• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum :(

genel olarak ılıskılerde olur ve bızde genelın ıcındeyız ılıskıyı kurtarmak gıbı bır amacım yok tekrar olmayacagını bılıyorum bıldıgım ıcınde ona donmedım zaten..sadece ınsan gıbı gecmıs olsun dedım ve bırkac soru sordum cunku bız cıkmadan oncedende bu meselelerı adam gıbı konusan ıkı arkadastık
He arkadaş kalacaksınız yani...
Anladımmmm.
Ama yıkıntılı bir ilişkiden ara vermeden arkadaşlığa geçmek zordur.
Yapabilir misin bunu?

Bence kimse yargilamadi sadece yaptigin seylerin nasil gorundugunu yazdi, yaptiklarinin seni ne konumuna düşürdüğünü yazdi...

Emin ol o seni aldatan adam burada yazilanlardan daha fazlasni düşünüyordur hakkında bu yaptiklarinin ardından...

Ayrıca kendini sadece burada ki yorumlara karsi savunma seni hic yerine koyan adama karsi da Savun kesinlikld daha mutlu olursun...
Hayır yargılayanlar acıkca kendını bellı ettı yorumların hepsını okuma fırsatın varsa lutfen oku.Editorun dedigi uyarı kısmını asan cok kısı var dedıgım gıbı bu konuda degıl her konuda.ona karsı kendımı kucuk dusurdum bunun farkındayım her ınsan bır kısıde aptal olur zaten onun sayesınde sımdı her ınsana karsı daha dıkkatlıyım bununda farkındayım

He arkadaş kalacaksınız yani...
Anladımmmm.
Ama yıkıntılı bir ilişkiden ara vermeden arkadaşlığa geçmek zordur.
Yapabilir misin bunu?
Yapmaya calısıyorum olur mu bılemem o arkadaslık olayı sanırım ben yenı bır kısıyı sevınce olucak.Arkadaslık anlamında cok ıyı bırısı cok bılgılı o yuzden bunu ıstıyorum

arkadaş olmaz. eski sevgiliden arkadaş olmaz. hele duygular varken. bu duyguları olana acı vermekten baka şeye yaramaz. lütfen bu yorumuda yargılama olarak görme.

arkadaş olmaz. eski sevgiliden arkadaş olmaz. hele duygular varken. bu duyguları olana acı vermekten baka şeye yaramaz. lütfen bu yorumuda yargılama olarak görme.
hayır bunu yargılama olarak gormuyorum uslubun cok duzgun cunku..Ben denemeye calısıyorum dedıgım gıbı sanırım yenı bırını sevınce olcak eski sevgliden arkadas olur hala arkadasım olan biri var cunku..

Eski konularına baktım da adam bi kızı sorduğunda terslemiş
Seninle doğru düzgün ilgilenmemiş, Sana vurmaya kalkmış
Sonra bir de aldatmış hala arkadaş kalıyoruz diyorsun.
Bence sen kendi kendine arkadaş kalıyorsun. Numarayı yazarım ajandaya silerim rehberden al sana foto çek
Ezberledikten sonra sil yani silmesi bişey ifade etmiyor.
Hala ne diye görüşüyorsun anlamadım.
Bırak nereye giderse gitsin, adam arada yokluyor seni boşta kalırsam konuşurum diye.

Eski konularına baktım da adam bi kızı sorduğunda terslemiş
Seninle doğru düzgün ilgilenmemiş, Sana vurmaya kalkmış
Sonra bir de aldatmış hala arkadaş kalıyoruz diyorsun.
Bence sen kendi kendine arkadaş kalıyorsun. Numarayı yazarım ajandaya silerim rehberden al sana foto çek
Ezberledikten sonra sil yani silmesi bişey ifade etmiyor.
Hala ne diye görüşüyorsun anlamadım.
Bırak nereye giderse gitsin, adam arada yokluyor seni boşta kalırsam konuşurum diye.
yemın etmıstıde sıldıgıne ben ondan tereddut ettım yoksa numarayı ezberlemesı baska yere yazmasını bende bılıyorum canım cok sagol yorum ıcın

Back
X