Cimrilikten ziyade her zaman yapmam gerekiyor ve her zaman olmasına sıkıntı çıkarabilir araba çok istiyor 2 çocukla çok zorlanıyoruz o yüzden sıkıyor kendini ama arabalar uçmuşken almamız imkansız anca kendi yapımızda kavruluyoruzEşiniz anlattığınıza göre çok cimri. Asla kabul etmeyecektir bu durumu. Ben kendime asla karıştırmazdım ama sizin eş bu konuda epey sıkıntı yapacak gibi.
Bunu bir adam yapıyor olsa topa tutarız. Kim bu yakınızı ve neden zorundasınız ? Bunları yazın bence.Cimrilikten ziyade her zaman yapmam gerekiyor ve her zaman olmasına sıkıntı çıkarabilir araba çok istiyor 2 çocukla çok zorlanıyoruz o yüzden sıkıyor kendini ama arabalar uçmuşken almamız imkansız anca kendi yapımızda kavruluyoruz
İfşa olmamak İçin yazmıyorum arkadaşlarımda var forumda anlayabilirlerBunu bir adam yapıyor olsa topa tutarız. Kim bu yakınızı ve neden zorundasınız ? Bunları yazın bence.
Gerçekten istemiyorum dese tamam diyebileceğim biri değil mecburiyet yani bazı şeyler ama o anlamayabilir bu mecburiyetimiBirşeyler saklamak çok yanlış konu ne olursa olsun . İnsanın önce kendi çekirdek ailesi gelmelidir kök aile değil . Aynı şeyi eşinizin yaptığınızı söyleseydiniz şuan onu linçliyor olurduk .
Dürüst olun? Zavallı adam karttaki açıkları fark ediyor ve siz suspus öyle onu mu dinliyorsunuz? Daha ne kadar arkasından iş çevirip gerçekleri gizlemeyi planlıyorsunuz? Eninde sonunda ortaya çıkmayacağını mı sanıyorsunuz? Kendi anlamadan siz söyleyin. Durumu izah edin. Hatta özür dileyin. Çünkü davranışınız eşinizde size karşı güvensizlik ve hayalkırıklığı oluşturabilir.bu verdiğim bin,500 liralardan dolayı karttaki açıkları fark ediyor niye bi türlü kapanmıyor bu kartlar diye sorgu suale başladı gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum
Biz evde yemek yemeyecek kadar ya da okul servisine ücret veremeyecek kadar zor durumda değiliz ama verdiğim taraf öyle mecburum gerçekten zor durumda olsalar idare etsinler derim durum ciddi yani idare edebilecekleri bi şey yokEşim evladımın rızkını ben kazanıyorum mantığıyla ailesine gizlice verirse helal etmem. Beni ve evladımı zor durumda bırakarak kimseye yardım edemez.
Gerekçeniz ne olursa olsun gizli yaptığınız için ve eşiniz kendi isteklerinden vazgeçerken bunu yaptığınız için hakkına giriyorsunuz. Yardım ettiğiniz kişinin düzlüğe çıkacağını hiç zannetmiyorum. Aynısını eşiniz ailesine yapsa ve yıllar sonra duysanız ne hissedersiniz? Bakıp bakıp almaktan vazgeçtiğiniz ayakkabı gelir aklınıza hemen meselaBiz evde yemek yemeyecek kadar ya da okul servisine ücret veremeyecek kadar zor durumda değiliz ama verdiğim taraf öyle mecburum gerçekten zor durumda olsalar idare etsinler derim durum ciddi yani idare edebilecekleri bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?