- Emoji Skoru
- 139
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Ruhsuzbirisi
Konuştuğum biri var bir süredir iş yerinde çalışıyorum beğenen biri varmış bir kere daha oldu ama açıkça söylemese de anlamıştım az çok yüz vermedim. Gelip açıkça denmedi ama hareketleri belli ediyordu. Dün bir olay daha yaşadım ama bu açıkça gelip söylendi ortak tanıdığımız biri tarafından konuşmak isteyen beğenen biri varmış falan dendi ben sormadım zaten şaka sandım kim olduğuna dair az buçuk fikrim var ama emin değilim. Konu şu ki tekrar gelinip sorulursa ne yapmalıyım konustugum biri var sevgilim var demek istemiyorum kimsenin bilmesini istemiyorum ben zaten tek tabanca erkeklerle muhattap olmuyorum samimiyet kurmuyorum gereksiz ama hayatımda biri var bilinsin istemiyorum zaten genel olarak kendi hayatım hakkında fazla bişey anlatmıyorum sadece bunun için değil gelip konuşulursa ne yapmalıyım istemiyorum deyip geçmeli miyim annem öyle yap dedi istemiyorum deyip geç ilgilenme dedi. Bende şunu düşündüm sonradan biriyle konuştuğum belli olursa bana kötü bakarlar mı sakladığım için yanlış anlaşılır mıyım? Kızla da fazla samimiyetimiz yok arada şakalaşıp geçtiğim biri o kadar burda da şey denecek saklıyorsun falan ama söylemek de zorunda değilim ki bilmiyorum