Ne yapmaya çalışıyor. Ben ne yapmalıyım?

3 aylık evlilikte anlaşmalı boşanılmaz.
Onun dava açmaması için böyle kısa evliliklerde birinin kusurlu gösterilmesi işi çözer
Şahitler bulun ve asla olmayacağınızı söyleyin
Mal altın bilmem ne paylaşmayacak sanız daha kısa sürede biter

kendisine ben de dedim her iki taraf da bir yılı doldurmadan ayrılmayı isterse ayrılma oluyor diye biliyorum. yalnız siz baslatın işlemleri ben üzerime düşeni yaparım diyor kendşisş

Sadece dava açarken mahkeme masrafları olur, harç masrafı, tebligat parası vs. olay bittikten sonra daha masraf çıkmaz.

Bak iki tarafta boşanmayı istiyorsa siz çekişmeli olarak davayı açın, ya da eşiniz açsın farketmez. Daha sonra hakim onu anlaşmalıya çeviriyor biz böyle yapıyoruz ama diğer şehirlerde ki hakimler nasıl yapar bilmiyorum. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı.

Üç ayda bu neyin acelesi ottan püsürden konulardan boşanılıyo anlamadım, bir ton konu var 3 ayda 2 atda 6 ayda boşanıcaz yazan! Sizden bu kadar çabuk vazgeçebilme potansiyeli olan adamlarla niye evleniyosunuz bacılar ya..Hem at mı kovalıyodu hemen hamile kaldın yazık değil mi şimdi o sabiye.Kurtarılabilecek bi evliliğin varsa salim kafayla konuş eşinle.

Boşanmayı istemiyor esin sanki
İlk yıl her çift böyle kararlar alabilir,biz de almıştık
Şimdi cook iyiyiz çok şükür 4 yıl oldu.

Sen seviyorsun madem aćma dava. Cok istiyorsa kocan açsın. BI yuva kolay kurulmuyor. Bide evladin olacak. Bundan sonra daha anlayışlı olun birbirinize

Ben o kadar kararsız kaldım ki bilmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…