Ne yapmam lazım

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.104
6.852
108
Slm kızlar…ailemden biri zor durumda,ayda yeri geliyor bin yeri geliyor 500 ihtiyaçlarını gidermek zorundayım hani mecburiyet gibi bi şey yapmazsam olmaz yani bunu eşime söylemiyorum bi şekil ikna ederim bi şey demez ama tartışma durumunda başıma kakma ihtimali var ve istemeye istemeye kabul eder etse de.Kendine hiç harcama yapmayan asla boşa para harcamayan hatta gerektiğinde bile kendi ihtiyaçlarını erteleyen biri eşim..bu arada ben ondan çok kazanıyorum eve giren para toplam 9 bin civarında ev kredimiz var araba İçin para toplamak istiyoruz 2 çocuğumuz var..bu verdiğim bin,500 liralardan dolayı karttaki açıkları fark ediyor niye bi türlü kapanmıyor bu kartlar diye sorgu suale başladı gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum ondan gizlediğim için huzursuz oluyorum ama gerçekten istemez yapmamı o banane diyebilir ama benim ailemden biri ve çok zor durumda ben banane diyemem ha tartışma çıksa kendi paramdan veriyorum diyip üste de çıkabilirim ama istemiyorum bunu yani ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam nasıl davranmam lazım gerçekten

Ailenizse neden çekiniyorsunuz, saklamayın söyleyin. Çalışan bir kadınsınız, kendi paranız var ne münasebet başınıza kakacak. Benimki kız kardeşine geçen ay 3 bin verdi, sormadım bile niye diye.

Eşiniz anlattığınıza göre çok cimri. Asla kabul etmeyecektir bu durumu. Ben kendime asla karıştırmazdım ama sizin eş bu konuda epey sıkıntı yapacak gibi.
Cimrilikten ziyade her zaman yapmam gerekiyor ve her zaman olmasına sıkıntı çıkarabilir araba çok istiyor 2 çocukla çok zorlanıyoruz o yüzden sıkıyor kendini ama arabalar uçmuşken almamız imkansız anca kendi yapımızda kavruluyoruz

Cimrilikten ziyade her zaman yapmam gerekiyor ve her zaman olmasına sıkıntı çıkarabilir araba çok istiyor 2 çocukla çok zorlanıyoruz o yüzden sıkıyor kendini ama arabalar uçmuşken almamız imkansız anca kendi yapımızda kavruluyoruz
Bunu bir adam yapıyor olsa topa tutarız. Kim bu yakınızı ve neden zorundasınız ? Bunları yazın bence.

Birşeyler saklamak çok yanlış konu ne olursa olsun . İnsanın önce kendi çekirdek ailesi gelmelidir kök aile değil . Aynı şeyi eşinizin yaptığınızı söyleseydiniz şuan onu linçliyor olurduk .

Birşeyler saklamak çok yanlış konu ne olursa olsun . İnsanın önce kendi çekirdek ailesi gelmelidir kök aile değil . Aynı şeyi eşinizin yaptığınızı söyleseydiniz şuan onu linçliyor olurduk .
Gerçekten istemiyorum dese tamam diyebileceğim biri değil mecburiyet yani bazı şeyler ama o anlamayabilir bu mecburiyetimi

Yakininiz kim ki size bu kadar muhtac ve zorundasiniz . Iki cocuk 9bin gelir , krediniz var hayat uctu gidiyor ee aciklar var kartta adam kendi harcamasindan kisiyor (bilse kismaz) hakli olarak . Anne babanizsa zaten kabul edecek ama daha uzaksa hak veririm cunku once kendi aileniz . Ve evlendikten sonra benim maasim onu ilgilendirmez, ben daha cok aliyorum kismi olmuyor artik ortak bir yasam soz konusu

bu verdiğim bin,500 liralardan dolayı karttaki açıkları fark ediyor niye bi türlü kapanmıyor bu kartlar diye sorgu suale başladı gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum
Dürüst olun? Zavallı adam karttaki açıkları fark ediyor ve siz suspus öyle onu mu dinliyorsunuz? Daha ne kadar arkasından iş çevirip gerçekleri gizlemeyi planlıyorsunuz? Eninde sonunda ortaya çıkmayacağını mı sanıyorsunuz? Kendi anlamadan siz söyleyin. Durumu izah edin. Hatta özür dileyin. Çünkü davranışınız eşinizde size karşı güvensizlik ve hayalkırıklığı oluşturabilir.

Eşim evladımın rızkını ben kazanıyorum mantığıyla ailesine gizlice verirse helal etmem. Beni ve evladımı zor durumda bırakarak kimseye yardım edemez.
Biz evde yemek yemeyecek kadar ya da okul servisine ücret veremeyecek kadar zor durumda değiliz ama verdiğim taraf öyle mecburum gerçekten zor durumda olsalar idare etsinler derim durum ciddi yani idare edebilecekleri bi şey yok

Biz evde yemek yemeyecek kadar ya da okul servisine ücret veremeyecek kadar zor durumda değiliz ama verdiğim taraf öyle mecburum gerçekten zor durumda olsalar idare etsinler derim durum ciddi yani idare edebilecekleri bi şey yok
Gerekçeniz ne olursa olsun gizli yaptığınız için ve eşiniz kendi isteklerinden vazgeçerken bunu yaptığınız için hakkına giriyorsunuz. Yardım ettiğiniz kişinin düzlüğe çıkacağını hiç zannetmiyorum. Aynısını eşiniz ailesine yapsa ve yıllar sonra duysanız ne hissedersiniz? Bakıp bakıp almaktan vazgeçtiğiniz ayakkabı gelir aklınıza hemen mesela

Back
X