ne yapmam lazim?

Bebeğinide al ailecevine git.
Bunu yapan gerisinide getirir.
Öfke kontrolü yok demekki.

Hatta konuşmadan önce güzelce giyinip süslensin.
Akşam yemeğine sevdiği yemekleri, tatlılar sonra da bir kahve yapsın.
"Cahilliğime ver, ben bilemedim. Sen nasıl istiyorsan öyle yapayım" desin.
Kadının ne kadaaaarrr uysal ve iyi olduğunu gören kocası da bir daha ona el kaldırmasın.
Ne de olsa tokat kaza sonucu verilen bir reflekstir. Arada sırada olabilir.
Hatta burada tüm sorumluluk sinirliyken hatalar yapan kadınındır.
Kadının ne haddine hesap sormak.
Bakın, bekarım ama halden anlıyorum. Boşanmak kolay gelmiyor, ne olursa olsun kadının yuvasını koruması gerektiğini düşünüyorum.

İlk defa da olsa olmaz son defada olsa olmaz hiç olmaz bunun sinirlenince kontrollü olu yok.Koca adam sizmi öğretecek siniz kontrolü tokat atilmamasini bu yaşa kadar ogrenememis bide ayaklarınıza kapanıp af dilemesi gerekirken ....ha affı olur olmaz bilmem ilk mi gerçekten daha önceki kavgalarda sınırı hiç aşmadımı pek öyle olmazda.Bide boşan demek bize kolay falan değil bazilarida yaşadığı çukurdan kimse kurtulmasin istiyor bunada gönüllü kölelik deniyor.Bu yapıcılık değil Tokadi yiyen kadın anlayışlı konuşması gereken kadın oldu Boşan denmesin peki bı zahmet al karşına konuş da denmesin hem suçlu hem güçlü derler buna az izan yahu

Bekara karı boşamak kolay atasözü hatırlatılmis birde!!!!!!! o zaman alçak eşeğe binmek kolay arkasiz çocuğu dövmek kolay buda atasözü

Bilerek mi vurdu... Yıllar önce arkadaşım arkamdan sessizce gelmiş, aniden bağırdı, nasıl korkutuysam arkama dönüp Bi tane çakmışım. Mışım diyorum hatırlamıyorum çünkü ... Şak diye sesi duydum ama,... Böyle birşey mi değil mi?

benim cibiliyetsiz arkadaşım da oje sürerken bi anda arkamdan yaklaşıp adımla bağırdı dirseğimi iç organlarına soktum

Evliye koca boşamak zor diye siz dayak yiyip yiyip sinirlendirdiğiniz için özür diliyorsunuz sanırım.

Bence bekara koca bosamak daha zor cunku kocasi yok nasil bosasin. Neyse konuya gelirsek elinizde bebek varken el sakasi yapmaniz zaten sacma tabi bu esinizi hakli gostermez. Aksiyon alacaksaniz hemen almalisiniz zaman gecince bir anlami kalmaz.

Bu arada konu sahibi de verilen cevapları beğenmedi sanırım.
Foruma girip hiç cevap vermiyor.
Sadece yazılanları okuyor.
Bugünlerde çok oluyor bu, konular açılıyor.
Konu sahipleri cevap vermeyince üyeler kendi aralarında takılmış oluyor.
Bu da o konulardan biri oldu.

Susup oturdu evinde. Kocası da hiçbir şey olmamış gibi eve girip çıkıp zıkkımlanıyor bir özür bile dilememiştir. Kadının şu an cevap vermek için yüzü olduğunu sanmıyorum utanıyordur. K kumisko konunuzu kapattırabilirsiniz bu saatten sonra içinizi rahatlatacak cevap gelmez zaten. Kısır döngü içinde debelenip duracağız.

bosanmalısınız

tamam konusur kocası da haklısın hayatım soz bir daha yapmayacağım der ardından bir gün benzer bir olay yasanır bu sefer daha fazla siddet uygular. öfke problemi olan bir insanın gözü döndüğünde ne yapacağını kestiremezsiniz bir gün elinde bıçakla bir şeyle uğraşırken tartışsalar adamın bıçağı saplayıp saplamayacağını da bilemezsiniz. evlilik dediğiniz şey iki insanın ortak bir hayat yaşamaya karar vermesidir. evlendiğiniz insanın nasıl biri olduğunu kavramadan evlenmeyin siz de o zaman. bir insanda şiddete eğilim potansiyeli görüyorsanız o insanla niye evlenesiniz ki? evlendiyseniz de bu korkuyla neden hayatınız boyunca yaşamak isteyesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…