- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
- Konu Sahibi yamukpiremses
-
Simdi şöyle bir durum var eski Esim evime gelse sonra teli acip eşiyle konuşup dursa huzursuz olurdum.. Git balkonda ya da diğer odalarda konuş derdim.. Kadim unutamams zaten bir de yarasina tuz basar gibi olmaması acisindan bana mantikli geldi..
Bence diyin ki hic olmazsa balkona CIK ne bilim lavaboya giderken bir ara meraklaniyorum sana ulasamayinca merakimi gider ondan sonra tamam iste illa kadinin dibinde olmasına konusmasina gerek yok ki
Tabiki onun yanında telefonunu acmamasi normal değil.
Sen onun esisin
Eski eş kimki direktifte bulunuyor
Esinin davranışı ve üslubu hic hos değil
Bu arada çocuğunu neden eski eşinin yanında görüyor?
Benim ne kadar bildiğim tanıdığım varsa; çocuğunu kapıdan alıp kapıya bırakıyor; eski eşle muhattap olmuyor kimse (mecbur kalmadıkca)
Cocuguyla dışarıda yalnız görüşmesi gibi öneriler sun ve kati ol
Eski eşinin senin üzerine olan isteklerine boyun egiyor ve senin dediklerine bu şekilde bi üslupla devam ederse de icabina bak
Bir kere telefon olayına ayrıca değineceğim.
Ama sen genel anlamda da bu olaylardan rahatsızsın doğal olarak. Başından biliyordun bir çocuğunun olduğunu ve her ayrılan çiftte sorunlu bir eş kuvvetle muhtemeldir. Ancak empati yaparak diyebiliyorum ki, uzaktan düşünmekle yaşamak bir olmaz. Sen de bu şekilde seni etkleyeceğini yaşamadan bilemezdin.
Buna rağmen sen çok büyük bir yükün altına girdin. Çocuğu olan bir adamla evlendin. O onun çocuğu ve bunu hayatınız boyunca değiştiremezsin.
Yapacağın şey bir süre tepki vermemek. Sen tepki verdikçe, aradıkça o da çocuk odaklı düşünüp senin çocuğu kıskandığını düşünebilir. Kaldı ki eşi de yapar bunu, doldurur.
Ben bir anne olarak sana diyebilirim ki, eşimden ayrılıp ikinci evliliğimi yapsam ve yeni eşim tarafından çocuğumun varlığının rahatsızlık verdiğini hissetsem olay bitmiştir benim için. Sen böyle bir rahatsızlık duyuyorsun demiyorum, öyle anlaşılıyor olabilir ısrarlı aramaların..
Kafanı rahatlat, bırak ne zaman gidecekse gitsin doysun, hiç arama. Hem eski eşine de koz vermemiş olursun. Bir süre izlemeni tavsiye ederim.
böyle bi karar alınmıştır ama bas başa da görüşebilir.eski eşler kendi arasında anlaştıktan sonra. Kimse çocuğu kaçıracak değil ya7 yaşına kadar anneyle görmek zorundaymış daha doğrusu bana oyle söyledi ve çocuk annesi olmadan gelmiyormuş, annem de gelsin diyormuş.
zaten dışarda görüşüyorlar avm'ye gidiyorlar genellikle, dışarda olsaydık cevap verirdim dedi ama o an arabanın içindelermiş ve eve bırakıyormuş onları. benim yediremediğim o kadına karşı bu kadar pasif olması ve kalkıp bana söylediği laf.
Tabiki onun yanında telefonunu acmamasi normal değil.
Sen onun esisin
Eski eş kimki direktifte bulunuyor
Esinin davranışı ve üslubu hic hos değil
Bu arada çocuğunu neden eski eşinin yanında görüyor?
Benim ne kadar bildiğim tanıdığım varsa; çocuğunu kapıdan alıp kapıya bırakıyor; eski eşle muhattap olmuyor kimse (mecbur kalmadıkca)
Cocuguyla dışarıda yalnız görüşmesi gibi öneriler sun ve kati ol
Eski eşinin senin üzerine olan isteklerine boyun egiyor ve senin dediklerine bu şekilde bi üslupla devam ederse de icabina bak
7 yaşına kadar anneyle görmek zorundaymış daha doğrusu bana oyle söyledi ve çocuk annesi olmadan gelmiyormuş, annem de gelsin diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?