Ne yapmam lazim kizlar esim icin? Kafam karisik

Kimsenin evliliginize karismasina izin vermezseniz ve birbirinizin ailesine saygili olursaniz cok mutlu bir cift olursunuz tercih sizin. Dedigim gibi anneni hatali davraniyor onu kırmadan karışmaması gerektigini belirtin ve ttabikide esinizi yanliz göndermeyin. Aradaki buzlari eritin ve huzuru bulun. Çünkü kendi huzurumuzu kacirmada üstümüze yok:deli:

Evet cok cok haklisiniz. Diyorum ya annem surekli enayi yerine koyuyolar seni diye aklimi karistiriyor dugun olmassa seni aramazdi falan diyor.

Bence eşinle ve eşinin ailesi ile yaşadığın sorunları annene anlatma, sen çocuğusun onlar ise el. Eşinin sana bugun salak demesini sen yarın unutabilirsin ama annen asla unutmaz, bu nedenle senin sinirlenmediğin ya da unuttuğun şeylere bile kızabilir, bilenebilir :KK51:

Esimlede sorunlarimiz oldu ama okadar degistiki ve cok iyiz Allaha sukur ama esimide kirmak istemiyorum ama kendimi enayi yerine konulmusda hissetmek istemiyorum.
Canım hepimize yapılan haksızlıklar var mecbur hatır için bazen yutacaksin hem lafa gelse gitmeseniz yine siz kötü olacaksınız hem enayilik bir durum yok bence

Bende asla gondermem, annem gonder diyor sen gitme enayi yerine koyuyolar senj diyor o yuzden aklim karisti

Bence konusarak cozulmicek seylerse gorusmeyi kabul etmezdim.
Dugune esimle gider ama uzak ve mesafeli olurdum.
Sonucta esinin kardesinin dugunu bence onu orda yanliz birakma git sonuna kadar durma ama esini yanliz birakma

Bence konusarak cozulmicek seylerse gorusmeyi kabul etmezdim.
Dugune esimle gider ama uzak ve mesafeli olurdum.
Sonucta esinin kardesinin dugunu bence onu orda yanliz birakma git sonuna kadar durma ama esini yanliz birakma

Cok konustuk ama surekli birseyler oldu o yuzden bende konusup konusmamakta kararsizim ama esim son kez daha konusmak istiyor onu anliyorum ailesi ama ise yaramicagini biliyorum. Ve dedigim gibi kendimi enayi yerine konulmjs hissetmek istemiyorum.

Esinle aran nasil?
Kotu seyler yapmislarsa ve yuz bulurlarsa tepene cikacaklarinu dusunuyorsan, misafir gibi git gel dugune.. Msj atmis konusmussunuz, tamamen nefret dolu küs insanlar değilsiniz diye dusundum bu yuzden..

Cok konustuk ama surekli birseyler oldu o yuzden bende konusup konusmamakta kararsizim ama esim son kez daha konusmak istiyor onu anliyorum ailesi ama ise yaramicagini biliyorum. Ve dedigim gibi kendimi
enayi yerine konulmjs hissetmek istemiyorum.

Onlarin degil esinizin ne dusundugu onemli
Gorusun ama dugunun icin biseyleri degistircek degilim.
Esimide yanliz birakcak degilim orda buluncam ama esim icin derdim kardesind.
Esinizin gozunde degeriniz artar bosverin onu bunu
Esiniz hak ediyosa niye bi fedakarlik daha yapmayasinizki

Esinle aran nasil?
Kotu seyler yapmislarsa ve yuz bulurlarsa tepene cikacaklarinu dusunuyorsan, misafir gibi git gel dugune.. Msj atmis konusmussunuz, tamamen nefret dolu küs insanlar değilsiniz diye dusundum bu yuzden..

Esimle aram cok iyi cok sukur.
Evet oyle dusunuyorum o yuzden egerki gidersem gelinleri olarak buyuk gorumcemdeki gibi abiyeler mabiyeler giymeyi dusunmuyorum zaten.
Evet kcuuk gorumcemle cok buyuk sorunum yok digerleri ve kaynanamla daha buyuk sorunlar ama onlarda konusmak istiyormus bizimle uf kafam cok karisik resmen yol yapiolar dugune

Esimle aram cok iyi cok sukur.
Evet oyle dusunuyorum o yuzden egerki gidersem gelinleri olarak buyuk gorumcemdeki gibi abiyeler mabiyeler giymeyi dusunmuyorum zaten.
Evet kcuuk gorumcemle cok buyuk sorunum yok digerleri ve kaynanamla daha buyuk sorunlar ama onlarda konusmak istiyormus bizimle uf kafam cok karisik resmen yol yapiolar dugune
Esine kotuleyici cumleler kurmadan durumu anlat ve Allah rizasi icin baglari koparmamak adina ve esinin hatri icin mesafeli de olsa gideceğini soyle bence..

Onlarin degil esinizin ne dusundugu onemli
Gorusun ama dugunun icin biseyleri degistircek degilim.
Esimide yanliz birakcak degilim orda buluncam ama esim icin derdim kardesind.
Esinizin gozunde degeriniz artar bosverin onu bunu
Esiniz hak ediyosa niye bi fedakarlik daha yapmayasinizki

Evet cok haklisiniz esim icin yapabilirim ama aramizda resmen oyle birsey varki evlenicek olan kardesi ile degil annesi ve ablasiyla gidersem onlar kazanmis gibi geliyo bana cok tuhaf ama delirttiler beni sonjnda

Tabiki düğün icin yol yapiyorlar ancak düğüne her halukarda gidilmeli. Yol yaptiklari icin degil olmasi gerektigi icin gidin.
Iliskilerde tamamen kesmek yerine sınırlarınza mudahele ett8rmeden insani iliskileri en az seviyesi ile görüşmek gerek diye düşünüyorum.

Madem konuşmak istiyorlar konusun o halde. Döksünler içindekileri, sizde anlatın. Belki gerçekten pişmanlardır yada dediğiniz gibi sizi kullanmak düğün için birlikte olmak istemeleridir akıllarında olan. Bunu anlayabilirsiniz konuşursanız.

Tabiki düğün icin yol yapiyorlar ancak düğüne her halukarda gidilmeli. Yol yaptiklari icin degil olmasi gerektigi icin gidin.
Iliskilerde tamamen kesmek yerine sınırlarınza mudahele ett8rmeden insani iliskileri en az seviyesi ile görüşmek gerek diye düşünüyorum.

Evet iste onu bildigim icin konusmaya gitmeyide tereddut ediyorum cunku dugun olmasaydi bugun bana barismak icin okadar diller dokulmezdi illa yuzyuze ailecek konusalim denmeZdi bu durumda ben veya biz enayi yerine konulmuyormuyuz? Konuluyoruz sanki

Madem konuşmak istiyorlar konusun o halde. Döksünler içindekileri, sizde anlatın. Belki gerçekten pişmanlardır yada dediğiniz gibi sizi kullanmak düğün için birlikte olmak istemeleridir akıllarında olan. Bunu anlayabilirsiniz konuşursanız.

Evet haklisiniz ben degilde esim hemen inanir onlara, o yuzden biraz cekiniyorum sonuca ailesi tabikide inanmak barismak ister. Ama kendimi enayi yerine konulmus hissetmek istemiyorum.

Evet iste onu bildigim icin konusmaya gitmeyide tereddut ediyorum cunku dugun olmasaydi bugun bana barismak icin okadar diller dokulmezdi illa yuzyuze ailecek konusalim denmeZdi bu durumda ben veya biz enayi yerine konulmuyormuyuz? Konuluyoruz sanki

Evli degilim ancak genel anlamda diger iliskiler kapsaminda da sunlari soyleyebilirim. Insan birilerine anlattigi zaman ister istemez yönlendiriliyor. Ve baskasina anlattiklarimizda büyük konustugumuz icin üzerini Cignemek zor oluyor.
bence düğüne gidin ama büyük yltoplanip konusmanin alemi yok. Bayramdan düğüne cenazeye yeter..

Evet haklisiniz ben degilde esim hemen inanir onlara, o yuzden biraz cekiniyorum sonuca ailesi tabikide inanmak barismak ister. Ama kendimi enayi yerine konulmus hissetmek istemiyorum.
Konuşmassanız eşiniz onlar adım attı pişmanlardı sen izin vermedin vs diye başınızın etini yiyebilir daha sonra. Konuşunca enayi yerine konmayacaksınız bunu önce kendinize kabul ettirin. Önceden eşinizi sizde doldurun. Gerçekleri görmesine yardım edin.

Back
X