- 23 Ocak 2017
- 47
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi BirMasaldiBu
-
hamileliğiniz devam ediyor mu? daha 3 aylık evlilikte, nişanlılıkta sorunları başlamış ve 3 ayda boşanmaya giden bir evlilikte neden korunmadınız ki? artık geçmiş biliyorum ama o doğacak çocuklara üzülüyorum. insanlar kaç yıllık evliliklerinde hazır mıyım, iyi bir gelecek sağlayabilir miyim, evliliğimiz oturdu mu diye düşünürken böyle baştan bitmeye mahkum evliliklerde neden çiftler korunmaz aklım almıyor...
Kimse bosanmak icin evlenmiyor. Ben de hata yaptim o da yaptı ama hatasını kabul etmiyor. Simdi ailesinin yaninda .
Cekismeli acmaniz lazim 1 yil dolmadigi icin. Anlasmali icin 1 yil doldurmak sart. Her ne kadar cekismelide acsaniz iki tarafta isterse bosanirsiniz. Ama gereksenizi iyi dusunup dava acin. Mesela siddetli gecimsizlik nedeniyle acarsaniz bunu ispatlamaniz lazim ve essinizinde kabul etmesi lazim.Bir yılı doldurmadan bosaniliyor mu
Gecen gun bir konu acmistim.
Arkadaşlar eşimle bosanma aşamasındyiz. Davayi ben acacam. O ben acmak istemiyorum dedi. Nedenini söylemiyor. Sen ac ben imza atarim dedi.
Daha 3 aylik evliyim nasil bir yol izlemm lazim, en erkwn nasil bosanabilirim, evlilik terapisti filan gibi yere gondermez hakim degil mi?
Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Kimse bosanmak icin evlenmiyor. Ben de hata yaptim o da yaptı ama hatasını kabul etmiyor. Simdi ailesinin yaninda
Neden oyle diyor sizce. Nafaka ve tazminat talep edemezssiniz siz actiginizda. Kurnazca bir davranis..Gecen gun bir konu acmistim.
Arkadaşlar eşimle bosanma aşamasındyiz. Davayi ben acacam. O ben acmak istemiyorum dedi. Nedenini söylemiyor. Sen ac ben imza atarim dedi.
Daha 3 aylik evliyim nasil bir yol izlemm lazim, en erkwn nasil bosanabilirim, evlilik terapisti filan gibi yere gondermez hakim degil mi?
Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Ozur diliyorum size sitem etmedimtamam kimse boşanmak için evlenmiyor da önceki konunuza nişanlıyken kavgalarınızın başladığını yazmışsınız, buna rağmen neden evlenir evlenmez çocuk yaptınız, bakın çocuk daha doğmadan ailesi parçalanmış yazık değil mi? biraz bekleseydiniz de akibetinizi görseydiniz dedim kötü bir şey demedim ki
Neden oyle diyor sizce. Nafaka ve tazminat talep edemezssiniz siz actiginizda. Kurnazca bir davranis..
Ozur diliyorum size sitem etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?