- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi yamukpiremses
-
Ayrıca hiç görüşüyormusunuz bilmiyorum ama eşinize, kızını size alışması ve sevmesi için evinize getirmesini tavsiye edin. İleride sizin ve kızının psikolojisi için çok faydalı olacağını anlatın.
Bence eski eşin birlikte gezme ısrarı bu şekilde biraz azalır. Tabi çocuk sizdeyken kalkıp çat kapı sizin evinize gelmeyeceğini düşünerek söylüyorum. Umarım gelmez :)
Anlattığınız eski eş profili çok tehlikeli. Bence kadın herşeyi planlamış şimdi takir takir uyguluyor.
Bir kere çocuğu yalnız göstermeme gibi bi kural yok. Yakın bi arkadaşım eşinden ayrıldığında kızları 1 yaşındaydı. Şuan 4 yaşında. Ilk haftadan beri babası sadece kızını görüyor. Artık kız büyüdüğü için ctesi alıyor pazar getiriyor. Çocuğu tek başına vermem ne demek babası bu çocuğu yiyecek mi?
Bence kadının tek amacı var esinizle tekrar birlikte olmak. Çok dikkatli ve düşünerek hareket etmelisiniz.
Ama bu yazdiklarimdan daha kötü bişey var ki o da esinizin tavrısen nasıl istemiyorsan o da istemiyor telefonla konuşmamı demesi hiç hoş olmamış. Sanki ikinizi bir tutuyor gibi. Oysa siz karısısınız. Bence bu durumu ikinizi bir tutmaması gerektiğini ona anlatın. Ama doğru zamanda. Tatlı dille. Fevri davranmayın.
Ve ne zamandır evlisiniz? Siz çocuk düşünmüyor musunuz?
Neden boşanmışlar anlamadım.
Kadın gayet seviyor bence.
Eşiniz mi boşanmak istemiş?
sen haklısın valla kadının yaptıkları hiç normal değil
tamamen eşinle hiç bi ilgisi kalmasa sadece çocuğunun yanında konuşmasından rahatsız olsa anlardım ama o zamanda içerde konuş diyebilir
kadının niyeti farklı
ayrıca kendi görüştüğü biri de varsa eşin kıskançlık yapıyo olabilir mi erkeklerde oluyo çünkü eski eşini çocuğunu kıskanma gibi durumlar
o yüzden sana ters davranıyo onun istediğini yapıyo da olabilir
peki neden boşanmışlar
eşin mi istemiş
kadının hatasından dolayı boşandılarsa şimdi pişman olmuş olabilir kadın çok rahatsız edici bi durum gerçekten ne acayip insanlar var
Allah kolaylık versin
anlaşmalı boşanmışlar ikisi de istemiş. ben direk olarak ona sen bu kadını kıskanıyor musun diye sormuştum hayır dedi. gerçi kıskansa da kıskanıyorum demez o ayrı. biriyle görüştüğünü de gizliyordu kadın tesadüfen eşimin ablası görüyor bir yerde ve eşime söylüyor öyle ortaya çıktı. kadına karşı hiçbirşey hissetmediğine eminim ben boşanmışım sonuçta seni seviyorum bu düşünceleri at kafandan artık diyor ama ben bi türlü yapamıyorum her saniye aklımda bazen abartıyor muyum diyorum ama kime sorsam bunun normal olmadığını söylüyor. o telefona cevap vereceksin dedim yanında kim olursa olsun farketmez dedim bana tamam dedi ama şimdi yine onun yanına gidince acmayacak biliyorum daha doğrusu geçen haftaki kavgamızdan sonra bu akşam yine gider mi onu da bilmiyorum.
anlaşmalı boşanmışlar ikisi de istemiş. ben direk olarak ona sen bu kadını kıskanıyor musun diye sormuştum hayır dedi. gerçi kıskansa da kıskanıyorum demez o ayrı. biriyle görüştüğünü de gizliyordu kadın tesadüfen eşimin ablası görüyor bir yerde ve eşime söylüyor öyle ortaya çıktı. kadına karşı hiçbirşey hissetmediğine eminim ben boşanmışım sonuçta seni seviyorum bu düşünceleri at kafandan artık diyor ama ben bi türlü yapamıyorum her saniye aklımda bazen abartıyor muyum diyorum ama kime sorsam bunun normal olmadığını söylüyor. o telefona cevap vereceksin dedim yanında kim olursa olsun farketmez dedim bana tamam dedi ama şimdi yine onun yanına gidince acmayacak biliyorum daha doğrusu geçen haftaki kavgamızdan sonra bu akşam yine gider mi onu da bilmiyorum.
canım seni seviodur eşin istemese boşanmazdı
ama şöyle bi durum oluyo erkeklerde genelleme olmasın ama benim gözlemim diyelim
normalde boşanıyolar birisiyle evlenip bi yuva kuruyolar o zaman sorun yok
ama çocuk olunca diğer eş başkasıyla görüşsün istemiyolar
yani kendisi evlensin ama kadın evde çocuk baksın diye düşünüyolar
görüştüğünü duyunca da rahatsız oluyolar hem kıskanıyolar hem de çocuk olduğu için başka bi adam eve girsn istemiyolar
o zaman da diğer bayana bi ilgi bi alaka durumları söz konusu olabiliyo kıymete biniyo yani
senin eşinin böyle bi düşüncesi var mı onu merak ettim
bu arada kadın da isteyerek boşandıysa şimdi ne istiyo evli barklı adamdan çok sinirlendim gerçekten
yani bu olaydan sonra sana ters davranmaya başladıysa sen de tavrını koymalısın
keşke kadın evlense de kocasıyla uğraşsa
o cevabı sana değil eski karısına vermesi gerekiyordu. O benim karım, ister konuşurum ister konuşmam diyip ağzını kapatması gerekirdi.
Eşinin tavrı çok yanlış, ona düzgünce kavga etmeden izah etsen anlayışla karşılamz mı belki inada bindiriyordur sen bağırdıkça.
en son bunu duyduğumda o sinirle sevgilisi ilgilenmiyor muymuş bununla ayrılmış mı niye bizle uğraşıyor dedim, eşim de beni ilgilendirmez onun hayatı onla mı bunla mı olur ne yaparsa yapsın ben çocuğumu görüyorum o kadar dedi. e o zaman senin hayatın neden onu ilgilendiriyor diye sorunca tabii ki cevap yok...
en iyisi sakince konuş eşinle
sen bağırdıkça o da sinirlenip tersleyecek bence
sana tabiki öyle der de inşallah içten içe öyle bi düşünceye sahip değildir
yoksa o kadına ağzının payını vermesi lazımdı eşimle olan ilişkime karışma biz boşandık artık eşime karşı sorumluluklarım var demesi lazımdı
o yüzden benim aklıma o da eski eşine karıştığı için o müdahale edince birşey diyemiyo mu acaba diye düşündüm
ama bilemem tabi inş öyle değildir
bi de 2 saat filan görüşecekse arama bence öncesinde ararsın
eşin sürekli kendini kontrol altında hissetmesin yani o da ters etki yapabilir
inş çözersiniz ama çocuk olduğu için mecbur katlanacaksın büyüyene kadar
umarım evlenir biriyle de sizinle uğraşamaz
inşallah en büyük isteğim evlenmesi zaten, bu şekilde gölgesi sürekli üstümüzde bi çocuk yapmış diye kendini tanrıça ilan etmiş kadın resmen.
en iyisi sen bi talip bul kadına ya şöyle yakışıklı iyi meslekli birini de hemen üzerine atlasın
o zaman gözü senin kocanı filan görmez
şimdi boşlukta diye size takmış bence
o evlendi mutlu oldu ben hala yalnızım evlenemedim diye hırslanıyodur kendi kendine
yoksa boşanmazdı o da yani kocana aşık olduğu için böyle yaptığını sanmıyorum bence onun mutlu olmasını daha çabuk yuva kurmasını kıskanmış gibime geldi
​kızlar eşimiN ikinci eşiyim, ilk evliliğinden 4 yaşında bir kızı var eski karısı cok kıskanc ve sürekli facebooktan instagramdan beni takip ettiğini duyuyorum, hatta instagramda yanlışlıkla resmimi begenmişti. beni bir türlü kabullenemiyor cocukları 1 yaşındayken boşanmışlar, sanırım ben olmasam geri barışacaklarını düsünüyordu, birkaç kez de telefonda tartıştık ve o hep beni sevdi ben onun ilk göz ağrısıyım gibi laflar söyledi. her neyse konuya gireyim eşim mahkeme kararıyla cumartesi günleri sabah saatlerinde çocuğunu görme hakkı var biz evlendikten sonra bi süre işlerden koşuşturmalardan dolayı çocuğunu 2-3 hafta görmeye gitmedi ve kadın buna ''birini buldun çocugunu unuttun, içindeki babalık duygularını kaybediyorsun, ne biçim adamsın'' gibi mesajlar atmıştı bu sebepten araları iyice bozuldu ve çocuğu sana göstermicem gibi tehditler etmeye başladı kadın. ama 2 hafta önce tekrar cumartesi gunu gel cocugu gör diye aramış, eşim de gitti ancak gunduz değil akşam saatlerinde çünkü işinden dolayı ancak o saatte gidebiliyor. neyse akşam gayet mutlu geldi eve sonraki hafta yine öyle, ben de aramıyorum ki haftada bi gün çocugunu görüyor rahat bırakayım diye. ancak gectiğimiz cuma kavga etmiştik cumartesi de konuşmuyorduk akşam saat 8 oldu yok 9 oldu yok aramaya başladım hiç abartmıyorum 10 defa aramışımdır. cevap vermedi bana. daha sonra onları bırakınca aradı nerdesin niye cevap vermiyosun derken patladım kavga etmeye başladık telefonda bana ne dese beğenirsiniz ''sen nasıl yanında onunla konuşmamı istemiyorsan o da bizim yanımızda konuşma diyor'' ki bu kadının da görüştüğü biri varmış kim oluyor da eşime böyle bir dayatmada bulunabiliyor bu lafı duyunca iyice çıldırdım bundan sonra kusura bakma dedim hem bana haber vermeden gideceksin hem de o istemiyor diye telefonlarımı açmayacaksın başıma iş gelse haberin bile yok, bundan sonra gider gunduz görürsün, dedim. o da oldu sen mi karar vereceksin ne zaman çocuğumu göreceğime dedi. bana resmen dış kapının dış mandalı muamelesi yaptı. eminim ki o kadın bunu bilerek yapıyor arayanın ben olduğumu da biliyo ki o gun ben surekli arayınca eşime ''kimbilir kim arıyo'' demiş. 1 haftadır bu yuzden aramız bozuk bugün yine gidecek mi gitmeyecek mi bilmiyorum, giderse yine telefonlarımı acmayacak bir hafta daha kavga edeceğiz. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum aşırı büyük oluyor kavgalarımız. onun yanında bana cevap vermemesi normal mi? nasıl karşılamalıyım bu durumu? korkuyorum ya aralarında bişey olursa?
Anlamadığım bi şey var.
Eşiniz neden sadece çocuğuyla değil de eski eşiyle de vakit geçiriyor ? Yani neden o kadın da geliyor buluşmalara ?
Eşinizi hatalı buluyorum kusura bakmayın. O kadın telefonları açma diyecek,eşim de onu dinleyip telefonlarıma cevap vermeyecek öyle mi ? 10 kere aradığıma göre hemde! Kıyameti koparırım
Bence eşiniz çocuğuyla buluşmaya gittiğinde onu hiç aramayın. Ama eşinize o kadının gelmesinden rahatsız olduğunuzu da bildirin,ona göre bir buluşma planlasın. Eğer eşiniz sizi kaale alıp da eski eşiyle arasına 'gereken' mesafeyi koymayı başarabilirse sorun yok demektir. Siz de zaten çocuğuyla görüşmesine laf etmiyorsunuz,kadın da anladığım kadarıyla biraz tuhaf biri. O kadını kafaya takmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?