Ne Yapmam Lazim......

miisz.e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
27
0
86
33
Ankara
Arkadaslar bu da benim hikayem ve lutfen bana bir yol gostertin....

Yorumlarinizi bekliyorum !!!!

Lisedeykenbir arkadasim vardi o bir oglandan hoslaniyordu ve benle bunu paylasti bende dedim bunun neresini beyeniyorsun ve hoslaniyorsun. O oglani gorurudum ben ama hic yuzune bakmazdim umursamazdim. bizim okuldan degildi baska bir okuldan geliyordu.
seneler gecti ve ben lise 4 deyim her sabah onu goruyorum karsi karsiya geliyorduk.
ben yere bakardim oda bakiyordu ve geri ceviriyordu kafasini ama hic bbir pas vermiyordum...

sonra ben lisyei bitirdim ve yeni bir sayfa acmaya karar verdim.
gitmeden once dua ediyordum Allaha,Allahim senin sevdigin bir kul nasip eyle bana diye.

Ve o buyuk gun geldi ben heycanli ve yanliz otobuse bindim yeni okulumun yollunu tutum.
hic dikkat etmeden oturdum cunki kalabalikti. birde onume baktim o orda ve bana bakiyor bana bir seyler oldu.... ve galiba o anda ondan hoslanmaya basladim...

otobusun icinde o bana ve ben ona bakiyordum gizli gizli.

Sonra o indi ve ben bir durak sonra indim okulun kapisindaydiii...
ben cok sasirmistim ve demistim bunn ne isi var burda yoksa ayni okuldamiyiz diye!
Ve ayni okuldaymiiszzzz!!!!

Ben tabi okulu bilmiyorum daha ve muhasebeyi ariyorum o da oturmus ben nereye gidiyorsam orda gozleri.....

neyse artik ben nerde o karsimda yada yakinlarimda ve bakiyoruz birbirize.

bir gun o gun merdivenin yarisinda dutdu ben asada oturuyordum ve bana cok iyi bakti ve indi. 10 dakka sonra baska bir kizla onumden gecti !!!!!!!!!!!

ne kadar uzuldum onu oyle gorunce baska bir kizla....

sonra fark etimki benden uzaklasiyor artik eskisi gibi bakmiyordu bana.

ben staja gitim oda okuldan ayrilmis.....

o benim ilk sevdigimdi 1 sene olacak ve ben onu hala unutamadim her yerede o var sanki onu ben artik gormuyorum aslinda cok yakin oturuyoruz birbirize ama istee.

Arkadaslar lutfen yorumlarinizi bekliyorum cok ihtiyacim var !!!!!!

:asigim:

bunun neresini begeniyosun diye kücümsemissin ama bak simdi ne durumdasin :delphin:
yapmam dedigimiz seyler basimiza gelir hep
o yüzden hayatta hicbi zaman büyük konusmamak gerek
bence onu unutmaya bak
senle basta ilgilenir gibi olmus ama belliki baska bi iliskisi var
su saatten sonra bi adim atip kendini kücük düsürme derim ben
gelicegi varsa gelir zaten

eeee sonu yok ne bekliyorsun anlamadım ben.
Bence bak etrafına başkalarını düşün kendin sonuucu söylemişsin.
sonra fark etimki benden uzaklasiyor artik eskisi gibi bakmiyordu bana.
demekki çokta önemli değilmişssin!

Hmm, bilmiyorum artik ama benim arkadasimi gormus ve cok bir hos olmus paniklemis felan.
we asla ona teklif eteyi dusunmedim dusunmemde
ama iste unutamiyorum

canım senden çabuk vazgeçtiğine göre önemli değilmiş demekki duyguları
daha kuvetli duygular olsa hemen vazgeçmezdi
napabilirsin ki ya gidip konuşucaksın yada bekliceksin
beklemek zor heleki aranızda bi muhabbet yoksa
unutmaya çalış derim ben..

böyle konuşunca hep başımıza geliyo kafamçokkarıştı

eğer bi daha görürsen bakışlar at gülümse eğer onun içinde ışık varsa seni elbet bulacaktır canım olumunekankayizsmile

üzülerek söylemek istiyorum ki gelip geçici bir hevesten öte olamamışsın boşver bence böyle kalsın.1-2 kere buluşup da vazgeçilmek o insana daha çok koyuyor.
erkekler böyle işte peşinden koşar koşar sadece birazcık pas verirsin kendini bişey zannederler sonra bi bakarsın ki başkasıyla.
kendi kendine sadece "nasıl ya?!" diye bi tepki verebiliyorsun o anda.unutmaktan da başka çaren kalmıyor
bir söz vardır "Bir iş olmuyorsa ya daha iyisi olcağı içindir ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir"
hem aranızda da bi diyalog olmamış bildiğim kadarıyla?seni seninle tanışacak kadar önemsememiş.üniversite olmuş o kadar utandı desem de saçma kaçar.gidip de senin tanışacak halin yoktu boşver sen yapılması gerekenleri yapmışsın için rahat olsun dönmek isterse de kendi zaten çaba harcar

okula yeni başladın belki sürekli görücen ama inan yavaş yavaş soğuyacaksın. başka birine ilgi duyacaksın... hayat karşına mutlaka daha iyilerini çıkarıyor... yaşayınca anlarsın...
karşına çıkan insan bir şekilde çıktı belki ama lütfen hayale kapılma. bende dua ederim ama kalp ve iradeye Allah müdahele edemez. sen sadece kendi iradenle beğenmişsin :)

sakın böyle hataya düşme...karşına binlerce allahın sevdiği kul çıkar ! sen o işde allahın sevgili kulu benim için verdi deme sakın :D

öncelikle büyük konuşmamak lazımmış, sonra da gerçekten seviyorsan ve suan onun sevgilisi yoksa ona açıl derim böyle bi sey elde edeemezsin, sende onun takıntı haline gelmesine izin verme..

Back
X