.
İnsanlık sizde kalsın, eğer düğün için barıştıklarını anlar, çıkarları için kullanılırsanız, bir daha yüzlerine bakmazsınız.
Ama eğer öyle değilse de barışmış olursunuz.

Tabi yaşadıklarınızı bilmeden yorum yaptım

Annenizin dolduruşu hiç doğru değil, o karışmamalıydı. Rolleri değiştiğinizi düşünün. Eşiniz annesinden sizin ailenize nasıl davranması gerektiği ile ilgili akıl istese? Ayrıca bu kardeş düğünü bence gidilmesi gerekir, ne yaşadınız ki bu kadar?

Bende bi oyle dusunuyorum bir degisiyor aklim cok karisiyor. En bastan ablasi bana esimin eski nisanlisinin adi ile cagirdi bilerek esim yokken, altinlar hakinda yalan soylediler. Esimin dugunune evimize yardim etmediler borckle yaptik herseyi. Esim yardim istedigi zaman hemen hayir dediler ama diger 3 cocuklarina danatlarina oyle degiller mesela.

Düğün için yol yapıyorlardır.
Ama ben olsam eşim giderse, giderim..
Dinlerim en azından.
İnsanlık sizde kalsın, eğer düğün için barıştıklarını anlar, çıkarları için kullanılırsanız, bir daha yüzlerine bakmazsınız.
Ama eğer öyle değilse de barışmış olursunuz.

Tabi yaşadıklarınızı bilmeden yorum yaptım

En bastan ablasi bana esimin eski nisanlisinin adi ile cagirdi bilerek esim yokken, altinlar hakinda yalan soylediler. Esimin dugunune evimize yardim etmediler borckle yaptik herseyi. Esim yardim istedigi zaman hemen hayir dediler ama diger 3 cocuklarina damatlarina oyle degiller mesela. Ve surekli bir kiskanclik esimi insan yerine sadece gerektigi yerde koyuyorlar kucuk gorumcemin sozunde bile eniste kesmedigi icin esime kestirdiler yuzukleri eniste isteseydii esime kestirmiceklerdi hep oyle seyler

Bence bir şans verin zaten anlarsınız ne için yaptıklarını barissaniz bile bence artık sayginizi koruyun ama bir Merhaba Merhaba dan öteye gitmeyin.

Bence sen onları hiiçç arama sorma niyetleri belli olsn niyetleri biz iyiyz havası vermekse mutlaka düğünlerine ısrarla davet ederler eğer niyetleri buysa bi aksillik olmazsa geliriz diye konuş sonra da uydur birseyi ayy biz gelemiycez dersin gitmezsn eşinide yollama.
havaları ile başbaşa bırak ne halleri varsa görsünler hiiç sevmem böyle gösterşçileri sevecekse herzaman sevsin adam yerine koysunn.zaten niyetleri iyiyse de düğünden sonra mutlaka ararlar.

Yalnız burada senlik bir durum yok ki, söylediğine göre eşini diğer çocuklardan ayırmışlar. Bu durumda eşin küs kalır vey küs kalmaz, sen de ona uyarsın. Eşin kendisine yapılanlar nedeniyle küs kalmazken senin onun adına küs kalmak istemen mantıklı değil bence.

Yalnız burada senlik bir durum yok ki, söylediğine göre eşini diğer çocuklardan ayırmışlar. Bu durumda eşin küs kalır vey küs kalmaz, sen de ona uyarsın. Eşin kendisine yapılanlar nedeniyle küs kalmazken senin onun adına küs kalmak istemen mantıklı değil bence.

Evet o konu ayri ama bana yapilan haksizliklar da var en bastan beri. Yani birikmisler okadar cokki.

merhaba kizlar,
Eski konumda yazmistim, esimin ailesi ile onlarin 7 senede yaptiklari yuzunden gorusmuyoruz. Ve 2 ay sonra bugun kardesi bana yazdi bi kac ay sonra dugunu var ve niye boyleyiz konusalim hep beraber herkez icindekini doksun falanfilan diye. Aklim okadar karistiki, esimin ailesi gosterisi cok sever herkez bizi iyi gorsin bilsin havalarindalar.

Aklima gelen acaba dugun icin simdiden yolmu yapiyorlar? Hani dugune gelicegimiZden emin olmakmi istiyorlar hani onun icinmi gorumcem oyle seyler yazdi? Benmi kotu kalpliyim kizlar anneme anlatinc annem hemen onlar seni kandiriyo dalga geciyo dugun icin yapiolar elaleme rezil olmasinlar diye falan diyor.

Esin gitsin sen gitme konusmaya diyo dugune yanliz gonder falan diyor ama daha 4 ay falan var galiba dugune.

Yani iki aydir cit yok ama simdi neden birden boyle anlasmaya calisiyorlarda bir araya gelip konusmak istiyorlar kizlar aklim cok karisik. Esim icin bunu yapmak isterim ama kendimi essek yerine konmus hissederim diye korkuyorum cunku cok haksizliklar yaptilar bana ve bize.

Akil verin kizlar lutfen.
Anneniz hata yapıyor bence karismamali..Zeytin dali uzatmislar ne güzel iste. Gidin ve gercekten halledin sorunlarinizi bu esinizle evliliginizde olumlu yansiyacaktir. Eşinizi tek gönderip sonrasinda huzurunuz kacinca anneniz mutlumu olacak acaba...

Anneniz hata yapıyor bence karismamali..Zeytin dali uzatmislar ne güzel iste. Gidin ve gercekten halledin sorunlarinizi bu esinizle evliliginizde olumlu yansiyacaktir. Eşinizi tek gönderip sonrasinda huzurunuz kacinca anneniz mutlumu olacak acaba...

Bende bilmiyorumki tek gondermek istemiyorum biz bir aileyiz tek gidicegini dusunmuyorum ama hadi gitti evdeki kavga huzursuzluk bitmez ama annem senelerdir sen onlara gitme onu yanliz gonder diye diretiyor.

Bende bilmiyorumki tek gondermek istemiyorum biz bir aileyiz tek gidicegini dusunmuyorum ama hadi gitti evdeki kavga huzursuzluk bitmez ama annem senelerdir sen onlara gitme onu yanliz gonder diye diretiyor.
Kimsenin evliliginize karismasina izin vermezseniz ve birbirinizin ailesine saygili olursaniz cok mutlu bir cift olursunuz tercih sizin. Dedigim gibi anneni hatali davraniyor onu kırmadan karışmaması gerektigini belirtin ve ttabikide esinizi yanliz göndermeyin. Aradaki buzlari eritin ve huzuru bulun. Çünkü kendi huzurumuzu kacirmada üstümüze yok:deli:

Yaşadıklarınız, baginizi koparacak kadar değil bence. En azından anlattiklariniz kadarıyla bunu diyebiliyorum.

Konuşmakta fayda var.. Eşinize olmayan destek kısmı sizinle çok alakalı değil. O eşinizin sorunu.

Anneniz çok yanlış davranıyor. Sizi boş yere dolduruyor. Benim bildiğim anneler , kafadaki olumsuzluklara olumsuz katmaz.

Back
X