Slm kızlar…ailemden biri zor durumda,ayda yeri geliyor bin yeri geliyor 500 ihtiyaçlarını gidermek zorundayım hani mecburiyet gibi bi şey yapmazsam olmaz yani bunu eşime söylemiyorum bi şekil ikna ederim bi şey demez ama tartışma durumunda başıma kakma ihtimali var ve istemeye istemeye kabul eder etse de.Kendine hiç harcama yapmayan asla boşa para harcamayan hatta gerektiğinde bile kendi ihtiyaçlarını erteleyen biri eşim..bu arada ben ondan çok kazanıyorum eve giren para toplam 9 bin civarında ev kredimiz var araba İçin para toplamak istiyoruz 2 çocuğumuz var..bu verdiğim bin,500 liralardan dolayı karttaki açıkları fark ediyor niye bi türlü kapanmıyor bu kartlar diye sorgu suale başladı gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum ondan gizlediğim için huzursuz oluyorum ama gerçekten istemez yapmamı o banane diyebilir ama benim ailemden biri ve çok zor durumda ben banane diyemem ha tartışma çıksa kendi paramdan veriyorum diyip üste de çıkabilirim ama istemiyorum bunu yani ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam nasıl davranmam lazım gerçekten