Ne yapmam lazımmmm?????

Ayrıca hiç görüşüyormusunuz bilmiyorum ama eşinize, kızını size alışması ve sevmesi için evinize getirmesini tavsiye edin. İleride sizin ve kızının psikolojisi için çok faydalı olacağını anlatın.
Bence eski eşin birlikte gezme ısrarı bu şekilde biraz azalır. Tabi çocuk sizdeyken kalkıp çat kapı sizin evinize gelmeyeceğini düşünerek söylüyorum. Umarım gelmez :)

o kadın asla çocuğunu bizim yanımıza tek başına yollamaz. ilk zamanlar neden tek görmüyorsun diye sorduğumda sen olsan çocuğunu başka birinin yanına yollar mıydın dedi, niye ben insan mı yiyorum demiştim. daha sonra da 7 yaşına kadar anneyle görmek zorundayım dedi. bırakın benim yanıma yollamayı eşime bile tek vermiyor çocuğu, eşim de bir defa çocuğa şakayla gel seni götüreyim bize demiş, çocuk annem de gelsin demiş.

Oldu olucak çocuğun psikolojisi bozulmasın diye gitsin eski eşinin evinde kalsın. Kadın kendi çıkarlarına uygun olan kriterleri çocuğa öğretmiş resmen istediğini yaptırıyor. Oh valla. Ama suçun büyüğü kocanızda.

Anlattığınız eski eş profili çok tehlikeli. Bence kadın herşeyi planlamış şimdi takir takir uyguluyor.
Bir kere çocuğu yalnız göstermeme gibi bi kural yok. Yakın bi arkadaşım eşinden ayrıldığında kızları 1 yaşındaydı. Şuan 4 yaşında. Ilk haftadan beri babası sadece kızını görüyor. Artık kız büyüdüğü için ctesi alıyor pazar getiriyor. Çocuğu tek başına vermem ne demek babası bu çocuğu yiyecek mi?
Bence kadının tek amacı var esinizle tekrar birlikte olmak. Çok dikkatli ve düşünerek hareket etmelisiniz.
Ama bu yazdiklarimdan daha kötü bişey var ki o da esinizin tavrı sen nasıl istemiyorsan o da istemiyor telefonla konuşmamı demesi hiç hoş olmamış. Sanki ikinizi bir tutuyor gibi. Oysa siz karısısınız. Bence bu durumu ikinizi bir tutmaması gerektiğini ona anlatın. Ama doğru zamanda. Tatlı dille. Fevri davranmayın.
Ve ne zamandır evlisiniz? Siz çocuk düşünmüyor musunuz?

2 senelik evliyim. evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı. ikimizi bir tutmaması gerektiğini de anlattım ama aldığım cevap ''sen onunla yan yana gelmemi kaldıramıyorsun'' oldu. ben hayır ona karşı bu kadar pasif olmanı kaldıramıyorum dedim. sonuç olarak o kadın bunu söyleyebilir, o kadın boşan bile der sen onun her dediğini yapacak mısın aradaki dengeyi kurmaktan sen sorumlusun dediğimde hemen kavgaya çeviriyor olayı. yani sonuç olarak ben kıskanç, sorun çıkaran kişi oluyorum onun gözünde. herşeyi normal karşılamamı bekliyor.

Neden boşanmışlar anlamadım.

Kadın gayet seviyor bence.

Eşiniz mi boşanmak istemiş?

şiddetli geçimsizlikten. asla anlaşamadık uyuşamadık diyor. zaten evliliklerinin ilk senesinde bile kadın evi terkedip annesine gitmiş. hep yakınlar barıştırmış bir süre öyle bir arada kalmışlar sonra da boşanmışlar. davayı kim açmış bilmiyorum.

sen haklısın valla kadının yaptıkları hiç normal değil
tamamen eşinle hiç bi ilgisi kalmasa sadece çocuğunun yanında konuşmasından rahatsız olsa anlardım ama o zamanda içerde konuş diyebilir
kadının niyeti farklı

ayrıca kendi görüştüğü biri de varsa eşin kıskançlık yapıyo olabilir mi erkeklerde oluyo çünkü eski eşini çocuğunu kıskanma gibi durumlar
o yüzden sana ters davranıyo onun istediğini yapıyo da olabilir

peki neden boşanmışlar
eşin mi istemiş
kadının hatasından dolayı boşandılarsa şimdi pişman olmuş olabilir kadın çok rahatsız edici bi durum gerçekten ne acayip insanlar var
Allah kolaylık versin

Son düzenleme:

anlaşmalı boşanmışlar ikisi de istemiş. ben direk olarak ona sen bu kadını kıskanıyor musun diye sormuştum hayır dedi. gerçi kıskansa da kıskanıyorum demez o ayrı. biriyle görüştüğünü de gizliyordu kadın tesadüfen eşimin ablası görüyor bir yerde ve eşime söylüyor öyle ortaya çıktı. kadına karşı hiçbirşey hissetmediğine eminim ben boşanmışım sonuçta seni seviyorum bu düşünceleri at kafandan artık diyor ama ben bi türlü yapamıyorum her saniye aklımda bazen abartıyor muyum diyorum ama kime sorsam bunun normal olmadığını söylüyor. o telefona cevap vereceksin dedim yanında kim olursa olsun farketmez dedim bana tamam dedi ama şimdi yine onun yanına gidince acmayacak biliyorum daha doğrusu geçen haftaki kavgamızdan sonra bu akşam yine gider mi onu da bilmiyorum.

Çok enteresan gerçekten.

Hayır yani boşanmışsın bitmiş, ben onun ilk göz ağrısıyım vs. ne gereksiz.

O zaman boşanmasaydın.

Ayrıca tüm bunlar içinde çocuk yapmaları da ayrı saçmalık.

Nitekim çok karmaşık bir evlilik yaşamışlar bence.

O yüzden çok üstüne gidip eşinizi kendinizden uzaklaştırmayın bence.

canım seni seviodur eşin istemese boşanmazdı
ama şöyle bi durum oluyo erkeklerde genelleme olmasın ama benim gözlemim diyelim
normalde boşanıyolar birisiyle evlenip bi yuva kuruyolar o zaman sorun yok
ama çocuk olunca diğer eş başkasıyla görüşsün istemiyolar
yani kendisi evlensin ama kadın evde çocuk baksın diye düşünüyolar
görüştüğünü duyunca da rahatsız oluyolar hem kıskanıyolar hem de çocuk olduğu için başka bi adam eve girsn istemiyolar
o zaman da diğer bayana bi ilgi bi alaka durumları söz konusu olabiliyo kıymete biniyo yani
senin eşinin böyle bi düşüncesi var mı onu merak ettim

bu arada kadın da isteyerek boşandıysa şimdi ne istiyo evli barklı adamdan çok sinirlendim gerçekten

yani bu olaydan sonra sana ters davranmaya başladıysa sen de tavrını koymalısın
keşke kadın evlense de kocasıyla uğraşsa

Son düzenleme:
o cevabı sana değil eski karısına vermesi gerekiyordu. O benim karım, ister konuşurum ister konuşmam diyip ağzını kapatması gerekirdi.

Eşinin tavrı çok yanlış, ona düzgünce kavga etmeden izah etsen anlayışla karşılamz mı belki inada bindiriyordur sen bağırdıkça.

en son bunu duyduğumda o sinirle sevgilisi ilgilenmiyor muymuş bununla ayrılmış mı niye bizle uğraşıyor dedim, eşim de beni ilgilendirmez onun hayatı onla mı bunla mı olur ne yaparsa yapsın ben çocuğumu görüyorum o kadar dedi. e o zaman senin hayatın neden onu ilgilendiriyor diye sorunca tabii ki cevap yok...

beyfendi ağzını açıp bir sey söyleyemiyor kadına ya. sebebini soruyorum çocuk daha küçük ben öyle dersem tartışma çıkıyor çocuk yanımızda ağlamaya başlıyor diyor. oldu tepemize çıksın o zaman iyice dedim ben de. evet ben sesimi yükseltince herşeyi inada bindiriyor ama düzgün de konuşsam anlamıyor kadına demiyor yani benim eşim seni nasıl kabul ettiyse sen de onu kabul etmek zorundasın diye.

en iyisi sakince konuş eşinle
sen bağırdıkça o da sinirlenip tersleyecek bence
sana tabiki öyle der de inşallah içten içe öyle bi düşünceye sahip değildir
yoksa o kadına ağzının payını vermesi lazımdı eşimle olan ilişkime karışma biz boşandık artık eşime karşı sorumluluklarım var demesi lazımdı

o yüzden benim aklıma o da eski eşine karıştığı için o müdahale edince birşey diyemiyo mu acaba diye düşündüm
ama bilemem tabi inş öyle değildir
bi de 2 saat filan görüşecekse arama bence öncesinde ararsın
eşin sürekli kendini kontrol altında hissetmesin yani o da ters etki yapabilir

inş çözersiniz ama çocuk olduğu için mecbur katlanacaksın büyüyene kadar
umarım evlenir biriyle de sizinle uğraşamaz

inşallah en büyük isteğim evlenmesi zaten, bu şekilde gölgesi sürekli üstümüzde bi çocuk yapmış diye kendini tanrıça ilan etmiş kadın resmen.

inşallah en büyük isteğim evlenmesi zaten, bu şekilde gölgesi sürekli üstümüzde bi çocuk yapmış diye kendini tanrıça ilan etmiş kadın resmen.

en iyisi sen bi talip bul kadına ya şöyle yakışıklı iyi meslekli birini de hemen üzerine atlasın
o zaman gözü senin kocanı filan görmez

şimdi boşlukta diye size takmış bence
o evlendi mutlu oldu ben hala yalnızım evlenemedim diye hırslanıyodur kendi kendine
yoksa boşanmazdı o da yani kocana aşık olduğu için böyle yaptığını sanmıyorum bence onun mutlu olmasını daha çabuk yuva kurmasını kıskanmış gibime geldi

haklısın arama çalışmalarına başlayayım o zaman

Anlamadığım bi şey var.
Eşiniz neden sadece çocuğuyla değil de eski eşiyle de vakit geçiriyor ? Yani neden o kadın da geliyor buluşmalara ?
Eşinizi hatalı buluyorum kusura bakmayın. O kadın telefonları açma diyecek,eşim de onu dinleyip telefonlarıma cevap vermeyecek öyle mi ? 10 kere aradığıma göre hemde! Kıyameti koparırım
Bence eşiniz çocuğuyla buluşmaya gittiğinde onu hiç aramayın. Ama eşinize o kadının gelmesinden rahatsız olduğunuzu da bildirin,ona göre bir buluşma planlasın. Eğer eşiniz sizi kaale alıp da eski eşiyle arasına 'gereken' mesafeyi koymayı başarabilirse sorun yok demektir. Siz de zaten çocuğuyla görüşmesine laf etmiyorsunuz,kadın da anladığım kadarıyla biraz tuhaf biri. O kadını kafaya takmaya değmez

evet çok haklısınız ben de zaten kıyameti koparttım :) zaten bu yazımı geçen hafta yazmıştım ve o gün gittiğinde onu hiç aramadım eve geldiğinde ne yaptın canım dedim işte anlattı çocuğu aldım gezdirdim yani tek başına almış bu kez çocuğu ve sorun çözülmüş oldu. umarım böyle devam eder cumartesiyi bekliyorum bakalım ne olacak :44: çok teşekkürler yine de yorumunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…