ne yapmam lazim?

kumisko

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
2
-1
6
30
Esimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...

Ailenin yanına git yumuşama bir kere vuran devamını da getirir

Ailenin yanina gidebiliyorsan git yani donme dusuncesinde olsan bile git ve bir sure donme.Eger hic bir tepki vermezsem devami artarak gelir

Karaktersız adam ne değerli canı varmış
Çocugun önünde birde yapmış utanmaz.Artık alışkanlık yapacak bu davranışı bir kez vurdumu devamı gelicek.

Sakinlesince olaylar durulunca konusun bence,
'Yanlıslıkla elim gozune girdi, ama isteyerek tokat attın '
Sinirlenince, daha kontrollu ol lütfen cocuklarda endiselendi, bende bu kaza sonucu verdigin reflekse sasırdım diyebilirsiniz.

Birde meshur atasozumuz ' Bekara bosanmak kolay gelir' hatırlatmak isterim.

Bu arada tokat asla kabul edilemez. Önlemini alın.
Bu arada göze vurma olayını bilerek mi yaptığınızı düşünüyor acaba

Geçmiş olsun. Ailenizin evine gitmekdeki amacınız nedir? Bence iyice bir düşünün, planınızı yapın ve öyle gidin.

Kucağınızda çocuk varken el kol şakaları vurmalar çok mu normal? Siz böyle vuruşurken korkmadı mı çocuk? Siz eşinizin gözüne çarpıyor oluyorsunuz ama o vuruyor oluyor. Diş sıkan, şiddete meyilli adamı savunacağım yok ama el şakasının sonu da böyle bitebilir. Eşinizin içindeki ayı güdüsü çıkıvermiş. Size vurmayacağının değil vuracağının garantisini verebilirim. Düşünüyor musunuz yoksa harekete geçeceğim ama nereden başlayacağımı bilmiyorum mu diyorsunuz? Affetmiycem gidicem demek hareket değil.

Kucakta çocukla aile evine gidileceğine adamı evden göndermeyi tercih ederim. Niye düzenimiz bozulsun? Çocuğun odası eşyası oyuncağı alışkanlıkları var.

Eger bosanacaksaniz aile evine gitmek aksiyonunu alın eğer barışacaksaniz biraz burnu sürtsün istiyorum derseniz evde başka şekilde çözün. Aileler de yipranmasin.
Eger öfke problemi varsa psikoloğa gitsin.

Tepkiler anlık konulur.su an oturup msj yazmak yerine bence bu kdr buyuk etkiye tepki koymalıydiniz

ayı deseydın gucu sana yetiyor şakalaşmaya da gelmiyor ayılarla inşallah devamı gelmez ki öfke problemı var öyle görünüyor zarar verebilir dozajını artırabılır lütfen kendını ve çoçugunu korumak için bi süre uzaklaş süründür

Eşinizi insan yerine koyup onunla sakalaşmamanız gerektiğini anladınız. Ne tepki koyacaksınız bilemem fakat bir daha insan yerine koymayın.

Slaytla sunum da hazırlasın mı?
Neden kadın burda açıklama yapmak durumunda?
Aptal değilse anlamıştır kadının yanlışlıkla vurduğunu.
Evet, refleksten karşıt tepki vermiş olabilir, planlı olmayabilir, ama bu noktada bunları açıklaması gereken taraf erkek tarafı.
Hem karısına hem bebeğine şiddet uyguladığı için.

Sevgili konu sahibi, nasıl bir adım attığından çok hislerin önemli. Sana aile evine git ya da affet demeyeceğim.
Herkes duygusal güvenliğini kendisi daha iyi bilir.
Burda amaç onu cezalandırmak değil, senin sınırını net çizmen esas nokta.
Net bir şekilde, bu olaydan sonra eski sen olmadığını hissettiğin şekilde göstermen gerekiyor.
Kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…