Ne yapmam lazim kizlar esim icin? Kafam karisik

Evet haklisiniz, esim icin sustun diyemen hic susmam cunku ama unutmaya calistim bazen unutulmuyor iste
Unutulmamuş ona eminim ama keşke bana da böyle bir adım atsalardi üstüne üstlük susmuyormussun çocuklarını götürme kocani tak koluna git barışın da mesafeyi koruduktan sonra oh mis ama gitmesen sen suçlu olursun ve onlar öne geçerler

Evet haklisiniz hemde cok. Surekli dolduruyor beni ve ben yasadigim haksizliklari unutmakta daha da cok zorlaniyorum
Anneniz bu konuyu actiginda kapatin uygun bi dille.. Sizi esinizin ailesine karsi iyice sogutmasi hic dogru degil..
Esinizin annesi aynisini yapsa nasil cildirirdiniz degil mi?

Anneniz bu konuyu actiginda kapatin uygun bi dille.. Sizi esinizin ailesine karsi iyice sogutmasi hic dogru degil..
Esinizin annesi aynisini yapsa nasil cildirirdiniz degil mi?

Cok haklisiniz sinirden delirirdim sanirim. Annemde kaynanamla tartisma yasaydi 3,5 sene once ve konusmuyorlar hala annemde ordan dolu hala. Beni anlamasi lazim ama onlar annemin dunuru ama benim esimin ailesi ve surekli herseyi sicak tutup onume koyuyor. Malesef

Unutulmamuş ona eminim ama keşke bana da böyle bir adım atsalardi üstüne üstlük susmuyormussun çocuklarını götürme kocani tak koluna git barışın da mesafeyi koruduktan sonra oh mis ama gitmesen sen suçlu olursun ve onlar öne geçerler

Evet haklisiniz sanirim konusmaya gidicem esimin hatiri icin. Cok tskler cnm. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Nedir bu ailelerden cektigimiz?

Evet haklisiniz sanirim konusmaya gidicem esimin hatiri icin. Cok tskler cnm. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Nedir bu ailelerden cektigimiz?
Valla zaten onların mantığını anlamadım gitti kaynana senin de kızın var görümce sen de gideceksin başka kapıya ne diyim ki allaha haval edecez yine de yolun açık olsun hersey istediğin gibi olsun

Cok haklisiniz sinirden delirirdim sanirim. Annemde kaynanamla tartisma yasaydi 3,5 sene once ve konusmuyorlar hala annemde ordan dolu hala. Beni anlamasi lazim ama onlar annemin dunuru ama benim esimin ailesi ve surekli herseyi sicak tutup onume koyuyor. Malesef
Dedigim gibi, siz onlarla bi sekilde idareten de olsa gorusmek durumunda kalacaksiniz surekli.. Anneniz gorusmeyebilir.. Esinizin hatrini one surun ve sizi boyle huzursuz ettigini anlatin

B
merhaba kizlar,
Eski konumda yazmistim, esimin ailesi ile onlarin 7 senede yaptiklari yuzunden gorusmuyoruz. Ve 2 ay sonra bugun kardesi bana yazdi bi kac ay sonra dugunu var ve niye boyleyiz konusalim hep beraber herkez icindekini doksun falanfilan diye. Aklim okadar karistiki, esimin ailesi gosterisi cok sever herkez bizi iyi gorsin bilsin havalarindalar.

Aklima gelen acaba dugun icin simdiden yolmu yapiyorlar? Hani dugune gelicegimiZden emin olmakmi istiyorlar hani onun icinmi gorumcem oyle seyler yazdi? Benmi kotu kalpliyim kizlar anneme anlatinc annem hemen onlar seni kandiriyo dalga geciyo dugun icin yapiolar elaleme rezil olmasinlar diye falan diyor.

Esin gitsin sen gitme konusmaya diyo dugune yanliz gonder falan diyor ama daha 4 ay falan var galiba dugune.

Yani iki aydir cit yok ama simdi neden birden boyle anlasmaya calisiyorlarda bir araya gelip konusmak istiyorlar kizlar aklim cok karisik. Esim icin bunu yapmak isterim ama kendimi essek yerine konmus hissederim diye korkuyorum cunku cok haksizliklar yaptilar bana ve bize.

Akil verin kizlar lutfen.
Gitme bosver bu zamana kadar nerdelermisti dugunde el aleme rezil olmamak icin cagiriyorlar dugunden sonra ayni hamam ayni tas olur

Bende evliyim ama her ne olursa olsun kim olursa olsun esimi asla yanliz birakmam. Hem su iki gunluk dunyada kimseyle kus kalinmaz bence dugune git ve hicbirsey olmamis gibi davran. Emin ol onlarincok fena utandirmis olucaksin

görümceniz bir kere evleniyor enayi yerine konulmak nedir yaa.Amma abartmışsınız.gidin işte düğüne incileriniz mi dökülecek.
Eşinizin öfkesi geçince kardeşinin düğününde bulunmadığı için üzülür, kardeşi de onu affetmese yeridir.

Bence düğüne gidin ortada bir de düğünü olacak genç bir kadın var sizi sever/sevmez bilemem ama en mutlu günlerinde niye huzursuzluk istesin?
Diyelim ki görümcenize kayınvalideniz söyletti onları ve niyetleri sırf düğünde kusursuz aile pozu verebilmek.Bence yine de siz gidin düğüne.Uzun kalmasanız da yeni çifte mutluluklar dilersiniz mesela.Ama "gösteri" faslı dışında onların sana sırt dönmesine mahal kalmadan sen uzaklaş veya oradan ayrıl.Niyetleri iyiyse düğünden sonra da seni aramaya davet etmeye devam ederler.
Eşin ne düşünüyor bu konuda?Sonuçta yaşadıklarınızı ve duygularınızı bir Allah bir siz bilirsiniz bizimkiler anca tahmin.

Annen muhtemelen haklı ama politik davranmakta yarar var diyorum, son ana kadar oyala zaten mesele ortaya çıkar.

Back
X