Ailenin yanına git yumuşama bir kere vuran devamını da getirirEsimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...
Karaktersız adam ne değerli canı varmışEsimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...
Bu arada tokat asla kabul edilemez. Önlemini alın.Esimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...
Sakinlesince olaylar durulunca konusun bence,
'Yanlıslıkla elim gozune girdi, ama isteyerek tokat attın '
Sinirlenince, daha kontrollu ol lütfen cocuklarda endiselendi, bende bu kaza sonucu verdigin reflekse sasırdım diyebilirsiniz.
Birde meshur atasozumuz ' Bekara bosanmak kolay gelir' hatırlatmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?