• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım yardım edin

Ruhsuzbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
139
Puanlar
53
Konuştuğum biri var bir süredir iş yerinde çalışıyorum beğenen biri varmış bir kere daha oldu ama açıkça söylemese de anlamıştım az çok yüz vermedim. Gelip açıkça denmedi ama hareketleri belli ediyordu. Dün bir olay daha yaşadım ama bu açıkça gelip söylendi ortak tanıdığımız biri tarafından konuşmak isteyen beğenen biri varmış falan dendi ben sormadım zaten şaka sandım kim olduğuna dair az buçuk fikrim var ama emin değilim. Konu şu ki tekrar gelinip sorulursa ne yapmalıyım konustugum biri var sevgilim var demek istemiyorum kimsenin bilmesini istemiyorum ben zaten tek tabanca erkeklerle muhattap olmuyorum samimiyet kurmuyorum gereksiz ama hayatımda biri var bilinsin istemiyorum zaten genel olarak kendi hayatım hakkında fazla bişey anlatmıyorum sadece bunun için değil gelip konuşulursa ne yapmalıyım istemiyorum deyip geçmeli miyim annem öyle yap dedi istemiyorum deyip geç ilgilenme dedi. Bende şunu düşündüm sonradan biriyle konuştuğum belli olursa bana kötü bakarlar mı sakladığım için yanlış anlaşılır mıyım? Kızla da fazla samimiyetimiz yok arada şakalaşıp geçtiğim biri o kadar burda da şey denecek saklıyorsun falan ama söylemek de zorunda değilim ki bilmiyorum

benim bı erkek arkadaşım var derdim çünkü ısrar edebilir yanı bilinsin

ben tam olarka neyi sakladığını yazım stilinden anlayamadım...
ama bence de keskin bir dille reddettiğin taktirde bunun konuşması yapılmayacaktır.
Özel hayatım hakkında bilgi vermek istemiyorum bilinsin istemiyorum

benim bı erkek arkadaşım var derdim çünkü ısrar edebilir yanı bilinsin
Bilmiyorum diyesim gelmiyor gerk görmüyorum kararsız kaldım istemiyorum deyip kim olduğunu da sormam böyle olmaz mı

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Sadece “İstemiyorum.” demeniz bile yeter bence.

Sonradan ortaya çıkarsa kötü görülür müyüm neden soylemedi denir mi?
Özel hayatınız ile ilgili insanlara açıklama yapmak gibi bir sorumluluğunuz yok. Adı üstünde "özel hayat". Kötü görünmez, sınırları olan, mesafeli bir insan olarak görünürsünüz en fazla.

Kimseye özel hayatınızla ilgili açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bahane sunmak isterseniz de "çalıştığım yerden herhangi biriyle bir ilişki düşünmüyorum" deyin geçin. Doğruyu da söyleyebilirsiniz neden çekiniyorsunuz anlamadım. "Şuan ilgi duyduğum biri var, o yüzden doğru olmaz istemiyorum, bu konular hakkında da konuşmak istemiyorum" diyerek tamamen önünü kesebilirsiniz.

Konuştuğum biri var bir süredir iş yerinde çalışıyorum beğenen biri varmış bir kere daha oldu ama açıkça söylemese de anlamıştım az çok yüz vermedim. Gelip açıkça denmedi ama hareketleri belli ediyordu. Dün bir olay daha yaşadım ama bu açıkça gelip söylendi ortak tanıdığımız biri tarafından konuşmak isteyen beğenen biri varmış falan dendi ben sormadım zaten şaka sandım kim olduğuna dair az buçuk fikrim var ama emin değilim. Konu şu ki tekrar gelinip sorulursa ne yapmalıyım konustugum biri var sevgilim var demek istemiyorum kimsenin bilmesini istemiyorum ben zaten tek tabanca erkeklerle muhattap olmuyorum samimiyet kurmuyorum gereksiz ama hayatımda biri var bilinsin istemiyorum zaten genel olarak kendi hayatım hakkında fazla bişey anlatmıyorum sadece bunun için değil gelip konuşulursa ne yapmalıyım istemiyorum deyip geçmeli miyim annem öyle yap dedi istemiyorum deyip geç ilgilenme dedi. Bende şunu düşündüm sonradan biriyle konuştuğum belli olursa bana kötü bakarlar mı sakladığım için yanlış anlaşılır mıyım? Kızla da fazla samimiyetimiz yok arada şakalaşıp geçtiğim biri o kadar burda da şey denecek saklıyorsun falan ama söylemek de zorunda değilim ki bilmiyorum
Siz kimin özel hayatını biliyorsunuz? Kimsenin de sizinkini bilmeye hakkı yok.İstemiyorum deyip kesin atın bence.

Sonradan ortaya çıkarsa kötü görülür müyüm neden soylemedi denir mi?
Denmez. Kimseye hayatınızla ilgili açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bırakın başkalarının ne düşüneceğini. Bence hayatta en büyük konfor insanlara bana ne ve sana ne diyebilmek.

Back
X