- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi siirdelisii
resmen gel beni aldat diyorsunuz, aldatınca da aldattı diyorsunuz.. ne yapmaya çalıştığını söyleyeyim; dalga geçiyor seninle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle geçerli bir bahane değil.Biliyorum bunu bende düşündüm ve söyledim hatta dalga gecercesine sabah evden cıkmak nasip olmasınki sildim dedi sence gecerli bir sebep mi bu
şuanda çıkmıyoruz onunla ben ona söyledim seninle asla birdahası olmayacak sen baska kisiye ben baska kisiye diye hatta oda buna cok koyduresmen gel beni aldat diyorsunuz, aldatınca da aldattı diyorsunuz.. ne yapmaya çalıştığını söyleyeyim; dalga geçiyor seninle..
biz uzaktan akrabayız o baska sehirde yasıyor ben baska sehirdekesinlikle geçerli bir bahane değil.
yani en azından olay bu noktaya gelmemesi lazım. telini silmiş olması böyle bir olayı bir daha engelleyecek mi?
yapmayacak adam birinciyi yapmaz zaten.
siz neden ayrı şehirlerdesiniz?
şuanda çıkmıyoruz onunla ben ona söyledim seninle asla birdahası olmayacak sen baska kisiye ben baska kisiye diye hatta oda buna cok koydu
neden koysun ki? nereden anladın koyduğunu?şuanda çıkmıyoruz onunla ben ona söyledim seninle asla birdahası olmayacak sen baska kisiye ben baska kisiye diye hatta oda buna cok koydu
sen Allaha havale et canım aynen mutlaka çıkıyor acısı merak etme test edildi onaylandııSenin dediğin gibi olabilir ama bosuna ugrasmasın ben her gun beddua ediyorum ona eger birgun ilahi adalet olursa göreceğim insallah
en başından beri mi ayrıydınız ki öyle sanırım.biz uzaktan akrabayız o baska sehirde yasıyor ben baska sehirde
Konuşmayı yapan ben değildim o istedi hala kendini haklı bulması o an çok canımı sıkmıştı ve tartıştık baya hatta sonra inanmıyorsan git kızla konuş dedi aldatılmayı öğrenmemde telinde eski sevgilisinin nosunun olmasıydı
19 yasındayımaman ne koyması allah aşkına, hala mesaj atıp ilgileniyorsunuz o da bunun tadını çıkarıyor.
bu sorudan da tiksindim artık ama kaç yaşındasın sen?
cevaplarından ve tavırlaarından onu söylediğin günkü yanineden koysun ki? nereden anladın koyduğunu?
canım ya senin okulun falan yok mu? tek düşüneceğin şey teli silip silmediği belli olmayan olgunlaşmamış bir erkek mi?19 yasındayım
canım ilişki falan yok ortada zaten bitti dahası olmaz :)en başından beri mi ayrıydınız ki öyle sanırım.
bence bu ilişkiden ne köy olur ne de kasaba.
ne cevap verdi sanacevaplarından ve tavırlaarından onu söylediğin günkü yani
canım ilişki falan yok ortada zaten bitti dahası olmaz :)
Kızlar eski konumu bilenler bilir bundan 2 ay önce aldatıldığımı öğrenmiştim o günden sonra bayramda yani bana mesaj attı çünkü onun bulunduğu yere bayram için gitmiştik eski konu tekrar açıldı ben ağzıma geleni saydırdım oda bana seni aldatmadım inanmıyorsan git konuş o kızla dedi.Kızın numarası hala varmış onda sözde bende bana birde bunu mu söylüyorsun diye azarlamıştım rehber direk çıkmıyor bende silmeyi unutuyorum ayağı yaptı sonra sildi banada sildiğinin fotoğraflarını attı ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse bu benim bulunduğum şehre geldi bir iş için bana görüşelim dedi ben görüşmedim tekrar söyledi görüşeceğimiz zaman görüşme olmadı bir şekilde düğüne mi ne gidecekmiş neyse bununla tekrar sosyal medyadan ekleştik bir kızı kıskandım ve tekrar saydırdım kızı silip engelledi bana seni seviyorum ben dedi ama ben inanmadım.Arada ben yazıyorum ben yazınca konuşuyor ama onun haricinde hiç o yazmıyor bazen muhabbeti çok uzatmıyor ve hatta geçen nerdesin nereye gidiceksin diye sordum(yaşadığı şehri değiştircek) bana söylemedi boşver diyip durdu anlamadım ne yapmaya çalışıyor lütfen yargılamadan cevap veriniz..
O zaman neden kıskanıyorsun hala?canım ilişki falan yok ortada zaten bitti dahası olmaz :)
Valla ben hala onu severken onunda bunu biliyorken bu şekilde olmasına tabikide tepki gösteririm onun bende hala ekli olmasının sebebi asktan dolayı değil uzaktan AKRABAM ondan dolayıdır. yoksa yabancı biri olsa elbetteki tutmam facede ama cok fazla tanıdıgımız varsosyal medyadan konuştuk demişin ordan bir kızı kıskandım demişin oda sildi demişin
bu adam seni aldattımış o zaman bitir seni aldatan adamın ekli başka kızı kıskanman falan nedir.bitmiş gitmiş olmalı
kimi eklerse eklesin kimle ne yaparsa yapsın o adamı sildiysen başka kızı niye kıskanıyorsun
hatalısın
vede kızları sildiriyorsun. değilmi amaee neden konuşuyorsun o zaman?