Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

BirMasaldiBu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
47
14
3
32
Bir evlilik yaptim ve 2 hafta once kocamla fena sekilde tartışma yasadik. Icinde bulundugum belirsizlik beni kotu duruma sürüklüyor. Bana seninle artik benim ilerim yok biz artik bittk diyor aileme ise ben karimin düzelmesni bekliyorum diyor anlamyorum ne yapmaya çalışıyor.

Belli ne yapmaya çalıştığı. Seni istemediğini söylüyor, çevreye de karımın düzelmesini bekliyorum diyor. Yarın öbür gün boşamaya kalktığında çevreye diyecek ben uğraş verdim, sabırla bekledim o düzelmedi diyip iyi koca rolünü oynayacak. Seni de suçlu çıkaracak. Herkes aaa adamda birşey yok karısında suç var diyecek. Erkek milleti çakaldır seninkisi ise önde gideni.

Gözünü korkutmaya çalışıyor galiba. Yada ailene de aynı olumsuz konuşuyor ama ailen işler iyice kötüye gitmesin diye yumuşayiyor olabilir. Ama bence senu ailene şikayet etmesiyle bitti demesi arasinda bir fark görmuyorum.

Başka konunuzda aranızda küfürlü konuşmalar olduğundan ve eşinizi evden kovduğunuzdan bahsetmişsiniz

Ben anlamıyorum ki artik ben gerçekten bu kadar ergen ruhlu bir insanla evlendigim icin kendime cok kizginim yasitlarim disarida gezip tozarken benim yasadigima bakar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…