Ne yapmaya çalışıyor. Ben ne yapmalıyım?

BirMasaldiBu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
47
14
3
32
Gecen gun bir konu acmistim.
Arkadaşlar eşimle bosanma aşamasındyiz. Davayi ben acacam. O ben acmak istemiyorum dedi. Nedenini söylemiyor. Sen ac ben imza atarim dedi.
Daha 3 aylik evliyim nasil bir yol izlemm lazim, en erkwn nasil bosanabilirim, evlilik terapisti filan gibi yere gondermez hakim degil mi?
Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

ben aslında boşanmak istemiyorumda sen açtın diye hesaba getirmeye çalışıyo beyfendi ikinizde mahkemede boşanmak istediğinizi deyin kolay hemen boşar hakim yani öyle diye duydum çünkü

anlaşmalı boşanacaksanız hazır dilekçesi var onu hazırlayıp gidin, hanginizin dava açtığı farketmez. ikiniz de boşanmak istiyorsanız uzatmıyorlar ama hakim insiyatifinde ertelenebiliyor.

hamileliğiniz devam ediyor mu? daha 3 aylık evlilikte, nişanlılıkta sorunları başlamış ve 3 ayda boşanmaya giden bir evlilikte neden korunmadınız ki? artık geçmiş biliyorum ama o doğacak çocuklara üzülüyorum. insanlar kaç yıllık evliliklerinde hazır mıyım, iyi bir gelecek sağlayabilir miyim, evliliğimiz oturdu mu diye düşünürken böyle baştan bitmeye mahkum evliliklerde neden çiftler korunmaz aklım almıyor...

Kimse bosanm

Bir yılı doldurmadan bosaniliyor mu
Cekismeli acmaniz lazim 1 yil dolmadigi icin. Anlasmali icin 1 yil doldurmak sart. Her ne kadar cekismelide acsaniz iki tarafta isterse bosanirsiniz. Ama gereksenizi iyi dusunup dava acin. Mesela siddetli gecimsizlik nedeniyle acarsaniz bunu ispatlamaniz lazim ve essinizinde kabul etmesi lazim.

Tatlim bak ben de aciyorum dava bildiklerimi anlatim

Bi seneyi doldurmadiginiz icin anlasmali bosanamazsiniz cekismeli olur davaniz

Bi arkadasim cekismeli davada davayi acana biraz fazla yuklenirmis hakim bu da dmek oluyo ki sen acarsan davayi ugrasirsin

Muhtemelen esin olacak sahis bunu duymus ve ondan kendini riske atmiyor

Ya o acsin davayi yada bi senenin dolmasini bekle anlasmali dava ac

Kimse bosanmak icin evlenmiyor. Ben de hata yaptim o da yaptı ama hatasını kabul etmiyor. Simdi ailesinin yaninda

tamam kimse boşanmak için evlenmiyor da önceki konunuza nişanlıyken kavgalarınızın başladığını yazmışsınız, buna rağmen neden evlenir evlenmez çocuk yaptınız, bakın çocuk daha doğmadan ailesi parçalanmış yazık değil mi? biraz bekleseydiniz de akibetinizi görseydiniz dedim kötü bir şey demedim ki

Neden oyle diyor sizce. Nafaka ve tazminat talep edemezssiniz siz actiginizda. Kurnazca bir davranis..

Ozur diliyorum size sitem etmedim

Bende cekismeli bosandim. Ben barodan avukat talep etmistim. 400 tlye isi hallettim normal avukat daha cok masraf cikartir. Venim davam 9 ayda sonuclandi hatta dogumgunumde bosandim. O gun yeniden dogmustum sankiilk mahkemeye gelmis ama disarida bekledi salona grmedi. İkinci mahkemede gellip bosanmayi kabul etti bosandik. Yoksa daha da uzardi mahkeme. Cunku ikinci mahkemede sahitler diinlenicekti mahkeme bi daha uzucakti. Cekismelide cok uzun duruyor. Benim cocugum yok birde cocugun olan bi kadin 3 senedir bosanmayi bekliyordu. Umarim senin oyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…