Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl anlatabilirim aileme bunu?

mevyy1

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
103
-30
16
28
Bir kaç gün önce gece saat 23:00 kapı çaldı babama söyledim açtı. Gelen kişi bir tane de yabancı biri vardı (ben küçükken hep babamla arkadaşlık kuran benden 6 7 yaş büyük ama beni küçükken taciz edip sonra da kimseye söyleme diyen bir .. ben tabii 7 yaşındayım ve bunu aileme söyledim bana yalan söyleme dediler hiç insan yerine koymamışlardı ve küçükken de anlaşılmayıp o kişiyi kendi imkanlarımla uzaklaştırdım ailemden.) Ben tabii o kişinin art niyetli olduğunu biliyorum ve çıktım kovdum balkonda otururken kapının önünden o sinir cesaretle defolup gittiler. Ama mesele babam. Babam asla onların kötü niyetli olduğunu bilmiyor, inanamak istemiyor. Akrabamız o niye kovuyorsun diyor. Halamı arayıp durumu anlattım bana hak verdi. Bizim bi akraba seni düşünmüş ona kendi aralarında konuşmuşlar ve seni görmeye gelmiş belli dedi sonuna kadae destekledi babama kızdı. Ama babam buna hâlâ inandığını zannetmiyorum. Benim evde kızım da var ve ben şuan asla aileme güvenemiyorum ya ben evde yokken yine gelirlerse diye. Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl anlatabilirim aileme bunu?

Ne pislik insanlar ya.O zaman küçükmüşsün baban inanmamış şimdi çocuğu olan koca kadınsın hala inanmıyorsa babanda da bir sorun var ya! Halan da konuşsun babanla.Ben senin öz evladınım neden bana değil de ellere inanıyorsun diye bağır.Vallahi çok sinirlendim.
Akrabam beni ziyarete gelmiş zannediyor babam ama biraz saf gerçekten. O kişi belki 20 yıl olmuştur bir kere bile babama halini hatrını sormuş değil. Ama anlatamıyorum bunu.. ve sürekli halamdan amcamdan çocuk gibi destek almaktan yoruldum.

gecenin o saatinde kim olursa olsun gelmesinin hic yakışı tarafı yok. babanız kafayı mı yemiş hicbir tepki vermemiş. babanızdan da uzaklaşın

Suçlu olan babanız, benim evladıma bunu yapsnın ağzı burnu yer değiştirir. Adi herif ya 😡
Küçükken bu ailemin umursamaz tavırları yüzünden çok tacize uğradım ve bir kez inanmadıkları hiç hep susup kendi kendimi korumayı öğrenmiştim. Ama şuan kızım var ve ailem hala aynı kafada onların yanına güvenip kızımı bırakıp işe gitmek bile istemiyorum şuan travmam mı tetiklendi ne oldu bilmiyorum.

İşte beni çıldırtan olay da bu. Gayet gülerek gel oturalım dışarda dedi konuşmaya başladılar
küfür edicem olmayacak babanızın akıl sağlığı iyi değil bence kendinizi be kızınızı koruyun gerekirse tartışın. hatta ayrı eve cıkma imkanınuz varsa çıkın. ayrıca kızınızı da yalnız bırakmayın. babanız size tepki vermemiş kızınıza da tepki vermicek demek ki herşeyi normal görecek

küfür edicem olmayacak babanızın akıl sağlığı iyi değil bence kendinizi be kızınızı koruyun gerekirse tartışın. hatta ayrı eve cıkma imkanınuz varsa çıkın. ayrıca kızınızı da yalnız bırakmayın. babanız size tepki vermemiş kızınıza da tepki vermicek demek ki herşeyi normal görecek
Bu yüzden çıkmazdayım. Ayrı eve çıkamıyorum böyle bir imkanımda yok ama içimde hala bir korku var. Az önce amcam aradı olay ne diye oda o adam geldi gece işte akrabayız diye halimi hatrımı sordu dedi birde 400 lira para verdi gitti ama benim kız kovdu dedi sonra da amcama konuyu değiştirdi başka bir şey sordu.

Bu yüzden çıkmazdayım. Ayrı eve çıkamıyorum böyle bir imkanımda yok ama içimde hala bir korku var. Az önce amcam aradı olay ne diye oda o adam geldi gece işte akrabayız diye halimi hatrımı sordu dedi birde 400 lira para verdi gitti ama benim kız kovdu dedi sonra da amcama konuyu değiştirdi başka bir şey sordu.
babanız laf anlamıyosa cevrenizde ki herkese bu korkunuzu anlatın ve mesafe koyun. uzaklaştırma alın. inşallah Allah yardımcınız olsun.

Back
X