merhaba kizlar,
Eski konumda yazmistim, esimin ailesi ile onlarin 7 senede yaptiklari yuzunden gorusmuyoruz. Ve 2 ay sonra bugun kardesi bana yazdi bi kac ay sonra dugunu var ve niye boyleyiz konusalim hep beraber herkez icindekini doksun falanfilan diye. Aklim okadar karistiki, esimin ailesi gosterisi cok sever herkez bizi iyi gorsin bilsin havalarindalar.
Aklima gelen acaba dugun icin simdiden yolmu yapiyorlar? Hani dugune gelicegimiZden emin olmakmi istiyorlar hani onun icinmi gorumcem oyle seyler yazdi? Benmi kotu kalpliyim kizlar anneme anlatinc annem hemen onlar seni kandiriyo dalga geciyo dugun icin yapiolar elaleme rezil olmasinlar diye falan diyor.
Esin gitsin sen gitme konusmaya diyo dugune yanliz gonder falan diyor ama daha 4 ay falan var galiba dugune.
Yani iki aydir cit yok ama simdi neden birden boyle anlasmaya calisiyorlarda bir araya gelip konusmak istiyorlar kizlar aklim cok karisik. Esim icin bunu yapmak isterim ama kendimi essek yerine konmus hissederim diye korkuyorum cunku cok haksizliklar yaptilar bana ve bize.
Akil verin kizlar lutfen.