Esimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...
Sakinlesince olaylar durulunca konusun bence,
'Yanlıslıkla elim gozune girdi, ama isteyerek tokat attın '
Sinirlenince, daha kontrollu ol lütfen cocuklarda endiselendi, bende bu kaza sonucu verdigin reflekse sasırdım diyebilirsiniz.
Birde meshur atasozumuz ' Bekara bosanmak kolay gelir' hatırlatmak isterim.
benim cibiliyetsiz arkadaşım da oje sürerken bi anda arkamdan yaklaşıp adımla bağırdı dirseğimi iç organlarına soktumBilerek mi vurdu... Yıllar önce arkadaşım arkamdan sessizce gelmiş, aniden bağırdı, nasıl korkutuysam arkama dönüp Bi tane çakmışım. Mışım diyorum hatırlamıyorum çünkü... Şak diye sesi duydum ama,... Böyle birşey mi değil mi?
Evliye koca boşamak zor diye siz dayak yiyip yiyip sinirlendirdiğiniz için özür diliyorsunuz sanırım.Sakinlesince olaylar durulunca konusun bence,
Sinirlenince, daha kontrollu ol lütfen cocuklarda endiselendi, bende bu kaza sonucu verdigin reflekse sasırdım diyebilirsiniz.
Susup oturdu evinde. Kocası da hiçbir şey olmamış gibi eve girip çıkıp zıkkımlanıyor bir özür bile dilememiştir. Kadının şu an cevap vermek için yüzü olduğunu sanmıyorum utanıyordur. @kumisko konunuzu kapattırabilirsiniz bu saatten sonra içinizi rahatlatacak cevap gelmez zaten. Kısır döngü içinde debelenip duracağız.Bu arada konu sahibi de verilen cevapları beğenmedi sanırım.
Foruma girip hiç cevap vermiyor.
Sadece yazılanları okuyor.
Bugünlerde çok oluyor bu, konular açılıyor.
Konu sahipleri cevap vermeyince üyeler kendi aralarında takılmış oluyor.
Bu da o konulardan biri oldu.
Eş: TmSinirlenince, daha kontrollu ol lütfen
bosanmalısınızEsimle sakalasirken yanlislikla gozune vurdum o ise gercekten sinirle ve kucagimda cocugum tokat atti bana kizim korkudan aglamaya basladi bide ustune hakliymis gibi gozume vurdun diye bagirdi salonda yatmaya gitti dondum kaldiml aglayamadim bile onu asla affetmicem seni dovmuyorum diyor ama normalde de sinirlendgi zaman dislerini sıkar bana vurmasi son oldu ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum napicam bilmiyorum...
tamam konusur kocası da haklısın hayatım soz bir daha yapmayacağım der ardından bir gün benzer bir olay yasanır bu sefer daha fazla siddet uygular. öfke problemi olan bir insanın gözü döndüğünde ne yapacağını kestiremezsiniz bir gün elinde bıçakla bir şeyle uğraşırken tartışsalar adamın bıçağı saplayıp saplamayacağını da bilemezsiniz. evlilik dediğiniz şey iki insanın ortak bir hayat yaşamaya karar vermesidir. evlendiğiniz insanın nasıl biri olduğunu kavramadan evlenmeyin siz de o zaman. bir insanda şiddete eğilim potansiyeli görüyorsanız o insanla niye evlenesiniz ki? evlendiyseniz de bu korkuyla neden hayatınız boyunca yaşamak isteyesiniz?Sakinlesince olaylar durulunca konusun bence,