• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam lazım?

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Sürekli uykum var, kpss ye hazirlaniyorum ders çalişmam lazim ama hic istemiyorum. Bütün gün miskin miskin tv karsisinda oturabilirim ama tv izlemek bile ilgimi cekmiyo. Şu anda beni tanımlayan kelimeler, uyuşuk, miskin vs... psikiyatriye gidiyorum haftaya kontrolum var acaba ilacin dozu mu az geliyor.
Kizlar bu uykumu açmak için ne yapayim, kahve derseniz artik icimden kahve agaci cikacak

Cinsengli vitaminlerden kullan, bi eczaneye danış istersen. Arada bi seviyorsan çikolata fln atıştır özellikle bitter çikolata. En önemliside bi dÜzen oluştur masan Kitapların vs. Cici kalemler fln al cazip hala getir. Başarılar..

Bir gün Türkiyeye temelli yerlesirsem, Psikolog olacam, iyi para var bu iste.... Kendinizi biraz dürtmeniz lazim, yapmam lazim demeyin yapin....yani offf ders calismam lazim diye düsünmeyin, alin kitaplari calisin, bunaldiginizda bes-on dakka mola verin, tekrar oturun calisin... Kendinizi disiplin edin... Bugünün isini yarina ertelemeyin...:ssz:

Sürekli uykum var, kpss ye hazirlaniyorum ders çalişmam lazim ama hic istemiyorum. Bütün gün miskin miskin tv karsisinda oturabilirim ama tv izlemek bile ilgimi cekmiyo. Şu anda beni tanımlayan kelimeler, uyuşuk, miskin vs... psikiyatriye gidiyorum haftaya kontrolum var acaba ilacin dozu mu az geliyor.
Kizlar bu uykumu açmak için ne yapayim, kahve derseniz artik icimden kahve agaci cikacak
Kansızlık,demir eksikliği halsizlik yapıyormuş. Ben de öyleydim. Demirim eksikmiş. Kahve de demir düşmanı. Kahveyi bırak.

Cinsengli vitaminlerden kullan, bi eczaneye danış istersen. Arada bi seviyorsan çikolata fln atıştır özellikle bitter çikolata. En önemliside bi dÜzen oluştur masan Kitapların vs. Cici kalemler fln al cazip hala getir. Başarılar..

Sorayım eczaneye, tesekkurler

Bir gün Türkiyeye temelli yerlesirsem, Psikolog olacam, iyi para var bu iste.... Kendinizi biraz dürtmeniz lazim, yapmam lazim demeyin yapin....yani offf ders calismam lazim diye düsünmeyin, alin kitaplari calisin, bunaldiginizda bes-on dakka mola verin, tekrar oturun calisin... Kendinizi disiplin edin... Bugünün isini yarina ertelemeyin...:KK14:

Zorla oturuyorum zoraki çalışıyorum öyle oluncada okudugum da aklimda kalmiyor

Bende kansizlikta var demir eksikligi de. İlaclari biraktim cok kilo aldirdi. Kahvesiz yasayamam galiba
Ben de demir ilacı içiyorum. 1 ay olacak nerdeyse. Kilo aldım mı fark edemedim yaa. Ben de bundan korkuyorum. Ama saçlarım dökülüyordu artık demirsizlikten. İki ucu b.klu değnek.
Bırakamıyorsan da azalt canım ben öyle yaptım. Ders çalışırken iyi gidiyor biliyorum da. Su iç onun yerine.

Aynısı bende de var 15-20 gündür.
ama ben çalışıyorum, senin için daha zor.
Kahve falan bunları yapıyorsundur zaten de vitamin takviyesi iyi gelebilir.
Bir de vucudundan laktik asidi atman lazım. O yorgunluk verir. Sporla atılır bir tek.
Tempolu yürürsen hem fiziken hem ruhen rahatlarsın.

Tamı tamına aynı dertten muzdaribim bende ya acaba stres mi yapıyoruz farkında olmadan bu yüzden mi vücut uykuya kaçıyor. Çok canım sıkkın bu konuya bu yıl atanmam lazım artık :(

guarana diye bir tropikal meyve var, ben bu yaz içinde guarana ekstrası bulunan bi kapsül içerek kilo vermiştim. Sabah 6da gözüm açılıyordu, çok iyi ve dinlenmiş bir şekilde açıyordum gözümü, kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyordum. Kilo vermenin yanında biçok iyi etkisini gördüm. İçinde bol miktarda cafein varmış bu meyvenin ondan kaynaklanıyormuş. Tekrar guarana içeren bi besin takviyesi almayı düşünüyorum çünkü hava soğudu üzerime bi miskinlik çöktü.

derse başlaması zor bırakması kolay be canım o_O 10ay bu tempoyla geçti benm, alışkanlık haline gelmesi lazm

guarana diye bir tropikal meyve var, ben bu yaz içinde guarana ekstrası bulunan bi kapsül içerek kilo vermiştim. Sabah 6da gözüm açılıyordu, çok iyi ve dinlenmiş bir şekilde açıyordum gözümü, kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyordum. Kilo vermenin yanında biçok iyi etkisini gördüm. İçinde bol miktarda cafein varmış bu meyvenin ondan kaynaklanıyormuş. Tekrar guarana içeren bi besin takviyesi almayı düşünüyorum çünkü hava soğudu üzerime bi miskinlik çöktü.

O kapsülün adını verebilir misiniz bana

Ben de demir ilacı içiyorum. 1 ay olacak nerdeyse. Kilo aldım mı fark edemedim yaa. Ben de bundan korkuyorum. Ama saçlarım dökülüyordu artık demirsizlikten. İki ucu b.klu değnek.
Bırakamıyorsan da azalt canım ben öyle yaptım. Ders çalışırken iyi gidiyor biliyorum da. Su iç onun yerine.

Aynen öyle canim. Birde kahveye aşığım resmen

Aynısı bende de var 15-20 gündür.
ama ben çalışıyorum, senin için daha zor.
Kahve falan bunları yapıyorsundur zaten de vitamin takviyesi iyi gelebilir.
Bir de vucudundan laktik asidi atman lazım. O yorgunluk verir. Sporla atılır bir tek.
Tempolu yürürsen hem fiziken hem ruhen rahatlarsın.

Spor rahatlatiyor ama cok yapamiyorum. Kahveyi de evet birakamiyorum malesef

Tamı tamına aynı dertten muzdaribim bende ya acaba stres mi yapıyoruz farkında olmadan bu yüzden mi vücut uykuya kaçıyor. Çok canım sıkkın bu konuya bu yıl atanmam lazım artık :KK43:

Bende psikolojik olabilecegini dusunuyorum. Birde dersi birakip uyumaya gidiyorum uyuyamiyorum ama uyku halimde devam ediyor. Benim de atanmam lazim

Düzenli spor yapmanı ve sürekli evde çalışmamanı öneririm. Bende çok işe yaramıştı bunlar. Sabahları bir saat koşardım, sonra bir kütüphanede, kafede filan çalışmaya giderdim. Evin konforu, insanı miskinleştiriyor.

Back
X